0 Varer
Vælg en side

Energioptimering betaler sig

– for miljøets og for pengenes skyld.
Vi kan også hjælpe dig med at energioptimere. Vil du høre hvordan? Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Kontakt: elektriker Ikast

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt
Det kan lyde stort at snakke om energioptimeringer. Bare rolig! Det behøver det slet ikke at være. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser.

Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr. Eksempelvis gør det en stor forskel på den lange bane at skifte fra elsparepærer til de mere moderne LED pærer. Hertil er der også en længere levetid at hente. Således kan du skære ned på dit energiforbrug. Lyder det uoverskueligt eller forvirrende? Vi skal nok rådgive dig!

Klimavenlige energiløsninger
At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper (luft til luft varmepumper & luft til vand varmepumper) kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag
Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.

Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning. Lad os hjælpe dig mod en grønnere fremtid og en mindre regning – på el og/eller varme.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig