0 Varer
Vælg en side

Trasientbeskyttelse

Beskyt dig selv mod lynnedslag

Lynnedslag på virksomheder, kan give overspænding på dit elektroniske udstyr, som kan medføre store ødelæggelser. Det kan du undgå med transient beskyttelse.

  • Er din virksomhed sårbar ved driftstop?
  • Hvad vil konsekvenserne være ved driftstop?
  • Kan du undvære al den data der kan forsvinde ifbm. Driftstop?

Når det tordner, opstår der overspænding (transienter), som er meget ødelæggende. Lynet har en lysstyrke på op til 1 million 100 watts glødepære, og temperaturen bliver op til 30.000 grader. Lyn kommer med tordenvejret, 90 % af lynnedslagene er negative, kun 10 % lynnedslag er positive. Til gengæld er de positive lynnedslag 10 gange kraftigere end de negative lyn. Nutidens elektroniske udstyr er sårbar overfor de ødelæggende transienter.

Antallet af lynnedslag varierer, 18. Juni 2002 slog ca. 100.000 lyn ned over hele Danmark på et halvt døgn.

Det koster mange penge i produktionstab, reparationer og tidsspilde.

Ved at beskytte dig selv imod transienter, beskytter du din virksomhed, produktion og printplader, således i fortsat kan servicere kunder efter driftstop. Det er også anvendt ved mange forsikringsselskaber at man får en nedsættelse af forsikringen. Samtidigt forlænger du dit elektriske udstyrs levetid, når de ikke bliver udsat for transienter.

Når vi montere transientbeskyttelse, sikre du dig, det ikke går ud over din virksomhed og produktion, da det bliver sikret af de transienter vi montere, det gør at dine printplader ikke bliver ødelagt, men fortsat kan fortsætte produktionen.

Midtjysk El Center kan sikre dine installationer mod den overspænding, der kommer fra lynnedslag. Så behøver du ikke bekymre dig om eventuelle skader på elektronik, næste gang det tordner og lyner.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig