Varmepumper

Mange har allerede fået øjnene op for fordelene ved en varmepumpe.  Antallet af varmepumper i danske hjem stiger støt og er fordoblet over de sidste 5 år. Der er flere grund til hvorfor…

Gode grunde til at købe en varmepumpe

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima.

Det er bare et par af de mange fordele, der er ved at investere i en varmepumpe. Men der er mange ting at sætte sig ind i, når man skal have en ny varmepumpe.

Du skal tage stilling til kilowatt, SCOP-værdi og energiklasse – og vigtigst af alt; skal det være et luft/luft anlæg eller et luft/vand anlæg? En luft/luft varmepumpe koster mindre end en luft/vand grundet dens simple opsætning. Den henter energi fra luften via udedelen, som den fører til indedelen. Du kender sikkert luft/luft anlægget fra hotelværelser, hvor de i stor stil anvendes som aircondition anlæg. Stort set alle luft/luft varmepumper har nemlig indbygget kølefunktion, så de kan anvendes hele året rundt. Derfor kaldes de også klimaanlæg i daglig tale. Ofte anvendes luft/luft anlæg som en supplerende varmekilde til el eller fjernvarme. Læs også: Luft-luft varmepumpe til erhverv.

En luft/vand varmepumpe producerer ikke luft men varmt vand. Anlægget kobles på eksisterende radiatorer eller gulvvarme, og kan samtidig også producere brugsvand til bad. Uanset hvilken type du vælger, er der penge at spare!

Hvorfor vælge os?

Få hjælp til finansiering

Mangler du luft i budgettet, så kan vi hjælpe dig med en finansieringen. Der er ingen skjulte omkostninger, og du kan altid indfri lånet uden meromkostninger.
Prøv vores låneberegner

Serviceaftale

Vi laver service mere end 3000 pumper om året.
Med et servicetjek bevarer du din garanti på 2 år, og får oveni forlænget med 3 år
Se hvad aftalen indeholder 

Vi søger dit energitilskud

Du kan få energitilskud, når du køber en varmepumpe – ganske få krav skal være opfyldt. Vi klarer for hele ansøgningsprocessen for dig.
Se dit tilskud her

Det kan godt betale sig!

For mange er det en stor investering, at købe en varmepumpe. Derfor vil mange nok stille sig selv spørgsmålet: Kan det betale sig? Ja det kan det for LANGT de fleste. Med en varmepumpe vil du typisk spare mellem 30 og 60 procent på din varmeregning, hvis du for eksempel skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til en varmepumpe vil typisk være tjent ind i løbet af 3-5 år.

Spar op til 60 %

Bedre indeklima

Mindre CO2

Klik dig til komfort

Styr din varmepumpe – ligegyldigt, hvor du er

Vi monterer en lille boks på din varmepumpe. Det eneste du skal gøre er, at hente en app på din telefon. Første gang du åbner appen, skal du oprette en brugerprofil og adgangskode – så er du klar!

Har du varmepumpe i dit sommerhus?
Med WiFi-styring er du altid sikret effektiv luftcirkulation med jævn varme i huset. Du kan endda frostsikre, når der er behov for det. Og så kommer du altid til et dejligt varmt hus. Du kan tilkøbe en WiFi-kontrolenhed både til en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Hvis du ikke har en velfungerende WiFi forbindelse i dit hus, er det et GSM-modul, du skal have fat i. Det gør det muligt at styre pumpen via SMS.

Kvalitet fra anerkendte mærker

Vi leverer kun totale løsninger, og står for hele processen – fra rådgivning, til levering og montering af anlægget i dit hjem eller sommerhus. Vi udfører også service på de anlæg, vi opsætter. Alle vores montører er naturligvis KMO certificerede varmepumpemontører, som sikrer montering i henhold til dansk lovgivning, så din installation opfylder kravene og du får garanti på dit anlæg. Vi forhandler kun kvalitetsmærker, som er på Energistyrelsens positivliste.

 

Hvad siger vores kunder

Vi har monteret over 3000 varmepumper rundt i hele landet – skal vi også montere din?

“Jeg har anbefalet jer, fordi vi var 100% tilfreds med jeres arbejde
– og jeg gør det gerne igen!

> Kommer iøvrigt tilbage i foråret for aftale om eftersyn” Peter, 2018

“Fik udskiftet gammel varmepumpe. Montør kom som aftalt. Gl, anlæg afmonteret og begyndte opsætning ad ny varmepumpe.
Der skulle lidt tilpasning til, men meget omhyggeligt, blev opgaven løst perfekt. Anlæg afprøvet, og derefter skulle wifi tilknyttes. God forklaring og vejledning.
Det var en super oplevelse, og kan anbefales.”

Fin, 2019

“Det er skønt med varme i radiator og vandhanen Jubbiiiiii – Kan desværre kun give 5 *****, de har fortjent flere” Connie, 2019

Varmepumper til erhverv og industri

Varmepumper er også en effektiv løsning til opvarmning i din virksomhed eller industri.
Vi forhandler varmepumper i alle størrelser og store industrivarmepumper, der kan opvarme et areal på op til 1000 kvadratmeter. Trænger i til frisk luft i kantinen eller på kontoret, så kan vi også vejlede på det område. Mange butiksindehavere har også fået øjnene op for fordelene. I mange butikker hænger der i dag et klimaanlæg, der giver en behagelig temperatur i hele butikken året rundt. Lad vores energikonsulent lave et energitjek af virksomheden – han hjælper jer med at finde den rigtige løsning, som passer til netop jeres virksomhed.

Typiske kunder til store varmepumper kan være:

Kontorejendomme

Produktion

Butikker

“Du er nået til bunden. Har du brug for hjælp?”

Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig i løbet af 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os direkte på telefon: 9660 6000