0 Varer
Vælg en side

Få et tilbud på videoovervågning her

  Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

  Det var ikke svært at vælge, for Midtjysk El Center gav mig det bedste tilbud, og jeg vidste i forvejen, at de udfører kvalitetshåndværk

  Jesper Johannesen

  Direktør for Fe Støberiet A/S

  Hos os får du én leverandør, som varetager alt fra beregning til montering. Uden dikkedarer!

  Ingen opgave er for lille eller stor. Vi dækker alle typer af kunder.

  Hold ubudne gæster ude!

  Der er mange gode grunde til at vælge at få sat videoovervågning op i din virksomhed. Uanset om du gør det for at øge dine ansattes tryghed, for at have bevismateriale hvis du bliver udsat for indbrud eller på grund af den præventive effekt, så er videoovervågning en vigtig og tryghedsskabende brik i din virksomhed.

  Videoovervågning er en vigtig faktor, hvis du gerne vil være med til at skabe en større følelse af tryghed og sikkerhed på din arbejdsplads.

  3 gode grunde til at vælge Midtjysk Elcenter

  1

  Vi rådgiver dig fra start til slut

  Hos Midtjysk El Center er vi godkendt til at installere alarmer.
  Det er din sikkerhed for, at du får et godkendt alarmsystem.

  Vi kender kravene, og hjælper dig med alt fra rådgivning og udvikling af løsning til montering og service.

  2

  God service. Med garanti!

  Vi forsøger altid at forbedre os og give vores kunder den bedste oplevelse – det er vores blåstempling med ISO 9001 et udtryk for. ISO 9001 er et  anerkendt kvalitetsledelsessystem, der skal sikre, at vi opfylder specifikke krav og samtidig fokuserer på at skabe øget kundetilfredshed.

  3

  Sammensæt som du har lyst!

  Du kan få en skræddersyet løsning, som matcher dit behov.  Vi kan tilbyde dig forskellige alarmløsninger både med og uden abonnement.
  Der er mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvor du via web eller telefon kan styre og overvåge situationen.

  Få et tilbud på videoovervågning her

   Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

   Tryghedsfølelsen med videoovervågning

   Der findes et væld af muligheder og forskellige løsninger, når det kommer til videoovervågning til erhverv og hos Midtjysk El Center vil vi våge at påstå, at vi efterhånden kender dem alle. Vi har oparbejdet en bred erfaring med forskellige systemer, som gør dig i stand til at overvåge din virksomheds lokaler og aktivitet – også når du ikke selv er der. Det har vi gjort fordi, vi ved, at videoovervågning er et af de elementer, som kan få medarbejdere og ejeres skuldre til at sænke sig og skabe en tryggere hverdag. Det gælder uanset om du arbejder på kontor, i butik, på lager eller noget helt fjerde.

   Tryghedsfølelsen som videoovervågningen kan bidrage med, vil med garanti være med til at give et større overskud og frihed til virksomheden. Og som de fleste ved og har erfaret, giver et større overskud også bedre mulighed for at tænke kreativt og innovativt, hvilket jeres kunder i sidste ende med garanti vil kunne mærke. Hos Midtjysk EL Center har vi erfaret, at de mange fordele, som videoovervågning giver, hurtigt vil tjene de omkostninger hjem igen, som man skal spendere på udstyr. I sidste ende giver det altså lidt af en win-win situation får langt de fleste virksomheder, og det vil vi hos Midtjysk El Center rigtig gerne være med til at skabe.

   Videoovervågning tilfører overskud til virksomheden fordi:

   Tryghedsfølelsen som videoovervågning

   Medarbejderne føler sig tryggere i hverdagen

   Trygge medarbejdere arbejder bedre og mere effektivt

   I får følelsen af ejerskab og kontrol med virksomheden – også når I ikke er på arbejde

   Hos Midtjysk El Center står vi altid til rådighed med hjælp og vejledning, uanset om din virksomhed arbejder på et mindre kontor, en butik, en større lagerhal eller noget helt fjerde. Vi har specialiseret os i videoovervågning til en bred vifte af forskellige typer erhverv – og ingen opgave er for stor eller for lille for os. Alt du skal gøre er at tage kontakt til os, så hjælper vi dig med at finde den løsning, som passer bedst på din virksomhed. Vi har mange års erfaring med overvågning, alarmsystemer og herunder videoovervågning og det gør os til eksperter på området. Derfor er vi også yderst egnet til at guide dig igennem hele processen, så du både finder en løsning som er sikker, skræddersyet og ikke mindst økonomisk bæredygtig for dig og din virksomhed.

