0 Varer
Vælg en side

Vi scanner markedet – du får billigste!

Få ét samlet tilbud på dit nye airconditionanlæg
– nemt og bekvemt!

Udfyld og få tilbud indenfor 24 timer

Gør som mere end 3.000 andre danskere
Vi udfører mere end 1000 opgaver om året.

Markedets bedste pris
Vi kigger alle varmepumpeproducenter efter i sømmende.

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.

Vi har mere end 25 års erfaring
og giver dig kun det bedste tilbud.

Hvad vi kan hjælpe dig med

Når du handler med os, skal du heller ikke tænke på montage, service og vedligehold, da det også er noget, vi gladelig tilbyder dig. Vi har ganske fordelagtige priser på vores produkter såvel som montage og service. Derudover er vi også klar til at give dig en specifik løsning, der passer til netop dine behov. Vi varetager opgaver med store behov såvel som mindre, så du kan sagtens kontakte os, uanset om du har behov for ventilation i din lejlighed, eller hvis du har et stort supermarked, landbrug, kontorfællesskab og lignende. Vi hjælper dig/jer gerne på vej til at finde optimale løsninger til et forbedret indeklima – til lukrative priser.

Få hjælp til finansiering

Split regning om og betal et mindre beløb hver måned. Der er ingen skjulte meromkostninger. 
Prøv vores låneberegner

Erfaring, der taler for sig selv

Vi har monteret over 3000 anlæg rundt i hele landet. Så du er i trygge hænder, når du vælger os som leverandør. 
Læs mere

Vi giver dig en samlet løsning

Hos os for du en samlet pakke der inkluderer alt til din varmepumpe, Fra tilbud til montering og efterfølgende service. Vi er med dig hele vejen. Nemt og enkelt.

 

 En fleksibel samarbejdspartner

Vi er særdeles fleksible og ikke mindst i stand til at opsætte forskellige løsninger, som passer netop til din situation. Vores medarbejdere har stor erfaring inden for området og vil, ved hjælp af en præsentation af dine behov og krav, kunne hjælpe dig på vej til at finde den helt rette løsning. Det er uanset, om der skal anlæg i boligen eller et større anlæg på arbejdspladsen. Vi har arbejdet med alt fra ventilationsløsninger til landbrug såvel som til mindre lejligheder.

Godt indeklima med et klimaanlæg

Indeklimaet er alfa og omega at have optimeret, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen og et klimaanlæg kan gøre forskellen. Vi befinder os en stor del af vores liv inden døre, og det er derfor vigtigt at investere meget i at skabe et godt indeklima med sund og frisk luft. Er der for tung luft i boligen eller på arbejdspladsen, kan man hurtigt blive meget træt i hovedet, og effektiviteten på arbejdspladsen vil formentlig falde en hel del. Derfor kan det være en fordel, at du allierer dig med os, da vi udbyder en bred vifte af forskellige løsninger til forbedring af dit indeklima.

Renser luften

Mindsker pollen

Reducerer bakterier

Simpel udluftning er ikke nok 

Det er ikke altid tilstrækkeligt at åbne vinduerne for at skabe et sundere indeklima. At åbne vinduerne giver frisk luft og udskifter i nogen grad luftlaget i de givne rum. Det er dog ikke alle steder, dette vil være tilstrækkeligt, da der kan være problemer med fugt i boligen, cirkulationen ikke er optimal på trods af åbne vinduer mv. Derudover kan det også blive for koldt indenfor, når man åbner vinduerne for at lufte ud, hvilket vil være nødvendigt at gøre jævnligt. Af disse årsager kan det være en fordel at få installeret et klimaanlæg i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vi tilbyder flere forskellige løsninger til, hvordan I kan få optimeret klimaet inden døre. Det er blandt andet gældende for ventilationsløsninger, aircondition og varmepumper, der er tre populære løsninger.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Der findes mange forskellige løsninger til forbedring af indeklima – intelligente løsninger, klimaanlæg eller ej. Vi hjælper dig gerne med det hele, og vi forhandler Panasonic, Mitsubishi og Daikin til hele landet. Da vi tilbyder mange forskellige mærker, vil der altid være en god løsning for netop din situation. Derudover vil det også sige, at vi har anlæg med mange forskellige størrelser og kapaciteter, og dette kan være svært at få afstemt med de behov, man har. Det er også noget, vi er eksperter i og gerne vil hjælpe jer med, så I kan få optimeret indeklimaet på en billig og miljøvenlig måde.

