0 Varer
Vælg en side
5 stjerner: Fremragende
Utrolig behagelig personale

Utrolig behagelig personale, lige fra Mikkel i salg, til Montøren der kom ud og satte Luft/Luft anlægget op.

Montøren ikke bare var meget patentlig, han var også yderst “renlig” dvs. han gjorde en dyd i at rydde op efter sig selv.

Alt i Alt en super oplevelse.. Takker Herfra.

 
Lasse Kronborg

Fik rigtig god service af Mikkel og hurtigt svar, samt konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales

Daniel Emami

Hurtig kontakt, god og præcis tilbudsgivning, virker meget seriøse
Glæder mig til arbejdet sættes i gang

Peter Svanekjær Christiansen

5 stjerner: Fremragende

Kan kun give de bedste anbefalinger, da der gennem hele processen har været god og professionel service.

Frank Mosgaard Kristiansen

5 stjerner: Fremragende

En rigtig god og frisk sælger. Det gjorde jeg købte. Og prisen var også meget god!

Ved montage var der lidt problemer. De havde fået billeder af opgaven men var ikke forberedt på hvad der skulle ske. Så de skulle lige ud og købe en plade for at kunne montere. Det var der lidt bøvl med ham som skulle gøre det men ikke meget og da han lavede et super flot arbejde så trækker det ikke ned.

Der kom kondens ud af den ved brug. Jeg ringede og de fulgte hurtigt op og fik det fikset.

Så super service fra dem alle. Stor ros til Charlotte for opfølgning og koordinering.

Nicklas Christensen

5 stjerner: Fremragende

Super professionel, kan varmt anbefales.

Peter Nørgaard

5 stjerner: Fremragende

Hurtig, troværdig og fair.
Agenten gennemgik huset grundigt og gjorde rede for , hvad der har betydning og hvorfor samt alt det, der skal foretages udover selve installationen.
Det tilbud, vi fik, var fair og indeholdt alt det, der skal foretages ud over selve installationen.
Prisen var lavere end oprindeligt forventet.

Geoff C

5 stjerner: Fremragende

God service og godt tilbud for en varmepumpe

Torben Gadegaard

5 stjerner: Fremragende

Kan varmt anbefale Midtjysk El Center. Fik udskiftet vores pillefyr med en varmepumpe. Forløbet var fra start til slut meget positivt. Montørerne var hurtige, kompetente, høflige og der var helt ryddet op, da de var færdige.Vi kunne dog godt have tænkt os, at vi havde fået en grundigere vejledning i brugen af varmepumpen. Men ellers kun tilfredshed herfra.

Randi Sørensen

5 stjerner: Fremragende

Fra 1. kontakt ifm. rådgivning omkring køb af air-con. til levering og installering af samme har alt været 100% i orden. Kan derfor kun anbefale Midtjysk El Center A/S.

Lone

Jeg fik til at starte med 5 tilbud. Alle 5 kom forbi huset for at give et tilbud. Midtjysk var ikke de billigste og heller ikke de dyreste. Første bud var de 2 dyrest, hermed sagt de kan forhandles med. for de ende med at være 2 billigst. I alt ca. 10% i afslag.
jeg er yderst tilfreds med måde de gør tingene på. Meget imponeret over den opfølgning der er på problemer eller udfordringer der opstår undervejs. De bruger ca. to dage fra start til slut og så er du køreklar.
Hvorfor ikke 5 stjerner. mit anlæg sider i en garage hvor alle kan se det, derfor er finish måske mere vigtigt end så mange andre steder.. Så som inde i et skab eller andre steder hvor man ikke ser det.. Når man nu skal aflevere en fritstående løsning ville jeg personligt nok gøre lidt ud af hvad jeg som håndværker levere. Altså hvide rør ville jeg nok tørre af for sorte finger, ledninger ville være hængt pænt (disse kommer de og retter efter min henvendelse) Til dig der som mig ved intet om strøm eller vand kan jeg varmt anbefale Midtjysk El center. De har styr på hvad der skal til og alt er velplanlagt samt fornuftigt udført.

Henrik Milde Nielsen

5 stjerner: Fremragende

God service. Indtil videre

Heidi Petersen

5 stjerner: Fremragende

Købte én meget stor luft til vand- varmepumpe til erstatning for et oliefyr.
God service hele vejen igennem. Hurtige svartider. Installation der virker som lovet med en effektivitet som lovet, – dog efter et par fejlrettelser, som MEC ikke var skyld i.
Mine bedste anbefalinger til MEC

Astrid E

5 stjerner: Fremragende

Fik et godt tilbud mundtlig. Men da det så kom på skrift var det ikke helt det samme, men efter en kort tlf. samtale blev der rette op på det, så alt blev som aftalt. Jeg kan kun anbefale midtjysk El Center

Leo

Top Service hele vejen igennem

Mads Højlund

5 stjerner: Fremragende

Helt super Servise helt fra begyndelse…

Helt super Servise helt fra begyndelse til slut.
Behagelig og super kombetændt montør

Niels Hjerrild

5 stjerner: Fremragende

Tilbud levering og opsætning alt var bare super.

Liselotte

5 stjerner: Fremragende

vi har endnu ikke fået vores anlæg monteret endnu,så vi venter
med at give den afgørende karakter.men besøget var ok.

Finn Petersen

5 stjerner: Fremragende

Hurtig ekspedition i forretningen, hurtig opsætning af meget kompetent montør, og rigtig god instruktion i brugen af varmepumpen

Erik Misser

Vi skulle have ny varmekilde, da oliefyr ikke står på ønske listen. Da vi allerede har sol-celler er det for åbenlyst at benytte dem. Vi inviterede en total kompetent energi-konsulent til at hjælpe os med muligheder og valg På Intet Tidspunkt Følte Vi Os Presset Til At Købe Noget Overhovedet, Det Var Vores Eget Valg!!
2 dage før opsættelsen, kom fragtmanden med materialer, dagen før ringede MEC så alle var med på hvad hvor hvornår. På selve dagen, kom smeden tidligt og gik i gang med det samme, lidt efter kom elektrikeren. De var utrolig til at arbejde sammen og få tingene til at fungerer (og deres biler var pæne rene og der var orden i dem) de knoklende med at få tingene til at fungerer og efter 9 timer skulle det have haft kørt derudad. desværre var der en utæthed som gjorde at vi intet varm vand havde i hanerne, de kunne godt få varme ud i huset. Allerede dagen kom en reparatør og skiftede den utætte slange, og vi fik en flaske rødvin for ulejligheden.
det er skønt med varme i radiator og vandhanen Jubbiiiiii – Kan desværre kun give 5 *****, de har fortjent flere

Connie Hærskjold

Referencer

Kom radon til livs - reducer niveauet med 90%

– og få frisk luft døgnet rundt!

Morten bor i Silkeborg med sin familie i et parcelhus med kælder. I kælderen har de deres kontor, husets teenagere har tv/spillestue og den huser også familiens gæsteværelse i et opholdsrum. Morten havde i løbet af foråret 2017 fået målt radonniveauet i kælderen efter flere års overvejelse – bare for en sikkerheds skyld. For selvom de ikke sover i kælderen, benyttes den meget i løbet af dagen. Morten købte sig til en radon måling. Der blev målt i to måneder, og testen viste et gennemsnitligt radonniveau på 800 bq/m3, hvilket er langt højere end niveauet på 100 bq/m3, som de danske myndigheder anbefaler.

Morten gik og overvejede forskellige alternativer for at nedbringe radonniveauet bl.a. med udluftning permanent, når familien var hjemme henover sommeren. Dette blev dog hurtigt en kold og dyr fornøjelse, da efteråret kom. Derfor måtte Morten finde en anden løsning. I samarbejde med sin svoger finder de frem til, at DUKA ONE Pro 50 ville være den mest optimale løsning. Svogeren kendte allerede til DUKAs produkter, og løsningen med DUKA ONE ville give frisk luft i kælderen hele tiden og give en besparelse på varmeregnskabet. Ydermere mener de, at DUKA ONE løsningen er at foretrække, da prisen er overkommelig, og denne løsning ikke kræver gennemgribende forandringer i hele boligen.

I samarbejde med DUKA får Morten kontakt med Midtjysk El Center, der kan stå for at få monteret de to DUKA ONE ventilationsløsninger i Mortens kælder. I et andet henseende har Midtjysk El Center et projekt kørende med en indeklimarådgiver ved OBH-gruppen af rådgivende ingeniører, som viser stor interesse for radon projektet i SIlkeborg.
Derfor indgår DUKA, Midtjysk El Center og OBH-gruppen et samarbejde om at følge målingerne i Mortens hus efter de to DUKA ONE løsninger bliver installeret.

Målingerne foretages med tre digitale radonmålere placeret i kælderen. Målingerne blev startet d. 25. november 2017, hvor de to DUKA ONE ventilationsløsninger ligeledes blev monteret. Målingerne af radonniveauet i kælderen vil fortsætte vinteren over. Og indtil videre er de foreløbige målinger ikke til at tage fejl af – radonniveauet er faldet drastisk i Mortens kælder.

Allerede dagen efter installationen var niveuaet faldet med 81%, hvor DUKA ONE havde kørt i niveau ét (ud af tre hastigheder). I seks dage kørte Morten med hastighed 1, hvor niveauet faldt med gennemsnitligt 76 %.

Herefter kørte DUKA ONE løsningen 7 dage i niveau 2, hvor radoniveauet faldt med gennemsnitligt 88 %.

Og efterfølgende i 6 dage, hvor løsningen kørte i niveau 3, hvor radoniveaet faldt med gennemsnitligt 91 %.

Når de endelige målinger er foretaget og gennemgået af OBH-gruppen, vil de blive tilgængelige på DUKAs hjemmeside.

Foruden reduktion af radonniveauet har Morten også oplevet, at luftkvaliteten i kælderen er meget bedre. Luften i deres opholdsrum er hele tiden frisk, selvom de opholder sig der i flere timer bag lukket dør.

Varmepumpe investering giver årlig besparelse på 15.000 kr.

Med fuld finansiering fik Jesper fra Juelsminde en varmepumpe som erstatning for hans gamle oliefyr. Da Jespers hus er et ældre hus opført i 1911 på 123 m2 er det dyrt at varme op med et oliefyr. Men med varmepumpen er den forventede besparelse i forhold til oliefyr 15.000,- pr år!

Ved en søgning på nettet fandt han frem til Midtjysk El Center. Efter en mailkorrespondance med en af vores salgskonsulenter faldt valget på en Panasonic All in one 9 kW luft-til-vand varmepumpe.

Hvorfor valgte du Midtjysk El Center?
Det gjorde jeg, fordi jeg kunne få fuld finansiering igennem jer. Det kunne jeg ikke ved de andre. Jeg søgte på nettet omkring, hvem der kunne finansiere det.

Har du været tilfreds med den rådgivning, du har fået i forbindelse med købet af din varmepumpe?
Ja det var jeg faktisk meget tilfreds med. Jeg skulle have en, der var stor nok til at varme mit hus op, da det er et gammelt hus, jeg bor i. Det var meget tilfredsstillende.

Er du tilfreds med den service, du fik i forbindelse med monteringen?
Det fungerede rigtig godt. Jeg var hjemme den dag de kom. De servicemedarbejdere der kom, var simpelthen kanon! Og det tog faktisk ikke ret lang tid. Der var jeg meget imponeret over dem. Jeg hjalp også lidt til. Det var en del af aftalen, at jeg skulle give en hånd med. Det samlede indtryk har været godt! Også den jargon de havde – de var med på lidt gas. Det var rigtig godt.

Vil du anbefale Midtjysk El Center?
Ja for dælen!

Tyverisikring gør Gitte og Keld trygge

En dejlig ferie blev nydt, indtil naboen måtte bringe dem budskabet, de havde haft indbrud. Nu er der taget affære, og de er sikret mod ubudne gæster.

Under et ferieophold, begik tyve indbrud i deres hjem, tyvene valgte at smadre en hel del, under deres forsøg på at komme ind. Heldigvis opdagede naboen det, og gav Gitte og Keld besked, og tilkaldte forsikringen og politiet. Oprydningen, tog naboen sig også af, for parret var jo på ferie, og var ikke på vej hjem.

Da Gitte og Keld kommer hjem, konstatere de, at tyvene havde taget nogle meget værdifulde genstande.

Derfor tog Keld affære, han havde tidligere stiftet bekendtskab med Midtjysk El Center, via sit job, så han Googlede, fandt nummeret og fik fat på Jeppe. Jeppe kom ud, og vejledte parret i hvor meget alarmering, der er nødvendigt ift. Rummene, så de fik den individuelle løsning, der er tilpasset netop dem. De aftalte tidspunktet, hvor alarmmontøren skulle komme og sætte alarmen op.

Sammen med Jeppe var de kommet frem til, at de skulle både have en Powermaster 10 alarm, som kan optage video frekvenser (vagtcentralen afgør om det er vagt, politi eller brandvæsen, der skal tilkaldes), åbningskontakter samt rumfølere, for at sikre dem selv 100 %. Alarmen har to funktioner, opdager den en indtrængen, reagere vagtcentralen og sender det korrekte ud, derudover virker den forbyggende. Ved både at have åbningskontakter samt rumfølere, har du mulighed for at sætte alarmen til, og samtid være sikret  indenfor.

Der gik to uger, fra Keld bestilte et besøg af Jeppe, til alarmen blev sat op.

Nu kan parret roligt tage af sted hjemmefra og sove trygt om natten.

Jeppe kan også sørge for, du kan være tryg i dit hjem – også når du ikke er hjemme. Ring til Midtjysk El Center på 9660 6000 og book et besøg.

Midtjysk El Center er din garanti for kvalitet. Vi er forsikringsgodkendte AIA- installatøre (alarminstallatør), derved overholder vi ISO 9001:2008 certificeringer, i henhold til de krav der er udarbejdet af SikkerhedsBranchen, TEKNIQ, Finansrådet, Politimesterforeningen, Det Kriminalpræventive Råd samt Forsikring & Pension.

Valget faldt på en Mitsubishi luft til vand varmepumpe, da Emil Hansen udskiftede oliefyret.

Emil og hans kæreste blev boligejere i starten af 2017, da de købte et et-plans-hus på 187 m2 i Lejrskov. Men de var knap så begejstrede for opvarmningskilden, der var et oliefyr. Oliefyr er som bekendt en af de dyreste opvarmningskilder der findes, og så skal der bruges tid på vedligeholdelse. Især sidstnævnte betød meget for parret, for de ønskede et vedligeholdelsesfrit varmeanlæg.

Tilbud på Mitsubishi varmepumpe og valg af montør
Emil indhentede tilbud fra flere forskellige varmepumpemontører, og var i dialog med firmaerne for at finde frem til den mest optimale løsning. Alle montørfirmaer udvalgte Mitsubishi luft vand Ecodan Zubadan, som den ideelle varmepumpe, da den både matcher effektivitetskrav, monteringsmulighed og pris.

Ifølge Emil var den samlede pris på varmepumpe og montage stort set identisk hos de udvalgte montørfirmaer.

Hvorfor faldt valget på Midtjysk El Center?
Når det nu ikke var prisen, der skilte montørerne ad – hvad var det så?

”Det der gjorde udslaget for valg af montør var rådgivningsniveauet. Midtjysk El Center gav os en meget kompetent rådgivning, og viste stor fleksibilitet.

Deres energikonsulent (Kaj Jeppesen) gav os den helt rigtige vejledning. Både i forhold til det vi behøvede, og det vi gik efter.” forklarer Emil.

Fra oliefyr til luft til vand varmepumpe
Parret flyttede ind i deres nykøbte hus i starten af marts 2017, og på 2 dage fik Midtjysk El Center monteret varmepumpen og udvidet eltavlen (bl.a. med en separat elmåler, så parret kan følge varmepumpens elforbrug). Det hele blev sluttet til det eksisterende radiatorsystem. Midtjysk El Center bortskaffede oliefyret i samme ombæring (efter gældende reglementer).

Sparer 14.000 kr. årligt på varmeregningen
Når håndværkerfradrag og energitilskud (fordi oliefyret blev droppet) trækkes fra, var investeringen på ca. 100.000 kr. (inklusive udvidelse af eltavle og bortskaffelse af oliefyr).

Det estimerede forbrug til opvarmning med fyringsolie (fra husets tidligere ejer) lød på 24.000 kr. årligt. Kaj Jeppesen, Midtjysk El Centers energikonsulent, estimerede, at det årlige forbrug nu vil ligge på ca. 10.000 kr. Altså en besparelse på 14.000 kr. årligt. Varmeforbruget bliver bl.a. beregnet ud fra husets energimærkning og selvfølgelig størrelse (antal m2).

Investeringen i luft til vand varmepumpen fra Mitsubishi er derfor tjent hjem på bare 6 ½ år. Og så er det værd at huske, at denne type varmepumpe holder i 20-30 år, og er en af de mest miljø- og energivenlige varmekilder, der findes på markedet i dag.

Effektivt varmepumpeanlæg med mange fordele
”Hele forløbet har været smertefrit, og anlægget fungerer præcist som vi forventede. Varmepumpen varmer effektivt hele huset op, og så bruger vi ikke tid på vedligeholdelse. Noget andet der er smart, er at man energimæssigt kan udvide anlægget, hvis vi eksempelvis en dag vil have solceller.” fortæller Emil.

Anbefaling af Midtjysk El Center
”Serviceniveauet hos Midtjysk El Center har været i top hele vejen igennem. ” fortæller Emil, der især er begejstret over det kompetente vejledningsforløb; ”Hvis andre overvejer at skifte varmeanlægget ud, så vil jeg helt klart anbefale at se i retningen af en varmepumpe, og jeg vil bestemt anbefale Midtjysk El Center som både professionel rådgiver og autoriseret montør. ”

Emil og hans kæreste har også valgt Midtjysk El Center til at udføre det årlige (lovpligtige) eftersyn af luft til vand varmepumpen (læs mere om service af varmepumpe her). Og hvis der mod forventning skulle opstå et problem med varmepumpen, så rykker Midtjysk El Centers teknikere og montører ud med det samme – dag og nat.

ABC skilte v. Lasse Møldrup Jørgensen

ABC Skilte i Sinding v. Herning er et firma med 7 ansatte der blev startet i 1994. ABC Skilte udfører alt indenfor facadeskilte, butiksskilte, banner, bildekoration og lign. De har landsdækkende kunder i samarbejde med ABC Skilte i Holbæk.

Lasse Møldrup Jørgensen:Vi bruger Midtjysk El Center til samtlige IT opgaver og fiber installationer i vores virksomhed. Vi har brugt MEC siden 1995 og er særdeles tilfreds med deres arbejde. Vi bruger MEC fordi de leverer høj kvalitet, hurtig og god service. Jeg kan kun gi MEC 10 og 1 tommel op.

Varmepumpe i sommerhus tjent hjem på 1 år

Jacob og Lilli Jacobsen fra Støvring er yderst tilfredse med den luft til luft varmepumpe, som vi installerede og monterede i deres sommerhus i Storvorde i 2014.

De havde tidligere et oliefyr, så der var lagt op til en udskiftning, og de har bestemt ikke fortrudt valget af en Panasonic luft luft varmepumpe.

Sparer 10.000 kr. årligt – bruger nu kun 1.700 kroner på varme
Oliefyr er som bekendt meget dyre i drift. Faktisk brugte Jacob og Lilli ca. 12.000 kr. årligt på opvarmning – og det endda kun når de selv var i huset.

Med luft luft varmepumpen fra Panasonic (en HP9PKE Flagship) sparer de nu 10.000 kr. hvert år på varmeregningen. Den nye varmepumpe har faktisk kun brugt 1.700 kr. på strøm per , og temperaturen i huset har aldrig været under 16 grader.

Kan en luft til luft varmepumpe opvarme et helt hus?
Mange er lidt tilbageholdende med at investere i en luft til luft varmepumpe, fordi det kan være svært at forstå, at den faktisk kan opvarme mere end bare 1 værelse. Jacob og Lillis sommerhus er 82 m2 stort og har i alt 4 rum – køkkenalrum, soveværelse, ekstra værelse og badeværelse – og parret begge ovenud begejstrede for varmepumpens effektivitet.