   Hvorfor vælge videoovervågning til erhverv?

   Men hvad er det egentlig videoovervågning kan? Og hvorfor påstår vi, at det kan være med til at sænke dine skuldre og endda give tryggere medarbejdere med mere overskud? Jo, for det første så har videoovervågning en enorm præventiv effekt. Det vil altså sige, at de mennesker som ofte begår indbrud og tyveri højst sandsynligt vil blive skræmt væk, når de ser et videokamera eller når de ser skiltet, som annoncerer, at her finder videoovervågning sted. Det vil altså spare din virksomhed for mange indbrud og tyverier i første omgang – fordi tyven simpelthen aldrig kommer særlig langt, når videoovervågningen er tydeligt markeret og skiltet. Og det er selvfølgelig en del af pakken, når du køber videoovervågning igennem Midt Jysk El Center. Vi sørger nemlig for at videokameraerne sidder synligt, så tyven ikke er i tvivl om, at der er videokameraer på adressen. Samtidig sørger vi for at sætte skilte og mærkater op, som tydeligt fortæller, at området er videoovervåget. Det er både et lovpligtigt krav med tydelig skiltning om videoovervågning, og det har samtidig den gevinst, at det har en stor præventiv effekt.

   Hvis indbrudstyven alligevel skulle trænge ind i din virksomhed, fungerer videoovervågningen som brugbart og gyldigt bevismateriale, som politiet kan benytte til at opspore gerningsmanden. Samtidig fungerer videoovervågning også som et vigtigt element, når I skal i kontakt med jeres forsikring. Her kan det nemlig være relevant at have indbruddet og tyveriet optaget på video, som bevis for, hvad der eventuelt er blevet stjålet eller hvad, der er gået i stykker. Samtidig kan I bevise overfor forsikringen, at tyveriet har fundet sted. Nogle forsikringsselskaber kræver ligefrem videoovervågning som en del af sikkerhedsprotokollen, så det kan være vigtigt at være opmærksom på dette. Dette vil med garanti gøre processen efter et tyveri eller et indbrud både meget lettere men også meget hurtigere. Med bevismaterialet i hånden kan både politiet og forsikringen arbejde langt mere effektivt på at få opklaret tyveriet og finde den eller de rette gerningsmænd.

   Udover at videoovervågning virker præventivt og kan bruges i forbindelse med forsikringsselskab og kontakt med politiet efter et indbrud, så har det også den store fordel, at det øger dine ansattes tryghed. Vi har tidligere været inde på at videoovervågning har en betydning for de ansattes følelse af sikkerhed og tryghed, men hvordan hænger det egentlig sammen?

   En af de omstændigheder, som kan gøre, at dine ansatte føler sig utrygge, er, hvis en del af din virksomhed har kundekontakt og måske sælger ting, hvor kontanter er involveret. Her er der desværre en øget risiko for væbnet røveri – hvilket naturligvis kan medføre en utryg stemning i personalegruppen. Videoovervågning vil i mange tilfælde virke præventivt og afskrække gerningsmanden. Hvis ikke dette er tilfældet vil videokameraet dokumentere indbruddet, og på den måde kan det styrke medarbejdernes retfærdighedssans, når overgrebet og indbruddet er dokumenteret sort på hvidt. Hvis du har en virksomhed, hvor dette er en risiko, kan det være en rigtig god ide, at kombinere videoovervågning med et af de mange effektive alarmsystemer, som vi hos Midtjysk El Center også har. Kombinationen af alarm og videoovervågning vil i dette tilfælde være utrolig effektiv. Dine ansattes bevidsthed om, at der er noget, som dokumenterer deres oplevelser på arbejdet, kan øge deres følelse f tryghed – særligt hvis de er alene eller få på arbejde en sen nattetime.

   Uanset om dine ansatte har direkte kundekontakt eller ej kan videoovervågningen være med til at øge deres følelse af sikkerhed. Medarbejdernes bevidsthed om at jeres arbejdsplads (eller dele af den) bliver overvåget, kan betyde at misforståelser langt sjældnere vil opstå. Videokameraet kan være med til at eliminerer misforståelser ved at fungere som en objektiv kilde, der kan dokumentere præcis, hvad der er sket. Og ofte fungerer hukommelsen ikke nær så objektiv som et videokamera, der kan dokumentere alt, som det sker, præcist og nøjagtigt.

   Sidst men ikke mindst så er videoovervågning med til at skabe tryghed, også når der ikke er nogen på arbejde. Man kan nemlig altid gemme optagelserne i en log, og finde dem frem, hvis man på et tidspunkt har brug for at forstå, hvad der er sket, mens virksomheden har været lukket. Den tryghed, som det skaber, er uvurderlig for din virksomhed og derfor også en gevinst for enhver arbejdsplads.

   Fordele ved videoovervågning af erhvervsvirksomheder:

   Skaber tryghed og sikkerhed blandt medarbejdere og ansatte

   Har en stor præventiv effekt

   Kan bruges som dokumentation overfor politi og forsikring

   Kan sætte en streg over misforståelser med objektive beviser

   Hos Midtjysk El Center ved vi, at alle virksomheder er forskellige og dermed også har vidt forskellige behov i forhold til sikkerhed og overvågning. Derfor har vi et bredt udvalg af overvågningssystemer og kameraer. På den måde kan vi være sikre på, at kunne tilbyde dig en løsning, som passer til din virksomheds behov. Vi har noget til dig, uanset om du har brug for overvågning af en lille butik eller flere store lagerhaller. Vi kan finde overvågningssystemer til det meste. Nedenfor vil vi gennemgå nogle af vores forskellige kameraer og overvågningssystemer, så du får et indtryk af hvilke forskellige løsninger, vi tilbyder.

   Stor sikkerhed med PoE systemet

   Et af de mange overvågningssystemer, som vi anbefaler, er PoE systemet. PoE står for Power over Ethernet, som på dansk betyder noget i retning af ’strøm over netværk’. Det vil altså sige, at PoE systemet er et system, som forsyner et kamera med strøm gennem et almindeligt netværkskabel. Et netværkskabel skal kameraet alligevel tilsluttes, for at kameraet kan få forbindelse til netværket. Denne løsning er der flere fordele ved.

   For det første bliver installationen nemmere, da man kun skal bruge ét kabel i stedet for to. For det andet ser det meget pænere ud, fordi man kun behøver at trække ét kabel frem for to. For det tredje kan det også løse problemet med stikkontakter, fordi det ofte kan være svært at finde en stikkontakt i nærheden af kameraet. Det skal man ikke bekymre sig om PoE systemet, for I får slet ikke brug for stikkontakter. Samtidig skal du med PoE systemet aldrig være i tvivl, om kameraet er sat til strøm og netværket. Kablet med både strøm og netværk går nemlig direkte ind i selve kameraet. Det, synes vi hos Midtjysk El Center, er ret smart, fordi det er med til at gøre vores systemer så optimale og brugervenlige for jer som muligt. Det er generelt et princip, som går igen i alle vores løsninger og når vi rådgiver jer: Vi vil altid stræbe efter, i konstant dialog med jer at finde den løsning, som er mest brugervenlig og nemmest for jer.

   Fordele ved PoE videoovervågning

   Mulighed for at tilføre kameraet strøm og koble det på netværket med samme kabel

   Stor sikkerhed fordi du aldrig er i tvivl, om kameraet er tilsluttet strøm og netværk

   Brugervenligt og effektivt

   Æstetisk og smart løsning, da man kun skal trække ét kabel frem for to

   Mulighed for forskellige kabel-løsninger

   Jeres valg af kabel til videokameraet er afhængig af, hvad jeres ønske er i forhold til lydniveau, sammenkoblinger, hastighed og kvalitet på de billeder, som videokameraet optager. Valg af kabler til videokameraer er lidt af jungle, fordi der findes så mange forskellige løsninger. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde den løsning, som lever op til de ønsker og krav, I har til jeres videokamera. Er det vigtigt for jer, at billedet står knivskarpt, eller er det mere lydniveauet, det handler om? Er billedkvaliteten underordnet og handler det i stedet om at finde så nem og brugervenlig en løsning som muligt? Vi guider jer igennem en verden af kabler. Her får du et overblik over hvilken betydning, de forskellige kabler kan have, og et par bud på de mange forskellige løsninger, vi tilbyder inden for valg af kabel.

   En mulighed for dig og din virksomhed er at vælge de gamle COAX-kabler, som har den fordel, at de kan trækkes over lange afstande uden, det går ud over kvaliteten. Til disse kabler er det muligt at vælge analoge kameraer, som har den fordel, at de giver nogle rigtig gode og tydelige billede. At vælge et kamera med en høj billedkvalitet er stort set altid en fordel. Når billekvaliteten er høj er det meget lettere at følge med i, hvad der foregår på skærmen. Det er også rigtig smart, hvis man for eksempel skal bruge optagelserne til at identificere personer, som er brudt ind om natten. I et sådant tilfælde, hvor mennesker skal identificeres kan kvaliteten af billederne være det, som gør hele forskellen for om indbrudstyvene bliver fanget eller ej.

   PDS-kabler er en anden mulighed, hvis du for eksempel ikke ønsker at bruge de noget ældre COAX-kabler. De har nemlig den store fordel, at de kan benyttes til langt de fleste overvågningskameraer, og samtidig sørger de for en rigtig god forbindelse og en høj kvalitet. Hos Midtjysk El Center har vi en stor viden om og erfaring med brug af disse kabler, og du kan derfor være sikker på, at få en grundig rådgivning i brug af disse. Vi kan sammen med dig og din virksomhed gennemgå fordele og ulemper ved de forskellige kabler, så du har det bedste grundlag, at træffe din beslutning udfra.

   Vi tilbyder både cat5e og cat6 kabler. Det er to forskellige typer af kabler, som ser nøjagtig ens ud udefra, men det er det, der er indeni, som gør forskellen. Om du skal vælge det ene eller det andet kabel kræver en længere teknisk udredning, og vi guider dig gerne til det bedste valg, når vi kender dine behov og forventninger. Valget mellem cat5e o cat6 handler blandt andet om dit ønske til billedernes hastighed, lydniveauet, sammenkoblinger og lignende. Men lad os tage en snak om, hvad der giver mening for dig og din virksomhed.

   Vi har et stort udvalg kabler, for eksempel:

   Kabler, som fungerer godt over lange afstande

   Kabler, som fungerer godt over lange afstande

   Kabler som er diskrete og let kan skjules

   Kabler som giver strøm og forbindelse til netværket samtidig

   Kabler der kan tilsluttes et væld af forskellige kameraer

   Stort udvalg af kameraer – som opfylder alle jeres behov

   Vi har et stort udvalg af forskellige kameraer, hvilket gør os i stand til at matche de mange forskellige behov, som jeres virksomhed måtte have. Det gælder både udvalg i pris, kvalitet, billeder per sekund og meget mere. Fælles for alle vores kameraløsninger er, at vi kan guide og vejlede dig igennem valget af kameraet – så du er sikker på, at få det optimale ud af den type kamera, du vælger. Det kan også meget vel være, at du vælger flere forskellige typer af kameraer – i det tilfælde vil vi hjælpe dig med at sammensætte de forskellige kameraer i en hel løsning. Og husk selvfølgelig at du og din virksomhed altid kan vælge at kombinere en række kameraer med et af vores alarmsystemer og på den måde få en rigtig god og sikker beskyttelse af jeres virksomhed.

