0 Varer
Vælg en side

Vi sikreR dig for en sikkerheds skyld

Få et tilbud på videoovervågning til dit hjem 

Udfyld og få tilbud indenfor få dage

ISO 9001 certificeret 
Din garanti for kvalitet og god service

Vi tilbyder både med og uden abonnement
Sammensæt din løsning, som du har lyst til.

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.

 

Er du og dit hjem sikret? 

Hvert år rammes mange danskere af indbrud. Danmark er det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger. Det er en kedelig statistik, men der er hjælp at hente. Vil du effektivt sikre dit hjem, så skal du have en sikkerhedsløsning med videoovervågning.
Tidligere var videoovervågning forbeholdt virksomheder og butikker, men i dag finder du det i rigtig mange private hjem af alle slags. Du behøver ikke være velhavende, der er en løsningen for enhver pengepung. 

Det er flere gode grunde til at videoovervågning bliver mere og mere udbredt i de danske hjem.  Først og fremmest kan det have en stor forebygende effekt, da det vanskeliggør arbejdet for en indbrudstyv og derfor skræmmer vedkommende væk, inden der sker noget. 
Skulle du være så uheldig, at tyven alligevel kommer ind i dit hjem, så har du i det mindste noget brugbart billeddokumentation , som kan bruges i politiets efterforskningsarbejdet, og forhåbentlig være med at skaffe dine ejendele tilbage igen. 

Videoovervågning kan både bruges separat eller som en del af en større sikringsløsning med alarmer. Det kan sammensættes præcis, som du har lyst til. Du kan også altid udbygge systemet. Vi har flere forskellige løsninger, som vi kan tilbyd dig – både med og uden abonnement. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne til at installere alarmer og videoovervågning og har flere år erfaring i branchen.
Du kan få videoovervågning i forskellige kvalitet og prisklasser. Du vælge helt selv, hvor meget du vil ofte på det. Med smart styring kan du holde øje med dit hjem via en APP på din smartphone. Du opdager med det samme, hvis der er noget, som ikke er, som det skal være. Du kan også se optagelser fra tidligere, så du kan følge med i, hvad der er sket på matriklen i løbet af dagen.

Vi er med dig hele vejen!

Vi tilbyder dig vejledning inden, under og efter installation af videoovervågning i dit hjem. Har du brug for et sikkerhedstjek inden, du træffer din beslutning, så sender vi gerne vores alarmtekniker ud for at gennemgå, hvordan du bedst sikre dig og dine værdier. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, som passer bedst til dit hjem – ligegyldigt om det er en større villa, et rækkehus eller en lejlighed. Vi forhandler overvågning- og videokameraer til montering indendørs og udendørs kameraer, som kan klare vind og vejr.

Få styr på lovgivningen

Så er du på den sikre side! 

Det virker lige til at opsætte et kamera, men der er regler for overvågning, og de skal selvfølgelig altid overholdes. Vi sørger for, at du ikke kommer i problemer med lovgivningen, fordi dit kamera filmer for meget af naboens grund eller fordi skiltningen mangler – vi hjælper med det hele.

Opkobling til godkendt kontrolcentral

Vælg den sikkerhedsløsning, der passer bedst til dig og din familie. Videoovervågning kan med fordel gå hånd-i-hånd med et alarmsystem. Du kan både leje og eje vores system. Du bestemmer selv. Det er også op til dig, om du vil have en løsning med eller uden abonnement  – vi kan tilbyde jer 4 forskellige servicepakker (priserne er eksklusiv moms)