0 Varer
Vælg en side

Elektriker/installatør til erhverv

En fasttilknyttet erhvervselektriker er klart at foretrække, hvis din arbejdsplads eller virksomhed ønsker varetagelse af installationer. Om det gælder på forhånd etablerede installationers vedligehold eller opsætning af nye, har vi den rette til dig!

Erhvervselektriker er hvad vi kalder en elektriker uddannet med speciale i erhverv. Således er elektrikeren udrustet med større indsigt og kendskab til erhvervsrelaterede installationer. Vi har mange veluddannede erhvervs- eller industrielektrikere ansat, og kan derfor tilbyde en stor ekspertise i diverse el-løsninger til virksomheden.

Når der skal vælges el-løsninger til virksomheden, så er det vigtigt at alliere sig med en fagmand, som kan vejlede og hjælpe med at finde de allerbedste løsninger til lige netop jeres virksomhed. Med en grundig uddannelse og en mange års erfaring med erhvervskunder er I derfor sikret den bedste sparringspartner, når I vælger os.

Vi udfører altid arbejdet ordentligt, og vi vægter godt håndværk højt. Vores serviceniveau er højt, og vi bryster os af at tilbyde vores ansatte gode arbejdsforhold, som i den grad også smitter af på det arbejde, de udfører, og som I er modtagere af.

Vi samarbejder med både private og offentlige virksomheder og også med privatpersoner. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og med en god og pålidelig arbejdsstyrke, er du altid sikret den bedste service, når du har brug for det.

Alt inden for el-teknik, industriautomation, miljø- og energioptimering, datanet og sikringsanlæg varetager vi og hjælper virksomheder med at finde den bedste løsning til dem. Vi rådgiver og hjælper med både at se på nutidige behov, men også med at se ud i fremtiden og på den måde hjælpe med at give jer de allerbedste og fremtidsorienterede løsninger, der er på markedet lige nu.

Nu og dengang

I slutningen af 1800-tallet blev elektriciteten tilgængelige i den vestlige verden. Det betød dels, at der opstod en stor interesse for faget, samt at flere fik mere og mere erfaring med området. Som håndværksfag her i Danmark begyndte elektrikeruddannelsen også i sin tid uden en reel skoleundervisning. Det var, som meget andet dengang, gennem mesterlære at viden blev videreformidlet fra mester til lærling.

I dag består elektrikeruddannelsen af både skole- og praktikforløb, hvor teori og viden bliver udfoldet og afprøvet. Det giver både den teoretiske viden, som er nødvendig for at kunne forstå alt om strøm, men også en indføring i erhvervet, hvor man stadig gennem mesterlære lærer at omsætte teori til praksis. Gennem de seneste år har der været en enorm udvikling indenfor faget, og man har nu fået mulighed for at specialisere sig mere i én retning indenfor elfaget. Eksempelvis for at blive erhvervselektriker.

Udviklingen inden for både elektriske apparater, og andre områder inden for elektricitet fortsætter, og det betyder også, at man som uddannet elektriker har et ansvar for til stadighed at holde sig opdateret om diverse nye tekniker og elinstallationer inden for området.

Uanset hvilken elinstallation din arbejdsplads eller firma står overfor at skulle have udført, så står vi klar med løsningen til dit behov. Med års erfaring inden for feltet, og med en finger på pulsen, så tør vi godt at sige, at vi ved, hvad vi taler om. Herunder er et par eksempler på, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Godt indeklima

Som virksomhed har man brug for at have en god ventilation der fungerer. Det er vigtigt for vores velvære og ydeevne, at vi sørger for, at der er en konstant og god udskiftning af luften, der hvor vi befinder os, så luften ikke bliver for tung eller ’brugt’.

Arbejder man på et kontor, kan en integreret og automatiseret udluftning være en praktisk løsning. Systemet sørger for løbende at udskifte luften i rummene via en motor, som henholdsvis suger og puster luft ind og ud. Med et klimanlæg kan man også sørge for at regulere ikke kun udluftning men også temperaturen. Det kan være med til at skabe et godt arbejdsmiljø, da man kan holde en konstant behagelig temperatur uafhængig af vejrforholdene udenfor.

Det er vigtigt som arbejdsgiver, at man kan tilbyde sine ansatte gode arbejdsforhold, uanset om man er lagermedarbejder eller kontoransat. Forudsætningen for en god og profitabel virksomhed er, at man har gode, glade og velfungerende medarbejdere. Hvis omgivelserne derfor er gode, og tilbyder komfort, så bliver arbejdsindsatsen som regel også derefter. Godt arbejdsmiljø skabes af både omgivelser og medarbejdere.

I er altid velkomne til at kontakte os for at få sparring og hjælp til at kunne skabe et godt indeklima for jeres virksomhed.

Stor sikkerhed

En teknikalarm er en nødvendighed, hvis du f.eks. har brug for at sikre dig mod brand eller oversvømmelse, eller hvis du har brug for at kunne overvåge temperaturen et bestemt sted., eks. i køle/fryserum. Med de seneste års mange klimaændringer, som vi også oplever påvirker os i Danmark, så kan en teknikalarm være forskellen på en let skadet eller totalskadet virksomhed, som vi har set flere af ved de sidste oversvømmelser, vi har haft.

Alarmen fungerer på den måde, at du modtager en SMS med det samme, hvis strømmen går eller teknikken fejler. Det sætter dig i stand til at kunne handle omgående, og du behøver ikke at vente med at gøre noget, før du selv opdage fejlen – som mange gange kan komme til at koste virksomheden dyrt. På denne måde kan du hurtigt få taget bestik af skadens omfang, og kan på den måde hurtigt iværksætte og skaffe den rette hjælp, så din virksomhed ikke behøver at tage unyttig skade.

Hvis det drejer sig om akut opstået oversvømmelse eller brand, så har du mulighed for at kunne kontakte de rette myndigheder med det samme, og på den måde potentielt undgå store tab og ulykker, både for din egen virksomhed men også for evt. naboer. En teknikalarm kan være med til at skabe en stor sikkerhed, da systemet sørger for at underrette dig, når der opstår ændringer. Med denne styring kan du trygt forlade din virksomhed forsikret om, at du vil blive advaret, hvis der opstår uventede ændringer, som kræver akut indgriben.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at vælge den rette teknikalarm, som er tilpasset virksomhedens behov, og som kan være med til at skabe tryghed. Lad os stille en erhvervselektriker inden for alarmsystemer til rådighed i vejledningen og opsætning.

Se også: luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper til private