0 Varer
Vælg en side

Sig farvel til utryghed i hverdagen

En sikkerhedsløsning er til for mange ting – især er det til for at mindske utryghed. Utryghed er en meget grim ting, og det kan sågar også være med til at præge hverdagens humør i en mere negativ retning. Det kan eksempelvis være utryghed om boligens sikkerhed i forhold til tyveri og brand, mens det også kan have noget at gøre med virksomhedens lokaler i forhold til deres sikkerhed.

Denne utryghed vil vi ved Midtjysk El Center gerne hjælpe dig af med, hvilket vi kan gøre gennem tilbud på alarmløsning. Vi tilbyder alarm, videoovervågning osv., som altså sammen kan fungere som en form for tyverisikring i din bolig eller i din virksomhed. Det giver derfor en ekstra sikkerhed, da vores alarmsystemer fungerer som en sikring mod indbrud. Derigennem skal du ikke bekymre dig om, at der er uvedkommende i din private sfære, når du er på arbejde, mens du heller ikke skal bekymre dig for arbejdspladsen, når du befinder dig i hjemmet.

Et bredt sortiment

Vi tilbyder et væld af forskellige alarmer i form af røgalarm, vandalarm, pumpealarm, teknikalarm og lignende, som kan virke tryghedsskabende for dig og din familie. Vi sikrer altså ikke kun mod indbrud, da vores alarmsystemer også kan sørge for, at du meget hurtigt bliver opmærksom, hvis der er brand. Vores alarmsystemer inden for røg og brand er nemlig udviklet til hurtigt at give dig besked om situationen. Det giver mulighed for en meget hurtigere evakuering af boligen eller virksomhedens lokaler. Denne type sikkerhedsløsning er netop til for at passe på dig.

Et øje på indeklimaet

Har man eksempelvis vand i kælderen, kan vores vandalarm være en fordel at få installeret, således du hurtigt kan få udredt skaderne, hvis der måtte komme en oversvømmelse i boligen. Vi har også en fugtsensor i vores sortiment, så I kan holde øje med fugtniveauet, og derigennem sørge for et bedre indeklima, hvis fugtniveauet ligger for højt eller for lavt. Dette kan gøres gennem udluftning, ventilation eller lignende. Vi har altså et væld af forskellige alarmsystemer, som kan sikre jer mod netop det, I bekymrer jer for, og ikke mindst en sikkerhedsløsning til at tage vare om jeres bolig eller virksomhed.

Kombinationsmuligheder

De andre typer af alarmsystemer er naturligvis mulige at kombinere med vores tilbud, så du kan være sikret mod alt det, der end måtte bekymre dig og din familie – en komplet sikkerhedsløsning så at sige. Derved kan du både sove trygt om natten og tage trygt på arbejde om dagen. Det er i høj grad vist, at videoovervågning og alarmsystemer har en meget præventiv effekt på indbrud, da det kan være med til at holde indbrudstyve fra boliger og sommerhuse såvel som for erhvervsbygninger. Vi er med i hele processen og vil meget gerne hjælpe jer i forhold til at finde de løsninger, der gør jer mest trygge og forebygger netop det, I har behov for at få forebygget.

Privat, erhverv og sommerhus

Vi har mange forskellige typer af alarmsystemer og vil gerne hjælpe dig/jer til den rette løsning, uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i sommerhuset. Desværre forholder det sig  sådan, at mange indbrudstyve slår til i sommerhuse, hvorfor det kan være en fordel med vores alarmsystemer her. En sikkerhedsløsning vil derfor være med til at forebygge indbrud og på dine vegne holde et vågent øje med sommerhuset, så du ikke skal bekymre dig.

En præventiv effekt

Eksempelvis har vi magnetkontakt, som vi monterer på vinduer og døre. Når disse så brydes og magneterne bliver rykket fra hinanden, sendes der så et signal til en modtager, der vil udløse en alarm. Her har vi systemer, som gør, at alarmen kan slås fra med den rette kode. Hvis ikke koden indtastes, vil alarmen fortsætte, hvilket har en meget præventiv effekt i forhold til indbrud. Det samme er gældende for en vinduessensor, som fungerer på nogenlunde samme måde og holder øje med, om vinduer åbnes af de forkerte personer.

Altid et vågent øje

Derudover har vi også bevægelsessensorer kaldt PIR, som benyttes til at registrere bevægelser. Det er også dette system, man benytter, når lys skal tændes automatisk, hvilket er en fordel, da man derved sparer strøm, da lyset kun er tændt, når der er bevægelse i det givne lokale. Derudover kan de også benyttes til at registrere bevægelse i et alarmsystem, hvilket også er en fordel og kan give mere tryghed i hverdagen, da man ikke altid skal være på vagt. Man skal altså have fat i de præventive midler såsom overvågning, alarmer, nabohjælp og lignende, som vægter meget højt i forhold til at forebygge indbrud.

Dette kan også gøres ved at holde stærkt øje med, hvem der har adgang til nøgler, hjemmet og virksomheden. Det kan man blandt andet gøre med en nøgleboks, hvor man kan give personlige koder, således man er sikker på, hvem der har adgang. Det kan også øge sikkerheden, og det er naturligvis også noget, vi gerne vil være dig behjælpelig med.

Vi hjælper dig, og du kan nemt følge med

Vi hjælper dig gennem hele processen, og vi vil hjælpe dig på vej til at få det sikrest mulige hjem eller den sikrest mulige virksomhed. Det kan blandt andet måles gennem skafor, som er en klassificeringsskala, der er lavet i samarbejde med Forsikring og Pension. Denne skala fra F & P er opdelt i rød, blå og grøn. Den grønne farve gives til de alarmsystemer, som har den laveste modstandsevne mod indbrud, mens den røde farve har den højeste. Vi vil altid forsøge at opnå den højeste klassifikation, mens vi også vil vise dig, at vi kan levere et godkendt resultat. Dette sker blandt andet gennem vores fokus på ISO9001, som er en model, der optimerer vores processer og sørger for, at du får et kvalitetssikret resultat.

En stærkere sikkerhedsløsning med partnerskab

Vi er Trueguard alarmpartner, med eller uden abonnement, hvorfor du altså har stor valgfrihed inden for betalingen i forhold til det, der passer bedst for dig. Uanset om du er med på abonnement eller ej, vil vi gerne sørge for, at du altid kan følge med. Vi har både ældre og nyere systemer, der fungerer trådløst, og de fleste af vores systemer er også mulige at koble til sin smartphone, således man gennem en brugervenlig APP kan holde øje med alarmsystemet. Her vil man kunne se informationer og modtage alarmer, hvis alarmerne udløses, mens det også kan frakobles ved falsk alarm.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig