0 Varer
Vælg en side

Få et tilbud på din nye varmepumpeløsning her

  Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

  ”Nu hvor vi har haft varmepumpen i mere end 12 måneder, kan jeg overraskende nok konstatere, at vi kun har brugt 5800 kr. på driften af pumpen. Så konsulentens beregninger holder vand og mere til, og pumpen præsterer langt bedre end forventet.”

  John Kristensen

  – Grene Maskinteknik

  Hos os får du én leverandør, som varetager alt fra beregning til montering. Uden dikkedarer!

  Ingen opgave er for lille eller stor. Vi dækker alle typer af kunder.

  Hvorfor har mere end 500 virksomheder valgt en af vores varmepumpeløsninger?

  Udover den åbenlyse fordel ved at spare penge på varmeregningen eller få opvarmet uopvarmede lokaler til små penge, så bliver vi ofte pga. vores lange garantiperiode og korte responstider.

  I Midtjysk Elcenter vil vi være nemme at tale med og forstå. Vi klarer det tekniske, så du kan tage stilling til de vigtigste beslutning med ro i maven.

  Vi leverer i hele landet og er ikke længere end et telefonopkald væk – uanset hvad du har på hjerte.

  %

  Typisk varmebesparelse pr. år

  3 gode grunde til at vælge Midtjysk Elcenter

  1

  Mere end 25 års erfaring

  Vi har monteret over 3000 varmepumper både hos private og erhverv og har servicekontrakter på langt størstedelen af dem.

  Vi er en af landets største leverandører af varmepumper.
  Så du og din varmepumpe, er i trygge hænder hos os, og kan nyde godt af vores mange års erfaring.

  2

  God service. Med garanti!

  Vi forsøger altid at forbedre os og give vores kunder den bedste oplevelse – det er vores blåstempling med ISO 9001 et udtryk for. ISO 9001 er et  anerkendt kvalitetsledelsessystem, der skal sikre, at vi opfylder specifikke krav og samtidig fokuserer på at skabe øget kundetilfredshed.

  3

  Totalløsninger uden dikkedarer

  Hos os får du en total løsning  – vi står for det hele. Alle varmepumper bliver leveret og monteret af vores dygtige KMO certificerede montører.  Ligegyldigt hvor kompliceret opgaven er, så finder vi altid en løsning ved hjælp af vores store leverandørnetværk.

  Få et tilbud på din nye varmepumpeløsning her

   Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

   Luft til luft varmepumpe til firmaet – derfor er det praktisk!

   Der er flere gode grunde til at gøre brug af en luft til luft varmepumpe i firmaet. For det første giver den en god konkurrencedygtig fordel, idet den viser, at du som firmaejer er bevidst om samfundet og problematikkerne forbundet hermed omkring dig.

   Derudover sørger den for et meget bedre arbejdsmiljø og indeklima for dine medarbejdere, hvorfor du kan være sikret mange flere effektive arbejdstimer. Og så er du også med til at passe på miljøet ved at sænke dit energiudslip samtidig med, at du får frihed til at styre din varmepumpe lige meget, hvor du befinder dig med en smart app til din smartphone. Tag derfor et kig på en industri luft til luft varmepumpe fra Midtjysk El Center og oplev de mange fordele.

   Hvad siger vores kunder

   Vi har installeret over 3000 varmepumper rundt i hele Jylland og på Fyn – skal vi også montere din?

   “God service og godt tilbud for en varmepumpe.”
   Torben, 2019

   “Top Service hele vejen igennem”
   Mads, 2019

   Få 4 gode grunde til hvorfor du skal investere i en luft til luft varmepumpe

   Luft til luf eller luft til vand varmepumpe?

   For det første koster en varmepumpe, der fungerer fra luft til luft mindre end en luft til vand varmepumpe. Og det skyldes især, at en luft til luft varmepumpe er meget lettere at få sat op, end det gør sig gældende med en luft til vand varmepumpe. En luft til luft varmepumpe henter energien fra den naturlige luft, som findes i omgivelserne via en påmonteret udedel. Den fører så liften til indedelen. Måske kender du til de traditionelle luft til luft anlæg, som du typisk finder på hoteller rundt omkring i verden – oftest i de lidt sydligere og varmere lande. Her anvendes de i vid udstrækning som aircondition-anlæg. Og det er med god grund. Næsten alle luft til luft varmepumper har nemlig indbygget en kølefunktion, og det betyder, at de er lette at anvende hele året rundt i og med, at de ikke kun kan bruges til at skabe varme. Det er således i særdeleshed en varmekilde, som er brugbar i Danmark, hvor der ofte kan forekomme store temperaturudsving, hvad enten det er sommer eller vinter. Det er også derfor, at de i daglig tale kaldes for et klimaanlæg. Og så kan det jo pludselig være, at du har lidt større idé om, hvorfor en varmepumpe er så smart. Ofte anvendes et luft til luft anlæg som en supplerende varmekilde til enten el eller fjernvarme. Derfor vil den ikke kunne erstatte din nuværende varmekilde helt, men den vil bidrage og sænke dit forbrug og dit energiudslip betydeligt.

   En luft til vand varmepumpe derimod producerer ikke luft, men varmt vand. Dette anlæg kobles på en eksisterende radiator eller den eksisterende gulvvarme, og så vil den samtidig også være i stand til at producere det brugsvand, som der skal bruges til et bad. Og på mange firmaer i dag er det faktisk en service, der tilbydes til de medarbejdere, der pendler, dyrker motion før arbejde og så videre. Det giver medarbejderne en meget større grad af frihed, hvis de ved, at de er i stand til at gøre sig i stand og komme til at få et bad, før de påbegynder dagens arbejde og måske skal tage imod nogle store kunder inden for B2B-sektoren.

   Du skal dog være opmærksom på, at uanset om du vælger at investere i en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, så er der betydelige summer af penge at spare, som du så kan bruge til andre eller yderligere investeringer, der skal sikre dig konkurrencedygtighed på det store og brogede marked.

   Varmepumpe som investering i fremtiden

   For det andet er der mange, der mener, at det er en stor investering at gøre sig nemlig at vælge at skifte varmekilden ud med en varmepumpe. Dog er det noget, som der i langt højere grad skal se som en investering, som firmaet gør sig, frem for at være en betydelig udgift. På den måde vil du også have lettere ved at betragte investeringen, som en fordel du kan gøre brug af blandt andet, når det kommer til din markedsføring, hvad enten du skal henvende dig til kunder eller medarbejdere. Dine kunder vil nemlig sætte pris på dine store klimabevidsthed, idet de ved, at de kommer ind i et firma, hvor der tages ansvar, og hvor det ikke er muligt lige umiddelbart at blive klandret eller hængt ud for, at der hersker et stort energiudslip. Det er nemlig en sådan form for omtale, der kan have fatale konsekvenser for ethvert firma.

   Derudover kan det også hjælpe, når der skal tiltrækkes nye medarbejdere, idet der er mange, der går op i at have en hverdag hele vejen rundt, hvor der bliver gjort noget for at sænke de store klimaforandringer vis udkomme, vi allerede har fået en lille forsmag på. Det vil sige, at du vil være i stand til at tiltrække de helt rette medarbejdere med de samme intentioner som dig, idet de vil være med til at udbrede kendskabet om dit firma og en af de værdier, som det besidder blandt andet i forhold til klimabevidstheden. På den måde bliver dine medarbejdere også en art gratis reklamesøjler for dig, der ivrigt og tilfredse berette om, at det er en arbejdsplads, hvor der virkelig bliver gået op i den måde, man kan være med til at beskytte miljøet på.

   Dog er der til stadighed mange, der ejer et firma, der vil spørge sig selv om, hvorvidt det kan betale sig at gøre sig den investering. Det er alligevel et tag, der i første omgang vil kunne mærkes dybt ned i lommen og ses drastisk på kontoen. Her er det klare svar dog bare et stort og rungende ’JA’. For langt de fleste er der nemlig kun fordele at hente ved at skifte sin nuværende varmekilde ud med en luft til luft varmepumpe, og derfor er det også langt de fleste, det kan betale sig for. Typisk er det nemlig muligt at spare helt op til mellem 30 og 60% på den normale energiregning, og det betyder, at en luft til luft varmepumpe hurtigt vil have tjent sig selv ind igen, hvorfor den blot vil føre til en besparelse og fortjeneste. Hvis du for eksempel lige nu varmer dit firma op via el-radiatorer, vil du derfor komme til at mærke en betydelig forskel i budgettet ganske kort tid efter, at du har foretaget udskiftningen. Normalt antages det, at udgiften til en varmepumpe vil have tjent sig selv ind igen efter blot 3-5 år, og det er jo noget, som er til at overkomme, især hvis det er noget, der i sidste ende kan føre til flere konverteringer eller blot leads ude på markedet.

    Bedre indeklima for dine medarbejdere

    For det tredje kan du også være med til at skabe et langt bedre indeklima for dine medarbejdere. Med en luft til luft varmepumpe bliver luften nemlig mere ren og naturlig, og du vil derfor ikke opleve en forkert påvirkning. Sker det, vil det have en stor indflydelse på dine medarbejdere, der vil blive mere demotiverede for at udføre deres arbejde, og måske vil det heller ikke blive gjort så effektivt, som det egentlig burde. Luften skal derfor gerne være ren og renset, således den føles let at få ned gennem lungerne. På den måde sendes der god energi op til hjernen, som vil være bedre til at yde. Derudover vil du også med en luft til luft varmepumpe være i stand til at kontrollere indeklimaet langt bedre på dit firma. Du vil således kunne sørge for, at der hverken bliver for varmt eller for koldt under arbejdet.

    Er der for varmt, vil du opleve, at dine medarbejdere bliver mere døsige, hvorfor de får svært ved at holde sig vågne, og koncentrere sig om deres arbejde. Det fører til et dårligt udført stykke arbejde og medarbejdere, der blot glæder dig sig til at komme hjem. Varmen kan desuden også give dem hovedpine og andre gener i forhold til deres helbred, hvorfor de måske vil komme til at føle sig fysisk utilpasse, når de er på arbejde. Det er således også noget, der kan være med til at sænke antallet af sygedage, fordi man arbejder inden for det helt rette arbejdsmiljø, hvad angår temperaturen.

    Er der for koldt, kan det have lige så fatale konsekvenser. I sådanne tilfælde vil dine medarbejdere nemlig konstant sidde og fryse og dermed ej heller føle sig helt tilpasse. De vil være nødt til at iklæde sig en helt masse tøj hele tiden, der kan virke hæmmende på den måde, som de udfører deres arbejde på, idet der måske altid vil vær ene stor trøje eller et tørklæde i vejen, der skaber en forhindring for dem. Kulden kan også være med til at gøre dem syge, og her er det ikke sjældent, at der ses store udsving af forkølelse. Og når først der er en, der er blevet forkølet, er der stor risiko for, at det vil smitte, hvorefter du vil opleve, at flere af dine medarbejdere er nødt til at melde sig syge. Det skyldes især den store temperaturforskel, der kan herske fra det, der foregår indendørs til det, der hersker udendørs. Det er således noget, der kan sammenlignes med, når man er på ferie, og der er rigtig varmt udenfor, og man så bevæger sig ind i en butik, der er kølet så meget ned, at man pludselig kommer til at fryse. De temperaturforskelle er vores helbred ikke god til at klare, og derfor vil det i mange tilfælde føre til smitsomme sygdomme som for eksempel forkølelse.

    Sænk dit CO2-udslip ved at bruge varmepumpe

    For det fjerde er det jo også med til at sænke dit CO2-udslip markant, hvis du vælger at skifte din nuværende varmekilde ud med en luft til luft varmepumpe, og det betyder, at du vil være med til at gøre noget godt for miljøet. Selvom det måske ikke synes som værende den største ændring, du foretager dig, så har den dog alligevel betydning. Det handler nemlig om, at vi alle skal stå sammen og kæmpe i samlet flok på at få rettet op på de skader i atmosfæren, som vi selv har været med til at skabe. Hver dag er de fleste af os nemlig med til at gøre de skader en lille smule værre, og derfor handler det om at reagere på de områder, hvor man har mulighed for det. Du kender sikkert til udtrykket ’mange bække små, gør en stor å’, og det er lidt den mentalitet, som du bør handle efter, når du gerne vil sikre dig et mere klimavenligt firma. Det vil med sikkerhed også give dig en meget bedre samvittighed, idet du kan læne dig tilbage i sofaen og være vidende om, at du nu gør noget, som der er så mange andre, der ikke er begyndt at gøre endnu. Du er således et skridt foran så mange andre firmaer, og derfor kan du blot slappe af og bekymrer dig om nogle af de mange andre ting, som det også er vigtigt, at du tager dig af i din travle hverdag.