I større huse med mange værelser kan det være nødvendigt med enten flere inde-enheder til en varmepumpe, eller evt. en supplerende varmekilde, men langt størstedelen af fritids- og sommerhuse kan sagtens have en ensartet varmefordeling i alle rum med en enkelt luft til luft varmepumpe. Det kan Jacob og Lilli stå inde for.

Investeringen tjent hjem på 1 år
Da Jacob og Lilli valgte at skrotte deres oliefyr til fordel for en miljø- og energivenlig varmepumpe, kunne de søge energitilskud og få 2200 kr. i tilskud til varmepumpen.

I alt har parret investeret ca. 10.000 kr. (efter tilskud og håndværkerfradrag) og med den årlige besparelse på de 10.000 kroner, ja så var investeringen tjent hjem igen på det første år.

Optimalt indeklima – ingen fugt og skimmel
Mange sommerhuse bruger elvarme eller oliefyr til opvarmning, og det er en dyr fornøjelse. Derfor vælger mange ejere at slukke helt ned for varmen i vinterperioden, når de ikke selv er der. Det kan føre til både fugt-, skimmel- og mugskader. Det kan helt undgås med en luft til luft varmepumpe. For her er driften så billig, at det faktisk ikke kan svare sig at slukke for den. I stedet kan man bare sætte temperaturen lidt lavere (eksempelvis på 16 grader – som Jacob og Lilli har valgt), og så lade huset være opvarmet hele året.

Skulle det være minus grader udenfor, så veksles det stadig til varm luft inde i varmepumpen.

Anbefaling af varmepumpe til sommerhus
Da vores tekniker tog fat i parret fra Støvring for at høre om det sidste års erfaringer og oplevelser med varmepumpen, var Jacob og Lilli helt enige om, at de ikke kunne have truffet et bedre valg, og at vores beregninger havde holdt stik.

Derfor giver parret fra Støvring deres varmeste anbefalinger af både luft til luft varmepumpen fra Panasonic, og ikke mindst Midtjysk El Centers rådgivning og serviceniveau.

Herning special væveri v. Karsten Pind

Herning Special Væveri i Gjellerup v. Herning er en virksomhed med 10 ansatte der blev startet i 1986. De har specialiseret sig i at lave kundespecifikke løsninger på helt særlige metervarer. I dag producerer væveriet alt fra boligtekstiler til campingtæpper, og har kunder over hele verden. I januar 2013 påbegyndte Herning Special Væveri en omfattende tilbygning og udvidelse af fabrikken, der sammenlagt kommer til at huse over 4000 m2.

Karsten Pind, Adm. direktør: Vi har brugt Midtjysk El Center de sidste 10-15 år og er yderst tilfredse med deres ekspertise. Vi bruger dem hovedsageligt til el, hvis vores maskiner bryder ned. Vi er rigtig glade for de input deres ansatte kommer med ved udførelse af opgaver. I forbindelse med vores tilbygning og udvidelse af fabrikken var det helt klart, at det var Midtjysk El Center der skulle stå for opgaven med el-installationer og alarm. Vi er særdeles tilfredse med Midtjysk El Centers fremragende ekspertise

Varmepumper til industri og erhverv giver enorme besparelser på varmeregningen

 – især når det drejer sig om udskiftning af et oliefyr.
Industrivirksomheden Grene Maskinteknik i Give investerede i en professionel luft luft varmepumpe fra Mitsubishi i efteråret 2015. Og det har ejeren, John Kristensen, bestemt ikke fortrudt. Han har nu en årlig besparelse på ca. 75% på virksomhedens varmeregning.

Luft luft varmepumpe afløste kaloriferer oliefyr
Grene Maskinteknik brugte ca. 24.000 kr. årligt på fyringsolie til det kaloriferer oliefyr til opvarmning af en produktionshal med ét stort rum på 360 m2. Ejer John Kristensen, var udmærket klar over, at han stod med en af de dyreste og mest miljøforurenende opvarmningskilder, og det blev på tide at gøre noget ved det. Valget faldt på en Mitsubishi luft luft varmepumpe, som blev installeret af Midtjysk El Center.

Energikonsulenten estimerede årligt forbrug på kun 6300 kr.
John Kristensen indhentede 3 tilbud på varmepumper fra forskellige installatører, og udvalgte Midtjysk El Centers, trods en vis skepsis mht. vurderingen af det årlige varmeforbrug:

”Midtjysk El centers energikonsulent lavede et budget til mig, hvor han estimerede et årligt driftsforbrug på ca. 6300 kr. Og det lød lidt for godt til at være sandt.” fortæller John.

Alligevel fik Grene Maskinteknik installeret og monteret en varmepumpe; den professionelle Mitsubishi PSA luft luft varmepumpe.

Beregning af el-forbrug på en varmepumpe
Med oplysninger om bygningens størrelse (m3) og ruminddeling, vil energikonsulenten hurtigt regne ud:

  • hvilken type varmepumpe der egner sig bedst
  • hvor meget pumpen vil koste inkl. installation
  • hvor meget driften af pumpen vil koste årligt (el-forbrug)
  • hvor stort et energitilskud man kan få (vi søger for vores kunder)
  • hvad tilbagebetalingstiden bliver
    Altså alle de beregninger man skal bruge, for at se hvordan investeringen lønner sig.

Mitsubishi luft luft varmepumpe – Grene Maskinteknik sparer mere end 75%

”Nu hvor vi har haft varmepumpen i mere end 12 måneder, kan jeg overraskende nok konstatere, at vi kun har brugt 5800 kr. på driften af pumpen. Så konsulentens beregninger holder vand og mere til, og pumpen præsterer langt bedre end forventet.” fortæller John begejstret.

Med et tidligere forbrug på 24.000 kr. årligt, på fyringsolie til oliefyret, har besparelsen på det første år altså været hele 18.200 kr.

Pris og tilbagebetalingstid
Tilbuddet: Mitsubishi Pro PSA luft luft varmepumpe inkl. installation: 53.000 kr. Energitilskud: 13.000 kr.
I alt har Grene Maskinteknik altså kun brugt 40.000 kr. på investeringen.

Med en besparelse på over 18.000 kr. årligt, – ca. 2600 kr. om året til eftersyn af det gamle fyr/skorstensfejer – på el-/varme, har produktionsvirksomheden tjent pumpen hjem igen på ca. 2 år.

Midtjysk El Center vurderer, at virksomheden kan overveje at udskifte pumpen om ca. 12-15 år. Ikke fordi den vil stoppe med at fungere, men fordi der til den tid, vil være endnu mere energieffektive varmekilder på markedet – og så kan det måske betale sig at investere igen.

Yderligere besparelser – pumper er stort set vedligeholdelsesfri
Med skift fra oliefyr til varmepumpeløsning er der ingen spildt tid på vedligehold af oliefyr, påfyldning af olie, justeringer mv.

”Varmepumpen passer sig selv. Det eneste vedligehold er rengøring af filteret, og det er kun sket én gang på et år, og det tager ikke mere end 5 minutter. Det virker bare.” fortæller John.

Perfekt indeklima, temperatur og varmefordeling
Temperaturen på en varmepumpe kan indstilles som man vil – evt. lidt højere om dagen, end om natten og i weekenden, for største besparelse.

”Vi har fået en meget bedre varmefordeling. Med oliefyret var der varmest, der hvor fyret stod, men varmepumpen holder samme temperatur i hele hallen. Indeklimaet er MEGET bedre, end det nogensinde har været” fortæller John.

Monteringsprocessen – hvor lang tid tager det at installere pumpen?
Installationen af luft luft varmepumpen tog 2-3 timer. Derefter har alt med pumpen kørt på skinner i maskinhallen i Give. Det kræver hverken meget plads eller et større indgreb i hverdagen at installere en luft til luft pumpeløsning.

Midtjysk El Centers serviceniveau
John Kristensen har tidligere brugt Midtjysk El Center til private installationer, så han har erfaring med serviceniveauet;

”Midtjysk El Center ved hvad de taler om, det har de om noget bevist. Jeg har aldrig fået et tilbud og en estimering på noget, som ikke holdt stik, når det kom fra dem. Serviceniveauet og troværdigheden er 100 % i orden”.

Konklusion: Alt er over forventning
John Kristensen er fortsat imponeret. De største fordele for ejeren er den konstante rumtemperatur, men det at budgettet holder, og giver en væsentlig årlig besparelse, kommer ind på en meget tæt 2. plads.

Virksomhedsejeren fra Give har netop indhentet 3 tilbud på energioptimering med udskiftning af lyskilder til LED – og igen vælger han Midtjysk El Center – ikke mindst fordi, at han stoler fuldt og fast på deres beregninger og vurderinger.

Er du interesseret i en beregning på udskiftning af varmekilde i din virksomhed eller dit private hjem, så tag kontakt i dag. Vores energikonsulenter udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Ellen Kamp Rohwer investerede medio april 2012 i solceller

Ellen Kamp Rohwer: “Jeg fandt frem til Midtjysk El Center A/S via en annonce, hvor de reklamerede for solceller. Jeg havde med det samme tillid til Midtjysk El Center og især fordi det var et velrenommeret firma. Jeg har efterfølgende fået al den vejledning og rådgivning jeg har haft behov for. Jeg er fuldt tilfreds med Midtjysk El Center og deres kompetencer”.

Solceller er stort set vedligeholdelsesfri, støjfri, forurener ikke og bedst af alt: De producerer el om dagen, hvor behovet er størst!

Hvis du producere mere end du selv kan bruge, kan du sælge dit overskud.

Ring til Midttjysk El Center på 9660 6000, hvis du ønsker at høre hvor meget du kan spare på solcelleanlæg.

Sikrings- og alarmsystem til Fe støberiet

Da Fe Støberiet A/S havde behov for et nyt alarmsystem, med overvågningskameraer og adgangskontrol, henvendte Direktøren sig til os.

Der findes enormt mange muligheder for sikringsløsninger i dag. Derfor har vi hos Midtjysk El Center dedikeret en hel afdeling til sikringsløsninger for erhverv og private, hvor alle medarbejdere er specialiseret i rådgivning og installation af netop alarm, overvågning og adgangskontrol. Det vidste direktøren for Fe Støberiet A/S, Jesper Johannesen.

Konkurrencedygtige på pris og løsningsmuligheder

Hvorfor faldt valget på Midtjysk El Center som el-installatør for Fe Støberiet A/S?
” Det var Midtjysk El Center der i 2009 stod for alle el-installationerne i vores nye kontor- og lagerbygning, og det har vi aldrig haft problemer med, så jeg indhentede selvfølgelig et tilbud.

For at have et sammenligningsgrundlag, indhentede jeg også et tilbud fra en anden, konkurrerende el-installationsvirksomhed. Og det var ikke svært at vælge, for Midtjysk El Center gav mig det bedste tilbud, og jeg vidste i forvejen, at de udfører kvalitetshåndværk.” Fortæller Direktør for Fe Støberiet A/S, Jesper Johannesen.

Brugervenligt og fjernstyret alarmsystem med overvågningskameraer
Det var faktisk ikke pga. af indbrudsfaren, eller fordi systemet var forældet, at Fe støberiet A/S havde behov for et nyt alarmsystem. Der var i stedet behov for et mere fleksibelt og avanceret sikringssystem med overvågningskameraer*, hvor man kan følge med live fra både computer og mobiltelefon.

” Vi har eksterne lejere, så vi havde et ønske om at kunne fjernstyre systemerne, så vi kan koble alarmerne til og fra, når vi ikke er der. Det er langt nemmere, at vi kan følge med over videoovervågningen, når vi selv er ude af huset – og selvfølgelig i tilfælde af at der opstår problemer. ” Fortæller Jesper Johannesen.

Adgangskontrol giver fleksibilitet og ro i sindet
For at gøre virksomhedens sikkerhedsgrundlag mere fleksibelt for alle, fik Fe støberiet A/S også installeret adgangskontrol* på alle hoveddøre i bygningen.

Alle medarbejdere og lejere har fået en personlig kode, så der er et konkret overblik over, hvem der er i bygningen – og hvornår. Som Jesper Johannesen nævner, så er en kodelås langt at foretrække, frem for en nøgle, som man kan glemme derhjemme.

Overvågningskameraer gavner, selv når de ikke kan optage alt

Fe støberiet A/S fik uønsket besøg en nat, og Jesper Johannesen fortæller:

”Vi havde for kort tid siden tyveri udenfor, bag vores ejendom, og selvom tyvene ikke kunne ses direkte på videoovervågningskameraet, så kunne vi se, hvad tid de var kommet. Det var en stor hjælp for den efterfølgende efterforskning.”

Overvågningskameraer er altså fortsat til gavn, selvom der foregår noget uden for deres rækkevidde.

Veludførte el-arbejde til aftalt tid
Direktøren for Fe støberiet A/S er fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde, og er meget positiv omkring installatørernes professionalitet og fleksibilitet:

”Arbejdet blev udført helt efter aftalen, og også til aftalt tid. Alle vores forventninger til funktionalitet og kvalitet er blevet indfriet, og så har der hele vejen igennem været en rigtig god dialog og service. De er altid gode til at fortælle om de forskellige muligheder, og så skal man ikke glemme de gode og konkurrencedygtige priser.

Derfor anbefaler jeg gerne Midtjysk El Center til andre.” Udtaler Jesper Johannesen, Direktør Fe støberiet A/S

Fe støberiet A/S har desuden indgået en årlig serviceaftale, så alle installationerne bliver vedligeholdt og opdateret.

*Vi har installeret og monteret følgende modeller for Fe Støberiet A/S:

Overvågningskameraer: 

Producent  Modelnavn
UTC FIRE & SECURITY  TVN1008S-2T
UTC FIRE & SECURITY  TVW-1101
UTC FIRE & SECURITY  TVB-1101

Adgangskontrol og tyverialarmer:

Producent  Modelnavn
UTC FIRE & SECURITY  ATS2000A-MM IP – avanceret indbrudsalarm
UTC FIRE & SECURITY  ATS1135
UTC FIRE & SECURITY  EV1012
UTC FIRE & SECURITY  DD1012

Fakta om Fe Støberiet A/S
Fe Støberiet A/S er specialiseret i støbegods, og blev grundlagt i 1949. Virksomheden er i dag en del af en tysk støberikoncern, og arbejder med optimale kundebaserede støbningsløsninger, som eksempelvis bearbejdning, emaljering og anden overfladebehandling. Jesper Johannesen har været Adm. Direktør siden 2005, og er tredje generation på Fe støberiet A/S.

Oliefyr erstattet af luft/vand varmepumpe fra Panasonic

Kaj og hans kone Helga har erstattet deres gamle oliefyr med en varmepumpe – med en luft/vand varmepumpe fra Panasonic (AQUAREA ALT-I ET T-CAP 9 kW) sparer de nu estimeret 10.000 kr. hvert år på varmeregningen!
Kaj og Helga havde i længe undersøgt markedet for varmepumper. Ved en demonstration hos Bording Trælast fik de kendskab til Panasonics varmepumper og undersøgte efterfølgende, hvem der forhandlede Panasonic i området. Det var i den forbindelse, de fandt frem til Midtjysk EL Center. De henvendte sig til salgskonsulent Kaj Jeppesen, efter at havde mødt ham på en varmepumpeudstilling i Ikast Strøgcenter.

Har i været tilfredse med den rådgivning, i har fået hos Midtjysk El Center?
Vi har været rigtig godt tilfredse, også med den rådgivning vi fik inden vi købte varmepumpen – der var ikke noget med købetvang eller noget som helst. Jeres salgskonsulent Kaj, lavede en udregning efter det vi havde behov for og kom med et godt tilbud.

Hvordan har i oplevet servicen i forbindelse med opsætningen af pumpen?
Vi synes simpelthen, at de håndværkere som var ude og sætte pumpen op gjorde et fantastisk flot stykke arbejde både smed og elektriker – det var bare så godt afleveret det hele.

De kom på klokkeslettet. Elektrikeren kom endda dagen efter og tjekkede det hele efter. Vi fik forklaret en masse omkring pumpen og fik gode råd til, fx hvordan filteret skal renses. Selvom der intet problem var med pumpen, blev vi opfordret til at ringe direkte til dem, hvis der skulle blive det mindste.

Vil i anbefale Midtjysk El Center?
Vi fortæller gerne andre, at vi har fået en god behandling og er tilfredse med både anlægget og fremgangsmåden på det hele. Vores oplevelse er, at Midtjysk El Center er et rigtig godt firma og det hele har bare kørt. Vi kan kun sige positive ting og opfordrer gerne andre til at købe deres varmepumpe hos Midtjysk El Center.

4 varmepumper erstatter oliefyr og el-varme til en energibesparende overhaling

”I vores produktionslokaler havde vi oliefyr og varmekalorifere – på kontorerne havde vi el varme.”

Dansk Afgratningsteknik A/S stod efterhånden på en skillevej, og en ombygning var nødvendig. Dertil skulle der et nyere varmesystem til. ”Vi skulle have et nyt varmesystem, og der mente vi, at varmepumper var det mest miljøvenlige og bedste.”

Midtjysk El Centers salgskonsulent Bent Simonsen blev således kontaktet angående projektet, og der kom hurtigt et tilbud på bordet. ”Vi fik lavet en aftale om at få to industri varmepumper og en luft/luft i vores kontor samt en i vores kantine.”

Problemstillingen bød på en, af Midtjysk El Center ikke tidligere prøvet, opsætning i loftet af en industri varmepumpe, hvilket Jes var klar over.

”Vi var stadigvæk meget tilfredse med opsætningen, og dermed var vores problem løst til vores tilfredshed. Og de virker tilfredsstillende!”

”Gode, venlige, fine folk der kom for at sætte det op – det var der ingen problemer med.”

Jes Hansen fra Dansk Afgratningsteknik A/S anbefaler Midtjysk El Center, og vi er stolte af have endnu en tilfreds kunde.

Google

5/5

Dygtig og effektiv montør, kom til aftalt tid, flink og rar ingen problemer.

Jørgen Andersen

5/5

Fik udskiftet gammel varmepumpe. Montør kom som aftalt. Gl, anlæg afmonteret og begyndte opsætning ad ny varmepumpe.
Der skulle lidt tilpasning til, men meget omhyggeligt, blev opgaven løst perfekt.
Anlæg afprøvet, og derefter skulle wifi tilknyttes. God forklaring og vejledning.
Det var en super oplevelse, og kan anbefales.

Finn Bojel

5/5

Fik tilbud på varmepumpe, som var konkurrencedygtigt.
Installationen gik efter planen, til aftalt tid.
Fungerer som ventet.
Firmaet søgte energitilskud, som blev modregnet i tilbuddet.
Ingen grund til ikke at anbefale firmaet.

Karl Kristian Jensen

5/5

Jeg har købt en varmepumpe inkl. installation osv. Jeg er super godt tilfreds med den service og rådgivning jeg fik af Midtjysk El Center. Så jeg vil gerne anbefale dem til andre. ( jeg købte en Panasonic HZ25uke)

Frank Sorensen

5/5

Professionelle og aligevel helt nede på gulvet.

Bjarne Lykke Andersen

2/5

Vældig flinke og fik et rigtig godt tilbud på varmepumpe. De skulle sørge for energitilskud, som de havde indregnet i tilbud – dobbelttjekkede med dem for at være sikker… fik installeret… i øvrigt af meget flink og kompetent fyr, Brian. Der var styr på tingene. Nå men fik så regningen lydende på tilbuddet og et par dage senere fik vi en ekstra regning på energitilskuddet, som vi åbenbart alligevel ikke var berettiget til. Konklusionen må være, vil man handle her, sørg selv for at søge energitilskud, for det har de ikke styr på! Vi have benyttet andet firma, som i sidste ende havde bedre tilbud, uden at energitilskud var modregnet, hvis bare vi havde vidst…

Grethe