 

Hvad siger vores kunder

Vi har installeret over 3000 varmepumper rundt i hele Jylland og på Fyn – skal vi også montere din?

“Jeg har anbefalet jer, fordi vi var 100% tilfreds med jeres arbejde
– og jeg gør det gerne igen!

> Kommer iøvrigt tilbage i foråret for aftale om eftersyn”

Peter, 2018

“Det er skønt med varme i radiator og vandhanen Jubbiiiiii – Kan desværre kun give 5 *****, de har fortjent flere”
Connie, 2019

Forskellige løsninger til et forbedret indeklima

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for klimaanlæg, da vi gerne vil sørge for, at du kan få et godt indeklima på arbejde eller i hjemmet. Med et airconditionanlæg er det muligt at styre temperaturen meget præcist, hvilket medfører, at man hverken har det for varmt, eller at det bliver for koldt, når vinduer åbnes. Med et sådant anlæg er det nemlig ikke nødvendigt at åbne vinduerne, da luften her bliver sat i cirkulation og sat til den rigtige temperatur gennem anlægget. I sådanne produkter kan der også være isat filtre, som renser luften for forskellige partikler. Det er også med til at give et langt bedre indeklima. Derudover er det også med til at forebygge ophobning af fugt i boligen, hvilket mindsker risikoen for udvikling af svamp i boligen.

Varmepumpe

En varmepumpe fungerer også lidt efter samme princip, hvor den ved hjælp af varmeenergien fra luften uden for overfører det til luften inden for, når denne cirkulerer. Denne kan benyttes til opvarmning såvel som køl. Med varmepumper er det også en mulighed, at luften renses, hvorigennem det altså er muligt at forbedre indeklimaet en hel del. Varmepumpen kan også benyttes som primær varmekilde, hvis man vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe, mens luft/luft varmepumpen kan benyttes som sekundær varmekilde.

Luft/luft varmepumper

Vores luft/luft varmepumper vil være mest ideelle at vælge, hvis man i forvejen har en fin varmekilde, men mangler en smule for at opvarme optimalt. Derudover kan varmepumpen også køle rummene ned om sommeren, hvor det især er vigtigt at sørge for god luftcirkulation, og luften renses i varmepumpen. Vores varmepumper er derudover også ganske energivenlige og -effektive, hvilket vil sige, at de er billige i drift. Derved er det også noget, der kan være med til at mindske på varme- og elregningen. Alt dette er noget, vi kan rådgive dig i, så du finder den rette løsning.

Ventilationsanlæg

Vi tilbyder desuden også ventilationsanlæg, som sørger for den gode luftcirkulation i rummet, hvor luften bliver renset, således luften hele tiden er frisk i boligen. Et ventilationsanlæg suger luft ind ude fra og sender luft indefra ud, når der er behov for det. Her fristes man til at sætte spørgsmålstegn ved energivenligheden ved ventilationsanlæg, fordi man lukker varmt luft ud og trækker koldt luft ind. Det vil derfor kræve, at den kolde luft bliver opvarmet, således luften er i den rette temperatur, når den kommer ind igen. Dette har vi tænkt over i indkøbet af vores produkter, da vi tilbyder produkter med genindvinding, hvilket betyder, at varmeenergien fra den luft, der skal ud, benyttes til at opvarme den luft, der kommer ind igen. På den måde er vores ventilationsanlæg også energivenlige, mens de kan forebygge ophobning af fugt, mindske radonniveauet, CO²-niveauet og give et langt bedre indeklima.