0 Varer
Vælg en side

Sådan bliver i beskyttet – vi skræddersyr din løsning 

Få et tilbud på et samlet alarmsystem til dit hjem

Udfyld og få tilbud indenfor få dage

Vi er  blåstempling med ISO 9001 
Din garanti for kvalitet og god service

Vi tilbyder både med og uden abonnement
Sammensæt din løsning, som du har lyst til.

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.
 

Sig farvel til utryghed i hverdagen

Utryghed er en meget grim ting, og det kan sågar også være med til at præge hverdagens humør i en mere negativ retning. Det kan eksempelvis være utryghed om boligens sikkerhed i forhold til tyveri og brand, mens det også kan have noget at gøre med virksomhedens lokaler i forhold til deres sikkerhed. Denne utryghed vil vi ved Midtjysk El Center gerne hjælpe dig af med, hvilket vi kan gøre gennem tilbud på alarmløsning. Vi tilbyder alarm, videoovervågning osv., som altså sammen kan fungere som en form for tyverisikring i din bolig eller i din virksomhed. Det giver derfor en ekstra sikkerhed, da vores alarmsystemer fungerer som en sikring mod indbrud. Derigennem skal du ikke bekymre dig om, at der er uvedkommende i din private sfære, når du er på arbejde, mens du heller ikke skal bekymre dig for arbejdspladsen, når du befinder dig i hjemmet.

Vi sikrer ikke kun mod indbrud, da vores alarmsystemer også kan sørge for, at du meget hurtigt bliver opmærksom, hvis der er brand. Vores alarmsystemer inden for røg og brand er nemlig udviklet på en sådan måde, at du så hurtigt som muligt får besked om branden. Det giver mulighed for en meget hurtigere evakuering af boligen eller virksomhedens lokaler. Har man eksempelvis vand i kælderen, kan vores vandalarm være en fordel at få installeret, således du hurtigt kan få udredt skaderne, hvis der måtte komme en oversvømmelse i boligen. Vi har også en fugtsensor i vores sortiment, så I kan holde øje med fugtniveauet, og derigennem sørge for et bedre indeklima, hvis fugtniveauet ligger for højt eller for lavt. Dette kan gøres gennem udluftning, ventilation eller lignende. Således har vi altså et væld af forskellige alarmsystemer, som kan sikre jer mod netop det, I bekymrer jer for.

N

Tyveri

Bliv sikret mod ubudne gæster, og tilbyder en skræddersyet løsning til dit behov med mulighed for at leje eller eje dit anlæg.
Du bestemmer selv. 

 

N

Brand

Vi har erfaring med traditionelle brandalarmer til private og større automatisk brandalarm anlæg (ABA) til virksomheder.

N

Teknik

Teknik skal bare virke – vi sørger for, at du for besked, hvis det ikke gør, så det ikke får store konsekvenser.  

Vi tilbyder forskellige alarmer

De andre typer af alarmsystemer er naturligvis mulige at kombinere med vores tilbud, således du kan være sikret mod alt det, der end måtte bekymre dig og din familie. Derved kan du både sove trygt om natten og tage trygt på arbejde om dagen. Det er i høj grad vist, at videoovervågning og alarmsystemer har en meget præventiv effekt på indbrud, da det kan være med til at holde indbrudstyve fra boliger og sommerhuse såvel som for erhvervsbygninger. Vi er med i hele processen og vil meget gerne hjælpe jer i forhold til at finde de løsninger, der gør jer mest trygge og forebygger netop det, I har behov for at få forebygget. 

Blåstemplet med ISO 9001

Din sikkerhed for kvalitet 

Vi hjælper dig gennem hele processen, og vi vil hjælpe dig på vej til at få det sikrest mulige hjem eller den sikrest mulige virksomhed. Det kan blandt andet måles gennem skafor, som er en klassificeringsskala, der er lavet i samarbejde med Forsikring og Pension. Denne skala fra F & P er opdelt i rød, blå og grøn. Den grønne farve gives til de alarmsystemer, som har den laveste modstandsevne mod indbrud, mens den røde farve har den højeste. Vi vil altid forsøge at opnå den højeste klassifikation, mens vi også vil vise dig, at vi kan levere et godkendt resultat. Dette sker blandt andet gennem vores fokus på ISO9001, som er en model, der optimerer vores processer og sørger for, at du får et kvalitetssikret resultat.

Opkobling til godkendt kontrolcentral

Ovenstående alarmsystem, kobles op på den af vores godkendte kontrolcentral, hvor det installeredealarmsystem sender alle alarmsignaler til kontrolcentralen. Herfra vil kontrolcentralen kontakte en liste af kontaktpersoner og/eller vagtfirma. Det gør at der altid 24/7 er nogen der holder øje med jeres bolig.

Vi kan tilbyde jer 4 forskellige løsninger (priserne er eksklusiv moms)

Privat, erhverv og sommerhus

Vi har mange forskellige typer af alarmsystemer og vil gerne hjælpe dig/jer til den rette løsning, uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i sommerhuset. Desværre forholder det sig nemlig sådan, at mange indbrudstyve slår til i sommerhuse, hvorfor det kan være en fordel med vores alarmsystemer her, således man forebygger dette og ikke skal holde øje med sommerhuset så ofte og bekymre sig om det. Eksempelvis har vi magnetkontakt, som vi monterer på vinduer og døre. Når disse så brydes og magneterne bliver rykket fra hinanden, sendes der så et signal til en modtager, der vil udløse en alarm. Her har vi systemer, som gør, at alarmen kan slås fra med den rette kode. Hvis ikke koden indtastes, vil alarmen fortsætte, hvilket har en meget præventiv effekt i forhold til indbrud. Det samme er gældende for en vinduessensor, som fungerer på nogenlunde samme måde og holder øje med, om vinduer åbnes af de forkerte personer.

Derudover har vi også bevægelsessensorer kaldt PIR, som benyttes til at registrere bevægelser. Det er også dette system, man benytter, når lys skal tændes automatisk, hvilket er en fordel, da man derved sparer strøm, da lyset kun er tændt, når der er bevægelse i det givne lokale. Derudover kan de også benyttes til at registrere bevægelse i et alarmsystem, hvilket også er en fordel og kan give mere tryghed i hverdagen, da man ikke altid skal være på vagt. Man skal altså have fat i de præventive midler såsom overvågning, alarmer, nabohjælp og lignende, som vægter meget højt i forhold til at forebygge indbrud.

Dette kan også gøres ved at holde stærkt øje med, hvem der har adgang til nøgler, hjemmet og virksomheden. Det kan man blandt andet gøre med en nøgleboks, hvor man kan give personlige koder, således man er sikker på, hvem der har adgang. Det kan også øge sikkerheden, og det er naturligvis også noget, vi gerne vil være dig behjælpelig med.

Vi er Trueguard alarmpartner, med eller uden abonnement, hvorfor du altså har stor valgfrihed inden for betalingen i forhold til det, der passer bedst for dig. Uanset om du er med på abonnement eller ej, vil vi gerne sørge for, at du altid kan følge med. Vi har både ældre og nyere systemer, der fungerer trådløst, og de fleste af vores systemer er også mulige at koble til sin smartphone, således man gennem en brugervenlig APP kan holde øje med alarmsystemet. Her vil man kunne se informationer og modtage alarmer, hvis alarmerne udløses, mens det også kan frakobles ved falsk alarm.

Læs også: alarm til erhverv