0 Varer
Vælg en side

Energibesparelser er bedre end penge i banken

 det er konklusionen i en ny rapport
Der er nemlig store besparelser at hente, hvis du investerer i energirenoveringer, også kaldet energibesparelser – og et langt højere afkast!
Det er ikke bare en god investering – Du får også glæde af mange fordele – fx øget værdi af din ejendom, mindre vedligeholdelse, færre driftomkostninger og et bedre indeklima. 

For mange virker energioptimeringer som en ordentlig mundfuld – men det behøver de slet ikke at være. Få et energitjek af din bolig, og bliv overrasket over, hvor meget du kan spare. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor besparelserne findes i dit hjem, landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Ved et energitjek gennemgår vi dit energiforbrug, så vi kan give dig forslag til forbedringer. 

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

Få en energiberegning og et bedre overblik

Der er tre simple ting, du let kan gøre for at spare energi:  Skrot gammelt elektronik og hold øje med energiklassen, når du investere i nyt. Gå efter A+ eller mere, hvis du vil have en besparelse, der virkelig kan mærkes. Husk også altid at slukke for det elektronik, du ikke bruger. Standby-funktionen er en strøm suger. Du kan også spare en del strøm ved at udskifte gamle glødepærer til LED-pærer.

Går du efter større besparelser, skal der større ændringer til fx opsætning af solceller, varmepumpe, jordvarmeanlæg eller forbedret ventilation. Din investering kan være tjent ind igen i løbet af et par år.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig