Værd at vide om varmepumper

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima.
Det er bare et par af de mange fordele, der er ved at investere i en varmepumpe. Vil du have del i fordelene, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige til dit behov. Det vurderes blandt andet på baggrund af bolig type, isoleringsforhold samt antal personer i husstanden.
Mange har allerede fået øjnene op for fordelene ved en varmepumpe. Antallet af varmepumper i danske hjem stiger støt og er fordoblet over de sidste 5 år.

Luft/luft eller luft/vand – hvad skal du vælge?

Der er mange ting at sætte sig ind i, når man overvejer at købe en varmepumpe – skal det være luft-til-luft eller luft-til-vand?
En luft/luft varmepumpe koster mindre end en luft/vand grundet dens simple opsætning. Den kan med fordel anvendes som supplerende varmekilde. Luft/vand varmepumper skal kobles på eksisterende radiatorer eller gulvvarme, og kan samtidig producere varmt vand. Uanset hvilken type du vælger, er der penge at spare!

Du kan se produktinformationer for alle de varmepumper, som vi forhandler i webshoppen.

Spar op til 60 %

Du kan spare helt op til 60 % på din varmeregning med en varmepumpe – afhængigt af hvilken opvarmningskilde, du har nu. Tilbagebetalingstiden på en varmepumpe er typisk 3-5 år.

Standardmontering er inkluderet i prisen, når du køber din varmepumpe hos Midtjysk El Center. Derudover får du 5 års garanti fra installationsdatoen, hvis du får et årlig servicetjek af pumpen. Som en ekstra sidegevinst kan du søge om energitilskud, og du kan gøre brug af håndværkerfradraget ved at trække arbejdslønnen til vores montør fra i SKAT

Fjernstyring – med få klik er du i gang!

Med WiFi kontrol kan du let med få klik styre din varmepumpe ligegyldigt, hvor du er. Vi monterer en lille boks på din varmepumpe. Det eneste du skal gøre er, at hente en app på din telefon. Første gang du åbner appen, skal du oprette en brugerprofil og adgangskode – så er du klar!
Har du varmepumpe i dit sommerhus? Med WiFi-styring er du altid sikret effektiv luftcirkulation med jævn varme i huset. Du kan endda frostsikre, når der er behov for det. Og så kommer du altid til et dejligt varmt hus. Du kan tilkøbe en WiFi-kontrolenhed både til en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Hvis du ikke har en velfungerende WiFi forbindelse i dit hus, er det et GSM-modul, du skal have fat i. Det gør det muligt at styre pumpen via SMS.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os! Med stor erfaring på området kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning om typer til installation og montering. Vi har monteret over 3000 varmepumper rundt i hele landet – skal vi også montere din?
Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi til dig. Stil dine spørgsmål her, så får du svaret over telefonen.

DIBS - Payments made easy