0 Varer
Vælg en side

Vi løser alle el-opgaver i Midtjylland!

– ligemeget hvor du bor i midtjylland

Midtjysk El Center A/S er en virksomhed, der går flere generationer tilbage. Med sin grundlæggelse tilbage i 1934 var det oprindelig en sammenlægning af flere forskellige el-installationsvirksomheder i Midtjylland. Denne sammenlægning af både arbejdskraft, kompetencer, viden og erfaring, er det, der udgør det solide fundament, som virksomheden er bygget på i dag, og som har gjort virksomheden sund og succesfuld.

Kontakt: elektriker Ikast

Med et stort kendskab til og samarbejde med det midtjyske erhvervsliv, og en servicemindet og pålidelig arbejdsgang hos alle vores privatkunder, dækker vi hele spektret fra de helt store pakkeløsninger til virksomheder, til de mindre og mere nære arbejdsopgaver i private hjem. Med godt 40 medarbejdere, der både dækker autoriserede elektrikere til lærlinge under uddannelse, har vi mandskabet til at kunne løfte en hver opgave, stor eller lille, til tiden og prisen.

Vores medarbejdere kører ud i hele Midtjylland og varetager mange forskellige arbejdsopgaver som eksempelvis el-installationer i:

  • butiks-og kontorbyggeri og lejlighedsbyggerier som entrepriseopgaver
  • automatik til industrien, herunder bl.a. belysningsanlæg til landbruget
  • nybyggeri af huse, lejligheder og butikker
  • sikringsinstallationer af tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og brandalarm
  • energioptimering og rådgivning
  • andre forhåndenværende el-opgaver

Vi tager hånd om det hele

Med mange års erfaring i både erhvervs- og privatsfæren, har vi den viden og det håndværk, der skal til, for at kunne løse en hver el opgave, vi måtte blive stillet overfor. Vi tager hånd om alt fra standardspændinger på 230V og 400V, til installationer med lavvolt eller svagstrøm. Kort sagt laver vi alt i strøm!

Som et el-firma med store ambitioner og visioner, ser vi det som vores opgave at skabe den tillid og tryghed, der skal til, når man skal vælge elektriker. Der er mange om buddet, og derfor vil vi gerne skille os ud, som et firma, der tager kunderne alvorligt, og som er leveringsdygtige i godt håndværk og den seneste viden.

Vores fornemmeste opgave er at være de mest effektive og grundige inden for el-branchen. Vi ønsker at levere det absolut bedste produkt til både virksomheder og privatkunder, og det gør vi ved at holde os helt opdateret på markedet, både på produktsiden men også på kompetencesiden, hvor vi hele tiden sørger for at få den nyeste viden og kurser til vores medarbejdere.

Vi sætter en ære i at yde vores bedste, og derfor står vores el-installatører og elektrikere også altid klar til at løse opgaven, når den tikker ind. Vi laver alt el-arbejde lige fra hvidevare reparationer, til installation af lyskilder, til energibesparende løsninger, der er gode for både dig og miljøet. Vi kommer gerne forbi til en snak om, hvordan du får de bedste el-løsninger i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Fremtiden er her nu

Der er i dag et meget stort fokus på at bruge grønne og miljøvenlige løsninger i alle aspekter af vores liv. Vi energioptimerer ved at isolere vores huse bedre, ved at spare på vandet og ved at sortere affald og genanvende så meget vi kan. En måde du både kan spare penge, og samtidig passe bedre på miljøet er ved at skifte alle dine lyskilder ud med LED. Fordelene ved at skifte dine pærer over til denne lyskilde er, at den bruger mindre strøm, har en længere levetid, er fri for kviksølv, tænder uden forsinkelse, er dæmpbare, tåler mange tænd/sluk, tåler alt slags vejr, afgiver næsten ingen varme, er miljøvenlig og meget alsidig i sin anvendelse.

Hvis du vil spare endnu flere penge på den lange bane, og gerne vil gøre en endnu større indsats for at passe på miljøet, så kan du omlægge hele dit lyssystem til intelligent lysstyring. Det gør det både bekvemt og nemt for dig at styre lyset i dit hjem, og det er også med til at skabe et godt indeklima. Både fordi det afgiver mindre varme, men også fordi at lys har en enorm indvirkning på vores fysiske og psykiske velbefindende.

I Danmark er vi vant til meget lys i sommerhalvåret og knap så meget i vinterhalvåret. For mange hænger deres velbefindende sammen med hvor meget lys, de får om dagen. På de meget mørke og grå vinterdage i vintermånederne kan det derfor være nærmest livredende at sørger for at have den rette belysning i sit hjem, så det kan være et sted, hvor man kan være tryg og hvor man kan lade op. Det kan intelligent lysstyring være med til at skabe.

Med intelligent lysstyring kan du nemlig skabe et godt og sundt indemiljø, som kan tage vare på dit fysiske og psykiske velbefindende. Systemet kan også tage højde for, at der skal være en ordentlig belysning, når der skal gøres hovedrent, og samtidig også mulighed for en stemningsfuld belysning til omgang aftenhygge med en god film. Alt dette kan opnås og styres med en intelligent løsning.

En anden funktion, som den intelligente lysstyring også kan have er af mere præventiv karakter. Vælger du f.eks. at tage væk flere dage i enten forretningsøjemed eller på ferie med familien, så har du også mulighed for at kunne styre lyssætningen i dit hjem. Fra din smartphone kan du programmere feriestyring, som er en måde man præventivt kan gøre ens hjem mindre attraktivt for eventuelt uventet og uindbudt besøg. Du er altså herre i eget hus, også når du ikke er hjemme.

Der er mange muligheder, når det kommer til at gøre livet både lettere men også mere miljøvenligt, både for naturen, men også for én selv, når det kommer til valg og brug af elektronik. Det er vi klar over hos Midjysk El Center, og det er også derfor, at vi hele tiden sørger for at være med helt fremme, hvor det sker, så vi kan tilbyde vores kunder det absolut bedste, både i produkt og pris.

Vi er en professionel samarbejdspartner, som vægter den gode kundeoplevelse højt, både med virksomhedskunder og med privatkunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig, uanset om opgaven er stor eller lille.

Brug for hjælp? Vi kontakter dig