   Alle vores videokameraer kører på et CCTV system. CCTV står for Closed Circuit TeleVision – frit oversat til dansk betyder det ’et lukket TV kredsløb’. Det vil altså sige, at det er kameraer, som optager video og lyd af omgivelserne, som bliver sendt ét bestemt sted hen. Der er altså ikke andre, der kan få adgang til de ting, som bliver optaget i et CCTV system. Det modsatte til dette er det, vi kender fra et traditionelt TV signal i fjernsynet, som jo kan modtages af mange. Og det vil man jo som virksomhed af gode grunde gerne undgå.

   Derfor er det selvfølgelig meget vigtigt, at et overvågningssystem er sikkert og ikke kan tilgås af andre end virksomheden selv. Netop derfor sørger vi hos Midtjysk El Center altid for at installere videoovervågning i et CCTV system.

   Et CCTV system fungerer på den måde, at optagelserne bliver sendt et bestemt sted hen til en eller flere optagere, som du og din virksomhed selv bestemmer over. I bestemmer både hvor de skal være, hvor mange der skal være og ikke mindst: Hvem der har adgang til dem. På den måde kan I som virksomhed have fuld kontrol med jeres optagelser. I behøver altså ikke være bange for, at andre kan få adgang til jeres optagelser.

   Det er altid jer som virksomhed, som har retten til jeres optagelser, og I kan bruge dem til, hvad I vil så længe de er lovlige. Og det sørger vi hos Midtjysk El Center selvfølgelig for at de er hele vejen igennem. CCTV systemer kan både installeres som en kabel løsning eller som en trådløs løsning – det kommer an på, hvad jeres behov er. Vi sørger blot for at tilbyde jer så fleksible løsninger som muligt, så I på den måde kan vælge den løsning, der passer jer allerbedst.

   Fordele ved CCTV system:

   Jeres videooptagelser bliver kun sendt videre inden for et lukket system

   I har fuld kontrol over hvem, der kan se jeres videooptagelser

   Stor tryghed – da I kan være sikre på at der ikke er andre, der følger med

   Stor tryghed – da I kan være sikre på at der ikke er andre, der følger med

   Vi har et stort udvalg af forskellige kameraer, som alle kan installeres i et CCTV system. Vi har for eksempel kameraer af typerne Dome, Tube, Bullet, PTX og Cube, fælles for alle disse kameraer er, at de arbejder i et lukket kredsløb.

   Alle vores kameraer er af høj kvalitet, og du finder dem i forskellige prisklasser. De er alle målrettet videoovervågning og har hver især en række fordele, som gør dem særligt relevante til netop videoovervågning af virksomheder. Et eksempel på det er vores Dome overvågningskamera, som både kan optage mange forskellige vinkler og kan justeres til at optage i forskellige retninger.

   Kameraet kan altså bevæge sig rundt og skifte vinkel afhængig af, hvad du ønsker, det skal fokusere på. Det kan være en fordel med et Dome overvågningskamera i situationer, hvor I har behov for at overvåge et bredt synsfelt. Her kan Dome kameraet virkelig komme til sin ret, fordi det kan fange vinkler, som ellers ville være blinde og små kroge og hjørner, som almindeligvis ville gå ubemærket hen. Dome overvågningskameraet kan varmt anbefales til en virksomhed som gerne vil være særligt grundig, fordi man med dette kamera kommer hele vejen rundt. Valget af et Dome kamera kan sagtens kombineres med andre typer kameraer.

   Hos Midtjysk EL Center ved vi nemlig, at der kan være store forskel på en virksomheds rum og lokaler, og derfor kan de forskellige rum kalde på forskellige typer af kamera. Vi sørger altså for at I kan vælge forskellige kameraer til forskellige rum, som måske har forskellige filmiske udfordringer. Hvis du gerne vil have mere viden om vores mange forskellige kameraer, så tag kontakt til os – så finder vi en løsning som passer til jeres lokaler eller udendørs arealer.

   Fælles for vores kameraer er:

   De understøtter alle CCTV systemet

   De egner sig alle til videoovervågning

   De har alle en høj kvalitet til formålet

   De kan kombineres på forskellige måder

   De passer til en lang række af forskellige kabler

   Kameraer med et væld af ekstra funktioner

   Udover at egne sig særligt godt til videoovervågning, har mange af vores kameraer også et stort udvalg af forskellige ekstra funktioner, som gør dem ekstra anvendelige. De mange ekstra funktioner gør både kameraerne endnu smartere og vil ofte også kunne hjælpe dig og din virksomhed, hvis I pludselig kommer til at stå i en uvant eller uforudset situation. Det kan for eksempel være, at I pludselig skal bruge nogle af jeres videoovervågninger, som er filmet om natten. Eller måske har I brug for at ændre på kameraets synsvinkel nu og her. Læs med her og blive klogere på nogle af de mange ekstra-funktioner, som vores kameraer indeholder.

   De fleste af de tidligere beskrevede kameraer er udstyret med en funktion til cross-line. Det er en funktion, som hjælper med at skabe et optimalt og skarpt billede på din videoovervågning. Samtidig er vores kameraer også udstyret med IR-lys, som egner sig godt til natoptagelse. Uden IR-lys kan optagelser lavet om natten være så godt som værdiløse. IR-lyset virker på den måde, at det kan registrere bevægelser i mørket, hvilket kan vise sig at gøre den store forskel – fordi det også ofte er i mørke, at man kan få ubelejligt besøg af indbrudstyve. IR-lyset er altså uvurderligt og vigtigt at benytte sig af, hvis man gerne vil lave videoovervågning om natten, og det har vi erfaring med, at de fleste gerne vil.

   En anden fordel ved mange af vores kameraer er, at de kan styres af en remote, som gør dig i stand til at kunne styre kameraerne, selvom du befinder dig langt fra dem. Det er smart, fordi du på den måde kan have fuld kontrol og styring over kameraerne. Du kan for eksempel selv bestemme om de skal drejes, vinkles, tændes eller slukkes. Med en fjernstyring af dine overvågningskameraer kan du også zoome ind og ud, hvis der foregår noget i rummet, som du har brug for at stille skarpt på. Fjernstyring af kameraer kan også fungere blot ved hjælp af din smartphone.

   Det er nemt, hvis du er meget på farten og gerne vil have mulighed for at holde øje med din virksomhed imens. Det fungerer ved, at vi installerer en brugervenlig app på din telefon. Appen gør dig i stand til altid at følge med, og den er både nem og overskuelig at have med at gøre. Et stort plus ved denne app er at den både kan bruges på android telefoner og på iPhone. Gennem appen kan du, udover at holde øje med overvågningen også styre og lagre video, lyde og live optagelser.

   Selvom du har en app på din telefon, hvorfra du kan styre og gemme det hele, sørger vi også for at optagelserne bliver gemt på en ekstern harddisk. Vi ved, at videovoervågning først for alvor nytter noget, hvis man har et effektivt back-up system, som gemmer optagelserne. Og der skal et stort, sikkert og effektivt backup-system til for at kunne håndtere så store mængder af videomateriale.

   Men heldigvis har vi hos Midtjysk El Center stor erfaring med backup-systmer, så du kan være sikker på, at vi får gemt alt jeres materiale på en forsvarlig måde. Det ville jo være frygtelig ærgerligt, hvis videoerne var væk, når I skulle til at bruge dem som dokumentation. Men det, kan vi garantere, ikke kommer til at ske hos os, vi sørger for at passe godt på jeres optagelser. Alt dette foregår selvfølgelig i tæt kontakt med jer, så vi sammen kan finde den rette lagringsplads, som passer til jeres behov og situation.