    Gør din luft til luft varmepumpe til et smart system for dit firma

    Heldigvis for dig er det muligt at tilkøbe den kontrolenhed, som du skal bruge til systemet, hvad enten du vælger at investere i en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Hænder det, at du befinder dig et sted, hvor du ikke har en god, sikker og stabil WiFi-forbindelse, som det som oftest kan gøre sig gældende på en ferie, har du mulighed for at benytte dig af et GSM-modul Dette skal du blot anskaffe dig, og så vil du også være i stand til at styre din varmepumpe via en simpel SMS. Lettere kan det næsten ikke blive for dig.

    Når du tager kontakt til os kan du være sikker på, at du får god service og perfekt kvalitet for dine penge. Her hos os leverer vi nemlig kun totale løsninger og kvalitet fra anerkendte mærker. Og det er i særdeleshed en vigtig instans, når man har med varmepumper til erhverv og varmepumper til virksomheder generelt at gøre. Vi sørger for at stå for hele processen, som omfatter alt lige fra den indledende rådgivning til levering og montering af det valgte anlæg på dit firma. Derudover sørger vi også for, at der bliver udført service på de anlæg vi opsætter, således de altid virker og yder efter hensigten, og som de skal. Du skal være bevidst om, at du her får en erfaring, der er helt i top, idet vi yder vores ypperste for at gøre dig tilfreds med det endelige resultat. Vi overholder derfor alle vores aftaler, og der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os. Alle vores montører er naturligvis KMO certificerede varmepumpemontører, og det sikrer, at hver en installation overholder den danske lovgivning i henhold til montering.

    Det indebærer selvfølgelig teknologisk og forretningsmæssig forståen og derfor sikrer vi, at privatpersoner og virksomheder i Midtjylland kan opnå effektivitet indenfor:

    Elteknik

    Industriautomation

    Miljø- og energioptimering

    Datanet

    Sikringsanlæg

    Derfor kan du være sikker på, at din installation opfylder de krav, som der stilles, og fordi vi er så sikre på, at vi yder et godt stykke arbejde, giver vi dig selvfølgelig også garanti på dit anlæg, som kun kan være af et kvalitetsmærke, som også er at finde på Energistyrelsens positivliste. Midtjysk El Center forhandler derfor:

    Panasonic

    Mitsubishi Electric

    Daikin

    Midea

    Bosch

    LG

    Det betyder, at du får dig et produkt, der ligger i den absolutte topklasse, og derfor vil det også yde til fordel for dig, således du bliver ganske tilfreds med det resultat, som du vil komme til at opleve allerede fra den første dag. Som erhverv eller virksomhed er det derfor en fordel at investere i en luft til luft varmepumpe, hvad end man tænker, der er formålet bag ens handling. Der vil nemlig kun være en lang række fordele at påpege, mens det vil være svært at finde på en eneste ulempe ved ændringen. Vi er faktisk så sikre på vores produkt, at vi vil vove at påstå, at det er næsten umuligt at finde frem til en ulempe ved en varmepumpe, og det er lige meget, om man bruger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

    Midtjysk El Center har gennem tidens løb fået mange gode anmeldelser

    Hos Midtjysk El Center finder du desuden også en lang række gode anmeldelser, der bevidner om, at vores kunder har været meget tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført for dem.

     

    Her fortælles det for eksempel hvordan en kunde har været 100% tilfreds med os og vores arbejde, hvorfor denne gerne vil benytte sig af vores ydelse igen en anden gang. En anden fortæller, at vores montør kom som aftalt for at udskifte en gammel varmepumpe og straks begyndte at opsætte en ny varmepumpe. Og selvom der skulle en smule tilpasning til, som der kan være tilfældet i nogle bebyggelser, sørgede montøren for at være ganske omhyggelig med sit arbejde, således opgaven blev løst perfekt. Og herefter virkede varmepumpen selvfølgelig, hvilket montøren også lige testede inden afgang, således han var sikker på at efterlade kunden god tilfreds med det endelige resultat. Montøren sørgede desuden også for at sørge for en god tilknytning til WiFi, og derfor gav han hele vejen gennem processen kunden den nødvendige vejledning og de råd, som der var behov for, når der skal lidt forklaring til. Denne kunde beskriver, at det var en super oplevelse at have Midtjysk El Center på besøg, og at vores services kan anbefales. En tredje kunde fortæller, at hun nu oplever, hvordan der er varme i både vandhane og radiator, og derfor er hun ked af, at hun kun er i stand til at give os fem stjerner.

     

    Vi takker disse kunder for de flotte anbefalinger og håber, at de kan hjælpe dig med at tage det rette valg, når du gerne vil have monteret en varmepumpe på dit firma. Vil du gerne i gang med en udskiftning til en varmepumpe på dit firma, så lad vores energikonsulent lave et energitjek af dit firma. Han hjælper dig med at finde den rigtige løsning i form af blandt andet model og størrelse samt ydelse, og derfor vil du være sikker på, at du når frem til den varmepumpe, der egner sig absolut bedst til dit firma, dine behov og dine ønsker. Vi lover dig desuden markedets bedste tilbud, idet vi giver dig en samlet vurdering af flere forhold som for eksempel bygningstype, isoleringsforhold og antal personer i bygningen. Gør derfor noget godt allerede i dag og kom i gang med en stor ændring af dit firma, der bestemt vil have stor betydning for både dig, dine medarbejdere og din succes i fremtiden. Det kan næsten ikke betale sig at lade være, og før du får set dig om, skal der nok være nogle af dine konkurrenter, der har luret fidussen og dermed gjort brug af konkurrencefordele før dig, hvorfor det er for sent for dig at udkæmpe den kamp. Dog er det aldrig for sent at have fokus på miljøet, og derfor vil du altid gøre Moder Jord en tjeneste, når du vælger at sende en tanke i hendes retning.

    Klimaet kan i dag bruges som en konkurrencefordel, når der hersker kamp om kunderne

    Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at der i dag er et meget stort fokus på alt det, som har med miljøet at gøre. Det betyder, at vi alle næsten dagligt bliver præsenteret for noget snak omkring klima og den måde, vi kan være med til at sænke vores energiniveau på. Det betyder, at det lige nu er det samfundsmæssige fokus, og det især fordi vi for tiden oplever nogle massive klimaforandringer. Og gør vi ikke noget ved dem nu og står sammen for at handle på dem, vil vores fremtidige generationer komme til at lide kraftigere under dem end det, som vi oplever i dag. Det kan have en meget stor betydning for den levevis, som de fører, og derfor kan det være med til at hæmme dem markant i deres normale hverdag, som måske på sigt ikke bliver lige så normal, som den vi kender til i dag. Vi bør derfor alle gøre noget, hvis ikke for miljøet, så for at sikre at vores fremtidige generationer kommer til at have et godt liv uden alt for mange klimamæssige bekymringer.

     

    Klimaet er derfor et samfundsmæssigt fokus, som vi alle bør have tættere ind på livet, og derfor er det ikke nok blot at sortere affald på firmaet eller opfordre dine medarbejdere til at bruge mindre plastik, hvorfor de bør tage et glas vand fra hanen frem for at investere i diverse plastikflasker. Men hvordan kan det være, at det som firma er så vigtigt at reagere på det her? Er det ikke noget, der blot kan klares i det huslige og private? Og hvad har det nu med forretnings teknikker og mere succes samt konkurrencedygtighed på markedet at gøre? Er det noget, du nu spørger dig selv om. Så er du bestemt ikke alene, og der er også god grund til de spørgsmål. Svarene er nemlig ikke lige til. Men med det sagt, er de yderst effektive, hvorfor du om ganske kort tid vil vide, hvorfor du på dit firma, og du som firmaejer skal gøre mere for at have fokus på klimaet og måske endda blive en art fortaler for det.

    I og med at der er så stort et fokus på klimaet, betyder det nemlig, at de er mange folk, der har en stor interesse inden for det. Og det kræver også kun et ganske kort og tidsbegrænset blik blandt andet online, før det vil gå op for en, hvor stort et segment af folk og virksomheder der i dag forsøger at få succes netop ved at gøre noget godt for klimaet. Det er således efterhånden blevet en forretningsmodel, som man kan benytte sig af, når man har en god ide og gerne vil opnå stor succes. Det er således også noget, der skal handles på nu, mens tid er. Og det er faktisk uanset, hvad det er for et firma, som du er beskæftiget inden for.

    Der er nemlig fordele at hente i forhold til det samfundsmæssige fokus på klimaet, lige meget hvilken niche man har valgt at leve på. For dig handler det blot om at se de muligheder, som det åbner op for frem for at lade dig begrænse. Med det store fokus kan du nemlig hurtigt komme til at blive en del af eliten, hvis du viser, at du som firmaejer og firma generelt formår at tilgodese miljøet. Det betyder, at du skal vise, at du går op i den måde, som vi behandler Moder Jord på, hvorfor du er interesseret i at sænke det CO2-udslip, som du dagligt er med til at belaste atmosfæren med i og med, at du er et firma med flere ansatte og sikkert også flere elektroniske genstande, der konstant er i funktion. Du er således en stor synder, når det kommer til det i forvejen hårdt belastede miljø, og derfor er det om noget dig, der skal vise dine B2B-kunder, at du ikke er ligeglad.

    På den måde vil du komme til at fremstå meget mere menneskelig og meget mere opmærksom på den verden, som der er omkring dig. Du er ikke kun interesseret i det, som der foregår internt i dit firma, men du vil også gerne være med til at gøre verden til et bedre sted at være. På den måde taler du til folk på en helt anden måder, der lader dem vide, at du er bevidst, og at du tør tage ansvar. Og det er netop det ansvar, som dine B2B-kunder har behov for at kende til. Det er nemlig også det, der viser, at du tager initiativ, og at du ikke ligger på den lade side, når der sker noget nyt, som der må rykkes på. Du er ikke bange for at springe ud i nye ting, og du ved, hvad der rører dig i miljøet. Og det giver dig mange gode konkurrencefordele på det marked, som du hver dag skal udkæmpe en kamp på.

    Du kan tilgodese dine forretningsteknikker, hvis du forfiner dem til at blive miljøbevidste

    Og når du har besluttet dig for, at din forretningsteknik skal have at gøre med din klimabevidsthed, er der pludselig mange initiativer, som du kan vælge at rykke på. Dog er det væsentligt, at du tager et kig på den absolut største synder, som der befinder sig på dit firma. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at den varmekilde, som man benytter sig af, ofte er den, der foruden at være dyrest i drift og vedligehold, også er den, der er med til at belaste miljøet mest. Du bør derfor finde ud af, hvordan du i dag får opvarmet blandt andet brugsvand og indeklima, således du med fordel kan finde et meget bedre, meget billigere og meget grønnere alternativ at gøre brug af.

     

    Og her er det ikke nogen hemmelighed, at især en varmepumpe er særdeles velegnet. Den har nemlig mange gode fordele, når det kommer til miljøbevidsthed. Derfor er der også mange privatpersoner, der er begyndt at få øjnene op for den. Her ses det, hvordan den ene efter den anden udskifter de dyre og meget usunde oliefyr med en nyere varmepumpe, der kan være med til at give dem en bedre økonomi, en bedre samvittighed og stadig opvarmet vand, der kan bruges til dagligt. En luft til luft varmepumpe er derfor i dag det bedste alternativ at gøre brug af, hvorfor det også kan beregnes, at antallet af folk, der benytter sig af varmepumper, til stadighed stiger støt samtidig med, at det er blevet fordoblet over de sidste blot fem år.

    Og selvom der er mange private, der tager den til sig, er den bestemt også velegnet ud i erhvervslivet. Her handler det blot om at benytte sig af den på den rette måde, hvorfor det blandt andet er vigtigt, at du tager stilling til for eksempel kilowatt, SCOP-værdi samt energiklasse, før du får en varmepumpe installeret på dit firma. Og de kan godt betale sig at lægge hovedet lidt i blød og tage et grundigere kig på varmepumper. Der er nemlig mange fordele ved dem. Og de gælder bestemt også, når de er tale om en varmepumpe til en virksomhed, en varmepumpe til et firma eller en varmepumpe til erhverv generelt. Varmepumper er nemlig også en effektiv løsning, når det kommer til opvarmning af industri – altså dit firma. Det er nemlig muligt her hos os, Midtjysk El Center, at finde luft til luft varmepumper og luft-vand varmepumper i forskellige størrelser, og derfor er du også i stand til at finde de helt store størrelser i form af industrivarmepumper. Disse kan opvarme et areal på helt op til 1.000 kvadratmeter. Og derfor er de yderst ideelle, når du trænger til frisk luft i kantinen eller på kontoret.

     

    Vi kan således vejlede på lige præcis det område, som du har behov for, og derfor er der i dag også mange butiksindehavere, der har fået øjnene op for de fordele, som vi tilbyder med vores udvalg af varmepumper. I mange butikker hænger der nemlig i dag et klimaanlæg, som giver en meget behagelig temperatur lige meget, hvornår på året der er tale om. Ofte gøres der brug af de helt store varmepumper, når der er tale om faciliteter såsom:

    Kontorejendomme

    Produktion

    Butikker

    Det er let at blive et mere miljørigtigt firma, du skal blot tage kontakt til Midtjysk El Center

    Og heldigvis er det ganske let at komme i gang med at gøre brug af en  varmepumpe lige meget, om du er interesseret i at investere i en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe eller måske endda dem begge, således du er sikker på, at du er godt dækket ind i forhold til din klimabevidsthed. Du skal blot tage kontakt til nogle professionelle, som os hos Midtjysk El Center, der for det første kan sørge for, at du får den helt rette vejledning, således du kan være sikker på, at du tager det helt rette valg, når du skal vælge, hvilken varmepumpe du bør investere i, samt hvor du bør placere den. Derudover sørger vores professionelle folk også for, at den bliver installeret helt korrekt, således du ikke skal være bekymret for, om den opfylder sit formål tilstrækkeligt. Midtjysk El Center har hovedkontor i Ikast med CVR-nummer: 20186178. Adressen er helt konkret Siriusvej 1, 7420 Ikast. De kan kontaktes på følgende måder:

    Telefonnummer: 96 60 60 00

    Eller via mail: info@midtjyskelcenter.dk

    Du kan derfor være sikker på, at den arbejder præcis, som det er anbefalet, og derfor kan du blot endnu en gang læne dig tilbage uden at være bekymret for, hvorvidt du skal til tage dig af nogle problematikker, som der ligger langt uden for det arbejdsområde, som du normalt kender til.

     

    Og for at gøre det hele endnu bedre for dig, så har du mulighed for at styre din luft til luft varmepumpe lige meget, hvor du befinder dig i verden. Det betyder, at du kan holde styr på indeklimaet, hvad end du selv er at finde på firmaet, eller du sidder nede i sydens sol og holder sommerferie. Når du får Midtjysk El Center til at installere din varmepumpe, kan der nemlig blive monteret en lille og smart boks med i købet. Det betyder, at det eneste du skal gøre, er at downloade en smart app til din smartphone – og den er selvfølgelig ganske gratis at hente. Første gang du åbner denne app, skal du oprette en bruger, som det gør sig gældende med så mange andre apps i dag. Du skal oprette en brugerprofil, der skal indeholde nogle ganske få af dine oplysninger samt en adgangskode, således det er sikret, at det ikke er muligt for andre at komme ind og regulere for din varmepumpe – også selvom det måske er ubevidst. Vi ved jo alle, hvor meget børn kan føle, at det kribler i deres fingre efter at komme til at trykke på det hele på ens smartphone. Når du har en brugerprofil og en adgangskode, er du klar til at gøre brug af din app og dermed din fjernstyring af din varmepumpe.

     

    Det eneste, du ellers skal bruge, er en WiFi-forbindelse, og så vil du ellers med WiFi-styringen være i stand til at frostsikre dit firma i vinterperioden, når der er lukket ned ofte mellem jul og nytår lige såvel, som du kan sørge for, at medarbejderne altid dukker op til et lunt miljø, når de træder tilbage på arbejde igen efter en god jule- og/eller vinterferie.

    Se også: luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper til private