0 Varer
Vælg en side

Leder du efter en elektriker i Brande?

Så har du fundet det rigtige sted. Vores elektrikere fra Midtjysk El Center står altid klar til at hjælpe dig med både store og små el-opgaver. Hvis du har brug for en opgave løst, så kan vi hurtigt rykke ud for at hjælpe dig. Vores specialister inden for tyverisikring, IT og industri, kan håndtere alt fra total installation til renovering af eksisterende installationer.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

El Firmaet du søger i Brande

Vores elektrikere skal nok være klar til de opgaver du stiller over for os. Vi ved noget af det værste er når nogen af ens hvidevarer går i stykker eller ikke gider fungere som de burder. Vi er klar til at hjælpe med at erstatte, montere, reparere og vedligeholde hvidevarer uden problemer. Kunders tilfredshed er højeste prioritet for os, om det er dit køleskab der har problemer eller en lampe der skal hænges op, vi er klar til at hjælpe, så du kan blive tilfreds.

Hvis vi er hvad du har brug for i Brande område, så giv os et kald på 9660 6000 og hør om vores tilbud inden vi hjælper dig. Du kan også skrive til os.

Få svar på dine spørgsmål

Klar til at hjælpe både privat og erhverv

Vores elektrikere arbejder ikke kun privat, men er også klar til de opgaver som virksomheder kan stille os. Vi er parat til både de små opgaver og de mere komplicerede opgaver, fra lys installation til alarmsikring. Vi kender til problemerne der kan opstå og de opgaver der kan løse dem. Med specialister i mange forskellige områder, ved vi hvordan jeres el-opgave skal tackles. Der er mange ting der skal ordnes og holdes styr på i erhvervet, så vi er friske på at komme med en plan og løsning. 

Justering til situationen

Hvis der skal bruges en reservedel til reparationen, så bestiller vi den hjem, men hvis det kan ses at den ikke kan redes, så hjælper vi også med bortskaffelse og opsætning af nye hvidevarer. Vores elektrikere er fuldt opmærksomme på regler og lovgivning inden for området, så du ved at sikkerheden altid er i top.

Vær ikke bange for at ringe til os.

Klar på mere end bare "kun" el!

Der er mange opgaver og projekter som private personer og erhvervsfolk har. Overvejer du at energioptimere dit hjem i Brande, så står vi klar til at hjælpe dig. Er det varmepumper, nye pærer, eller noget andet, så er vi klar til at hjælpe dem. Som elektriker skal man kunne lidt af hver, så vi har mange der ved hvordan en opgave skal løses uden problemer for dig.

 

 

Vi ved godt at mange energioptimeringer kan være en stor mundfuld, men selv små ændringer kan gøre meget, så vi er klar til at hjælpe. Der kan være mange penge at spare. Hos Midtjysk El Center er vi godkendt af forsikringsselskaberne til at installere alarm med og uden abonnement, så du kan overlade sikkerheden til os.