0 Varer
Vælg en side

Elektriker Ikast

Brug for en elektriker i Ikast?

Lige meget hvilket el-problem, du står med, så kan vi hjælpe dig!

Vi løser hver dag el-opgaver rundt omkring i hele Ikast! Ingen opgaver er for store eller små. Udover almindelig el-installation har vi også specialiser indenfor tyverisikring, IT og industri – vi udfører alt fra total installation af nye løsninger til renovering af eksisterende.

 

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

Det ældste og største
el-firma i Ikast

Elektriker Ikast – en elektriker i Ikast du kan stole på, og som altid er klar til at rykke ud, så ringer du bare til os. Vi laver masser af forskellige opgaver for private i Ikast. Bøvler du for eksempel med noget belysning, så laver vi alt i belysning inde såvel som ude. Du vælger om det skal være LED eller traditionel halogen, om det skal være lysdæmper eller sensor. Vi laver det så, det opfylder dine ønsker.

Er det ikke belysninger, vaskemaskinen bare ikke vil starte mere, så er  men hvidevarer der driller, så er det ikke noget problem. Når dit køleskab er brudt sammen elledet rart med en elektriker lige ved hånden og gerne inden for kort tid. Vi har vores base på Siriusvej 1 i Ikast, så vi kan rykke hurtigt ud, når du mangler en fagmand til at kigge på dine hvidevarer. Både vedligeholdelse, reparation og montering af hvidevarer klarer vi uden problemer.

Få svar på dine spørgsmål

Elektriker Ikast - løser alle opgaver, ikke kun for private

Med over 35 ansatte i firmaet, når vi ud til mange kunder hver dag. Vores elektrikere i Ikast er specialister indenfor hver deres område og har erfaring inden for lidt af hvert også når det kommer industri. Ved siden af vores private kundekreds, har vi mange erhvervskunder lokalt – vi kører dagligt ud for at hjælpe over 15 forskellige virksomheder i Ikast området. Elektriker Ikast – både til privat og erhverv.

Meget mere end bare elektriker!

Helt uforpligtende hjælper vores elektriker i Ikast dig med at finde frem til den bedste løsning.
Vi er en autoriserede el-installatør og vi garanterer dig, at sikkerheden altid er i top, når du vælger os til at lave dine el-installationer. Vores kompetente elektrikere er fuldt ajour med gældende regler og lovgivning inden for området.

Elektriker Ikast – Vi er her for at hjælpe dig!

Står du overfor et større projekt for eksempel energioptimering af boligen, sikring af dit hjem eller din virksomhed i Ikast? – Så har du brug for kvalificeret vejledning. Tag en snak med en vedvarende energi konsulent om dine muligheder for at energioptimere. Der kan være penge at spare flere forskellige steder. Det kan være på ventilation, en varmepumpe eller intelligent styring.

Er du mere bekymret for sikkerheden i dit hjem, så er det en sikringstekniker, du skal søge hjælp hos. Han kan rådgive dig omkring forskellige løsninger med alarmer, videoovervågning og tågesikring. Hos Midtjysk El Center er vores elektrikere godkendte af forsikringsselskaberne til at installere alarm både med og uden abonnement. Vi kender kravene, og står for alt fra udvikling af en løsning til montering og service af anlægget. Er du baseret et andet sted end Ikast? Læs mere om: elektriker Midtjylland, elektriker Herning eller elektriker Bording

Elektriker Ikast – hjælper dig på vej til en grønnere fremtid

Som din lokale elektriker i Ikast hjælper vi dig desuden på vej til en grønnere og mere miljøvenlig fremtid.

Der er mange tiltag der kan gøres for at imødekomme en mere miljøvenlig fremtid og her ønsker vi som din lokale elektrikere i Ikast  at hjælpe dig i den rigtige retning.

Derfor følger vi konstant markedet og byder blandt andet ind med gratis rådgivning fra vores energivejledere, som kan hjælpe dig indenfor områder såsom varmepumper, ellader og solcelleanlæg.

Få svar på dine spørgsmål