0 Varer
Vælg en side

Vi scanner markedet – Du får den bedste løsning!

Få ét samlet tilbud på din nye luft-vand varmepumpe – nemt og bekvemt!

Udfyld kontaktformularen og få et tilbud!

Udfyld på kun 30 sek

Gør som mere end 3.000 andre danskere
Vi udfører mere end 1000 opgaver om året.

Markedets bedste pris
Prisgaranti på alle varmepumper.

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.

Vi har mere end 25 års erfaring
Og giver dig kun det bedste tilbud.

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumper er i stigende grad blevet populære, fordi de er klimavenlige og billige i  drift. Det er den ultimative løsning til dig, der ønsker en grøn og samtidig effektiv varmeløsning til din bolig. En luft til vand varmepumpe er en god investering, da du vil spare mange penge på varmeregningen. Faktisk er denne type varmepumpe mindst 30% billigere end elvarme og olievarme. Så har du et gammelt oliefyr eller gasfyr, bør du klart overveje at udskifte dette til en luft til vand varmepumpe. Se mere her på siden hos Midtjysk El Center.

Hvad siger vores kunder

Vi har installeret over 3000 varmepumper rundt i hele Jylland og på Fyn – skal vi også montere din?

“God service og godt tilbud for en varmepumpe.”
-Torben

“Top Service hele vejen igennem”
-Mads

Luft til vand varmepumper – hvordan fungerer de egentlig?

Luft til vand varmpumpen fungerer på den måde, at den udvinder varmeenergi fra luften udenfor og overføre dette til vand indeni varmepumpen. Varmepumpen øger temperaturen i den optagne energi i et lukket kredsløb med et flydende kølemiddel samt en kompressor. Selve processen fungerer som et køleskab, hvor køleskabet trækker varmen ud af luften gennem en ventilator. Vandet i varmepumpen kan benyttes til husets forskellige formål såsom brugsvand, gulvvarme, radiatorvarme samt varmtvandsbeholdere. Vi tilbyder luft til vand varmepumper fra mærker såsom Panasonic, Mitsubishi og Daikin.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en luft til vand varmepumpe som energiløsning til dit hus? Vi har listet en række fordele og ulemper, så du nemt kan skabe dig et overblik.

P

Fordele

Den er nem at betjene og kan tilsluttes WiFi, så du kan styre din varmepumpe, uanset hvor du er.

Et godt alternativ til et jordvarmeanlæg,

Der er en høj driftsikkerhed.

Luft til vand varmepumpen kræver et minimum af vedligeholdelse.

Billig, grøn og effektiv energikilde med lang levetid.

Du vil opleve store besparelser på varmeregningen, hvis du udskifter dit gamle fyr med en moderne luft til vand varmepumpe.

Varmepumpen producerer omkring 3 gange så meget energi, som den forbruger - dette er en klar økonomisk gevinst.

Hvornår er køb af luft til vand varmepumpe en god løsning?

Ønsker du at undersøge, om din bolig egner sig til en luft til vand varmepumpe? Vi har listet de vigtigste overvejelser op, som du bør gøre dig, hvis du overvejer denne varmeløsning.

t

Har jeg et vandbåret varmesystem?

For at varmepumpen skal kunne opvarme brugsvand, skal du have et vandbåret varmesystem.

t

Er der plads til udedelen og indedelen?

Varmepumpen kræver noget plads, så tjek derfor om du har den nødvendige plads til opsætning af pumpen. Indendørs vil det være et rum med plads til en varmtvandsbeholder, mens udedelen gerne skal bruge et par meter udendørs

t

Kan varmepumpen placeres, så støj og udseende ikke generer?

Selvom luft til vand varmepumpen er støjsvag, kan en lav summen forekomme. Sørg derfor for at kunne placere pumpen et sted, hvor lyden hverken forstyrrer dig eller din nabo. Det samme kan siges for udseendet for pumpen.

t

Er mit hus ordentligt isoleret?

En velisoleret bolig er altafgørende for, at varmepumpen kan varme huset effektivt op. Er huset ikke godt isoleret, så vil pumpen komme på overarbejde og bruge mere strøm end den beregnet til. Dette er et selvfølgelig et problem for alle varmekilder, men for varmepumpen kan det være et problem, hvis den ikke har en stor nok kapacitet.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Skal dit gamle olie- eller gasfyr udskiftes? Så bør du overveje at udskifte til en luft til vand varmepumpe. I din forbindelse har du formentlig stillet dig selv spørgsmålet: ”Hvad koster en luft til vand varmepumpe?”

Varmepumpens samlede pris afhænger af flere forhold, såsom:

Kvalitet

Levetid

Ydeevne - din boligs størrelse

Dit energibehov

Service

Monteringsomkostninger

Priserne på luft til vand varmepumper ligger typisk mellem 80.000 – 100.000 kr. For et hus mellem 80 og 140 m2. Synes du, at priserne virker høje? En luft til vand varmepumpe er en langsigtet og miljøvenlig investering, som på længere sigt kan spare dig mange penge. Ifølge Bolius vil du typisk kunne spare helt op til mellem 5.000 og 10.000 kr. Om året på varmeregningen, blandt andet fordi varmepumper er over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end andre former for opvarmning.

Det er ikke muligt at fastlægge den endelige pris, før en montør har været ude og se dit hus, og du bør altid sammenligne priserne, før du træffer en beslutning.

Det bør du overveje, når du vælger luft til vand varmepumpe

Er du på udkig efter en luft til vand varmepumpe, der kan erstatte din nuværende varmeløsning? Så bør du først og fremmest tage disse faktorer i betragtning:

Varmepumpens levetid

Kvalitet og pris går hånd i hånd, dette gælder også luft til vand varmepumpen. Den billigste løsning er ikke altid den billigste i længden, da kvaliteten har betydning for hvor meget vedligeholdelse og reparation, pumpen kræver. God kvalitet er lig med længere levetid.

Ekstra omkostninger

Typisk udgør installationen af pumpen lidt under halvdelen af prisen, selve varmepumpen en tredjedel og vejledning samt administration udgør blot en lille del. En eventuel garanti- og serviceeftersynsordning bør tages med i betragtning i den samlede pris. Derudover bør du være opmærksom på, at priserne på markedet kan være både eksklusive og inklusive moms.

 

"Du er nået til bunden. Har du brug for hjælp?"

Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os direkte på telefon: 9660 6000