   Ekstra fordele ved vores kameraer:

   Crosline funktion – skaber optimale videooptagelser

   IR lys – sørger for at dine videoer også er til at se i mørke

   Fjernstyring – så du kan dreje, vinkle og zoome på kameraet fra afstand

   App på din telefon som kan fjernstyre kameraer og gemme videooptagelser

   Sikker lagring af alt indhold, på en ekstern harddisk som passer jer

   Råd og vejledning hele vejen igennem

   Hos Midtjysk El Center ved vi, at valget af videoovervågning kan være en stor og nogle gange lidt uoverskuelig beslutning. Det kræver, at I finder en forhandler, som I kan stole på, og som kan rådgive jer hele vejen igennem – lige fra ideen og behovet opstår, til I står med videoovervågningen som er færdiginstalleret. Og hvis der skulle opstå spørgsmål efter dette, er i naturligvis velkomne til at tage kontakt til os igen – intet spørgsmål er for stort eller for lille for os. Vi ved, at det kræver tillid, når man skal vælge videoovervågning og det tager vi hos Midtjysk El center meget seriøst. Det er også derfor, at vi er ISO 9001 certificeret.

   En ISO 9001 certificering betyder, at vi kan sikre dig en optimal kvalitet og et højt niveau af service. ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden. Det er for mange – og også for os, synonym med kvalitet og succesfuld styring.

   En ISO 9001 certificering er jeres garanti for, at I får det højeste niveau af service hos os. Et af de mange steder det kommer til udtryk på i vores virksomhed, er i vores mange fleksible løsninger. Vi tilbyder for eksempel både mulighed for løsninger med og uden abonnement, og pakkeløsninger eller individuelle skræddersyet overvågningsløsninger, som matcher lige netop din virksomheds behov. Samtidig får du naturligvis grundig vejledning og sparring til at kunne vælge og sammensætte lige nøjagtig den løsning, som passer bedst til jer – på den måde vil I også opnå den billigste videoovervågning til jeres virksomhed.

   ISO 9001 certificering betyder:

   Høj kvalitet og serviceniveau

   Vejledning og sparring hele vejen igennem

   Mulighed for skræddersyede løsninger

   Den billigste løsning til jeres behov

   Når vi rådgiver jer til valg af videoovervågning til erhverv er det først og fremmest vigtigt for os, at vi kan være med til at øge sikkerheden og tryghedsniveauet på jeres arbejdsplads. Vi hjælper med de helt store linjer: Hvad er jeres behov? Hvilke løsninger har i brug for? Hvordan kan det i praksis blive udført?

   Men vi hjælper jer også helt ned i de små detaljer i forhold til eksempelvis valg af HDMI eller HDI, valg af skærm, monitor, spot og lignende. På den måde kan I være sikre på at få et gennemarbejdet produkt, som kan hjælpe jer med at overvåge og tage kontrol over jeres egen arbejdsplads og lokalerne her. Ud over rådgivning hjælper vi naturligvis også med konfigurering af software, som for eksempel kunne være IVMS – det sikrer jer at systemet fungerer, på den måde I ønsker – og kan udrette de ydelser, som I har behov for.

   Vores hjælp og rådgivning består blandt andet i:

   At udrede jeres behov

   At komme med forslag til løsninger som matcher jeres behov

   At give jer et indblik i en verden af videoovervågning – og guide jer trygt igennem

   At stå til rådighed, når spørgsmål og problemstillinger opstår

   At hjælpe med konfigurering af software

   At stå til rådighed med teknisk og praktisk hjælp til diverse problemstillinger

   At hjælpe jer med lagring og opbevaring af videooptagelser

   Udover at løse de konkrete problemstillinger og behov, som jeres virksomhed står overfor og rådgive om tekniske og praktiske løsninger, rådgiver vi jer også altid om de lovmæssige forbehold og krav, som gør sig gældende, når man laver videoovervågning. Der er nemlig en del lovgivning, som man skal være særligt opmærksom på, når man laver videoovervågning.

   Vi hjælper dig med at hitte rede i paragraffer og bestemmelser, så det hele kommer til at foregå på lovlig vis. Vi har en lang og bred erfaring med videoovervågning og kender efterhånden lovgivningen på området ganske indgående. Hvad der kan lade sig gøre i forhold til lovgivning og regler er altid en del af vores rådgivning, og noget vi naturligt tager med i vores overvejelser fra starten af. Noget af det, som man i den forbindelse skal være særligt opmærksom på, er skiltning og information om videoovervågning. Udover at skiltning er lovpligtigt er det også noget af det, som kan have en stor præventiv effekt i forhold til indbrud.

   Samtidig skal I være opmærksomme på, at vi i nogle tilfælde vil anbefale at sætte et hegn op omkring jeres virksomhed, særligt hvis overvågningen skal foregå udendørs. Hegnet tjener flere formål. Det kan både være nødvendigt i forhold til lovgivningen, da hegnet markerer virksomhedens grund, og at det kun er inde for den grund, det er lovligt at lave videoovervågning.

   Samtidig kan hegnet også sammen med videoovervågningen fungere præventivt – det er nok de færreste indbrudstyve som har lyst til at kravle over et hegn. Samtidig tvinger det eventuelle gerningsmænd til at vise sig, når de skal kravle op over hegnet. Detaljerne i alt dette skal vi nok sætte dig ind i til en rådgivningssamtale, hvor vi kan få afdækket din virksomheds præcise behov. Vi er med i hele processen lige fra jeres første behov for overvågning opstår til i står med et færdigt og tilfredsstillende overvågningssystem.

   Lovgivningsmæssige forbehold som vi gør jer opmærksomme på og hjælper jer med:

   Hvor det er tilladt at lave videoovervågning

   Hvilke typer af videoovervågning som er lovlig

   Påkrævet skiltning og information om videoovervågning

   Evt. påkrævet hegn som gør det lettere at afgrænse området for videoovervågning

   Mulighed for skræddersyet løsninger

   Hos Midtjysk El center tilbyder vi en lang række af forskellige løsninger til din virksomhed. Du kan få de klassiske pakkeløsninger, men der er også mulighed for individuelle skræddersyede løsninger, som matcher lige præcis din virksomheds behov. Der er altid mulighed for at udbygge løsningen med et ekstra kamera eller tilføje flere forskellige kameraer senere hen. De teknologiske muligheder er i dag mange, og den teknologiske mangfoldighed vil vi gerne omfavne – så du kan vælge så bredt som muligt, med al den vejledning fra os, som du har brug for. Videoovervågning skal ikke være besværligt eller bøvlet, det skal være let og lige til, for kun på den måde, kan vi alle komme til at føle os mere trygge.

   Hos os er det ikke enten eller. Vi vil gerne tilbyde din virksomhed forskellige kombinationsløsninger, som gør det muligt for jer at kombinere forskellige kameraer i det samme system. Eller måske vil det for jer være oplagt at kombinere videoovervågning med nogle af vores mange forskellige alarmsystemer? Kombinationen af videoovervågning og alarmsystemer er med til at skabe en øget sikkerhed, fordi de to systemer til sammen skaber en endnu større præventiv effekt, og størst mulighed for at få stoppet for eksempel et indbrud inden det for alvor løber løbsk. Hos os har du rig mulighed for at kombinere de forskellige systemer, så de arbejder sammen på en effektiv måde. Ved at kombinere flere af vores forskellige systemer, kan du samtidig spare både tid og penge, fordi vi kan finde en rigtig god pris til dig, særligt når du kombinerer flere forskellige tilbud.

   Fordelene ved at kombinere forskellige systemer:

   Du opnår større sikkerhed

   De forskellige systemer støtter op om hinanden og arbejder sammen

   Du får en særligt god pris

   Du minimerer risikoen for indbrud og tyveri

   Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører, hvilket betyder at vi kan tilbyde et væld af forskellige løsningsforslag og kan tilpasse det, så det passer jer bedst. Samtidig kan vi tilbyde jer en rigtig god pris, for erfaringen gør også, at vi kan arbejde mere effektivt og dermed mere økonomisk – overskuddet er der til at finde de billige men stadig trygge løsninger.

   Din virksomhed kan føle sig 100 % tryg hos os fordi:

   Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører

   Vi har en lang og bred erfaring med videoovervågning til erhverv

   Vi kender lovkravene og ved hvad der virker

   Ring til os og hør nærmere om vores mange forskellige løsninger, så kan vi, sammen med dig skræddersy en løsning og finde en pris, som passer til din virksomhed.