Sig farvel til utryghed i hverdagen 

Undgå at blive en del af statistikken 
I Danmark er risikoen for indbrud høj! Vi er det land i Europa med flest indbrud
pr. indbygger. Specielt i feriesæsonen holder tyvene godt øje med dit hjem og ikke mindst dit sommerhus! I 2018 er det blevet muligt at udnytte håndværkerfradraget til installation af tyverialarmer i dit hjem. Omkostningerne er altså blevet mindre, mens sikkerheden stadig er den samme!

Med et alarmsystem kan du beskytte dig og din familie imod indbrud og ubudne gæster i hjemmet. Men vidste du, at det også kan give dig sikring mod skader som brand, vand og meget mere?
Sker der noget, ligegyldig om det er tyveri, brand eller en vandskade, så bliver du og alarmcentral alarmeret med det samme.

Vi rådgiver dig fra start til slut
Hos Midtjysk El Center er vi godkendt til at installere alarmer og vi er specialiseret i sikkerhedsløninger – både til private og erhverv.
Det er din sikkerhed for, at du får et godkendt alarmsystem. Vi kender kravene, og hjælper dig med alt fra rådgivning og udvikling af løsning til montering og service. Vi er en del af et landsdækkende samarbejde som TrueGuard alarmpartner, derfor kan vi tilbyde et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

Vi kan tilbyde dig forskellige alarmløsninger både med og uden abonnement.
Der er mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvor du via web eller telefon kan styre og overvåge situationen.

Du kan sammensætte, som du har lyst!
Du kan få en skræddersyet løsning, som matcher dit behov. I vores sortiment har vi blandt andet bevægelsessensorer, vindueskontakter, røgalarmer og sirener. Om du blot vælger et enkelt produkt eller en total løsning, så står vi gerne for rådgivning, montering og service.

Kontakt os på 9660 6000 og få mere information.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig

DIBS - Payments made easy