0 Varer
Vælg en side

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige bestemmelser
1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter købt på www.midtjyskelcenter.dk

2. Kreditkort:
2.1 Hos Midtjysk El Center kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Vores betalingssystem er fuldt sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som sikrer at samtlige data krypteres i al kommunikation. Dette betyder ekstra stor sikkerhed for dig, således at uvedkommende ikke kan få fat i dit kortnummer under transaktionen. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af Nets (tidligere PBS, Pengeinstitutternes Betalings Service).

2.2 Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort ved køb hos Midtjysk El Center. Midtjysk El Center kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, idet beløbet bliver trukket på din konto via et transaktionsnummer.  Beløbet bliver trukket på din konto, når varen er afsendt fra vores lager, eller udstyret er installeret på den aftalte adresse.

3. Levering:
3.1 Midtjysk El Center benytter GLS til forsendelse af varer. Forsendelsesomkostninger ved levering af ordrer i Danmark beløber sig til DKK 49,00.

3.2 Medmindre installation er påkrævet, afsendes varerne senest 3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. I særligt travle perioder kan der være længere leveringstid. Hvis en levering af en eller anden grund bliver forsinket, giver vi dig besked via e-mail.

3.3 Ved varer, der kræver installation, bliver du kontaktet af den pågældende installatør, og sammen aftaler i en tid til installationen. Varerne bliver leveret ved installationen.

3.4 Hvis en levering haster eller du skal bruge den til en bestemt dato f.eks. til gave, kan du skrive det i notatfeltet på din bestilling eller kontakte os via e-mail: kontor@midtjyskelcenter.dk

4. Installation:
4.1 Har du købt en varmepumpe uden montering, gør vi opmærksom på, at den skal monteres af en certificeret kølemontør (KMO).
En varmepumpe, der indeholder mere end 1 kg. kølemiddel, skal desuden ifølge loven serviceres hvert år af en kølemontør.
Er ovennævnte forhold ikke opfyldt frafalder produktgarantien.

4.2 Ved fejlagtig installation og tilslutning af produkter købt på vores webshop eller tilslutning til et forkert spændingsniveau frafalder garantien.

5. Returnering af varer:
5.1 Der er 14 dages returret på alle varer. Ønsker du at returnere en vare, skal du blot senest 14 dage efter modtagelsen returnere varen i intakt og salgsbar stand og i original emballage. Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til Midtjysk El Center. Ansvaret for at returvarer når frem til os i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til os.
Når vi har modtaget returvaren refunderer vi beløbet indenfor 1-3 hverdage.

5.2 Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere os om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura. I de fleste tilfælde sender vi dig en ny vare. Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens regler.

5.3 Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:
Midtjysk El Center A/S
Siriusvej 1
7430 Ikast

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på vores hjemmeside, eller har du problemer med at handle på vores hjemmeside, kan du kontakte os via mail: kontor@midtjyskelcenter.dk eller tlf. 96 60 60 00.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Alle priser på www.midtjyskelcenter.dk er i DKK og inkl. moms.

Pricerunner købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige betingelser samt en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien.