0 Varer
Vælg en side

Få et tilbud på dit nye klimaanlæg her

  Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

  Hvorfor har mere end 500 virksomheder valgt en af vores løsninger?

  Et indeklima er ekstremt vigtigt at holde optimeret, så der bliver ved med at være en sund atmosfære og et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Uanset, om vi snakker arbejdssituation eller hjemme i privaten, så er sund og frisk luft alfa og omega. Det er dog især væsentligt på arbejdspladser, da et dårligt indeklima kan have stor indflydelse på dine medarbejderes koncentrationsevne, friskhed og generelle sundhed.

  Der er undersøgelser, der viser, at et usundt indeklima, hvor der er blevet sparet på et klimaanlæg i erhvervet samt basal rengøring, på sigt kan have en negativ effekt på immunforsvaret og dermed være grund til medarbejderes sygedage eller stigning heraf. At anskaffe dig et klimaanlæg kan gøre en kæmpe forskel.

  Læs også: klimaanlæg til hus og aircondition til hjemmet.

  %

  Typisk varmebesparelse pr. år

  3 gode grunde til at vælge Midtjysk Elcenter

  1

  Mere end 25 års erfaring

  Vi har monteret over 3000 anlæg både hos private og erhverv og har servicekontrakter på langt størstedelen af dem.

  Vi er en af landets største leverandører af varmepumper og klimaanlæg.
  Så du og din varmepumpe, er i trygge hænder hos os, og kan nyde godt af vores mange års erfaring.

  2

  God service. Med garanti!

  Vi forsøger altid at forbedre os og give vores kunder den bedste oplevelse – det er vores blåstempling med ISO 9001 et udtryk for. ISO 9001 er et  anerkendt kvalitetsledelsessystem, der skal sikre, at vi opfylder specifikke krav og samtidig fokuserer på at skabe øget kundetilfredshed.

  3

  Totalløsninger uden dikkedarer

  Hos os får du en total løsning  – vi står for det hele. Alle anlæg bliver leveret og monteret af vores dygtige KMO certificerede montører.  Ligegyldigt hvor kompliceret opgaven er, så finder vi altid en løsning ved hjælp af vores store leverandørnetværk.

  Få et tilbud på dit nye klimaanlæg her

   Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

   Hvad siger vores kunder

   Vi har installeret over 3000 klimaanlæg rundt i hele Jylland og på Fyn – skal vi også montere din?

   “Tilbud levering og opsætning alt var bare super.”

   Liselotte, 2019

   “Top Service hele vejen igennem”

   Mads, 2019

   Tung luft i boliger, hermed også på arbejdspladsen, kan hurtigt gøre en træt i hovedet, hvilket medfører koncentrationsbesvær, manglende fokus og gåpåmod til at imødegå dit firmas målsætning. Dermed vil effektivitet på arbejdspladsen altså falde en hel del. Du vil altså kunne opleve mere friske medarbejdere med mere gåpåmod og ikke mindst en nedstigning i sygefraværet, samt at du sikrer dig, at dine medarbejdere arbejder i et godt og sundt arbejdsmiljø. Et klimaanlæg til din virksomhed renser luften, mindsker pollen og reducerer bakterier – alle vigtige forudsætninger for et sundt arbejdsmiljø. Hos Midtjysk El Center kan du finde en masse forskellige løsninger til forbedring af indeklimaet på din arbejdsplads.

   Hvorfor er simpel udluftning ikke nok?

   Simpel udluftning er lækkert. Man åbner simpelthen blot alle døre og vinduer i et godt stykke tid og lader luften forny sig i sin bolig eller ved sin virksomhed. Men på en arbejdsplads er det altså ikke altid nok blot at åbne vinduer og døre for at skabe en sundere atmosfære og et sundere indeklima. At åbne vinduer og døre og få godt udluftet giver selvfølgelig stadig dejlig og god frisk luft, og udluftning på denne måde udskifter også i nogen grad luftlaget i de givne rum. Der er selvfølgelig aldrig noget galt med simpel udluftning, når det kommer til disse forudsætninger. Udluftninger er stadig godt for liv og sjæl og vigtigst af alt på en arbejdsplads: det holder hovedet friskt, så man er på.

   Et klimaanlæg til dit firma holder stadig luften frisk og sund ved dit firma på trods af for eksempel fugtproblemer, manglende cirkulation og kulde, hvilket almindelig og simpel udluftning ikke kan sørge for. Så hvis din bolig eller virksomhed har indeklimaproblemer af anden vis, så er simpel udluftning ikke nok. Derudover er det også super vigtigt, at det ikke bliver for koldt indenfor på en arbejdsplads. Hvis der i længere tid er for koldt, som det jo hurtigt bliver med åbne vinduer og døre, risikerer du, at dine medarbejdere får træk og bliver syge. Det er jo aldrig behageligt, selvom det selvfølgelig er rart at udlufte simpelt jævnligt, som man gør hjemme. Dette er blot nogle årsager til, at det kan være en fordel at få installeret et klimaanlæg i dit hjem og især på din arbejdsplads, hvor du skal holde hovedet koldt og kunne fokusere ordentligt.

   Klimaanlæg til erhverv kan Midtjysk El Center snildt hjælpe dig med. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige løsninger til optimering af indendørsklima. Heriblandt er der blandt andet ventilationsløsninger, aircondition og varmepumper – disse er de mest populære løsninger. Vi står altså klar til at snakke med dig om, hvilken løsning af klimaanlæg til dit erhverv, der vil passe bedst til lige præcis dét dit firma beskæftiger sig med.

   Sikrer et godt arbejdsmiljø med godt indeklima med et klimaanlæg

   Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit valg af klimaanlæg til dit firma. Der findes rigtig mange forskellige løsninger til forbedring af indeklima, så hvis du er uvidende på området så udnyt muligheden for gratis rådgivning og dermed en god snak om dit og din virksomheds behov med os. Vi forhandler blandt andet:

   Panasonic

   Mitsubishi Electric

   Daikin

   Midea

   Bosch

   LG

   Det, at vi tilbyder mange forskellige mærker, giver også dig som kunde en kæmpe fordel. Det giver flere muligheder for at kunne finde en god løsning som gavner din situation. Det gør også, at klimaanlæggene til erhverv kommer i mange forskellige størrelser og kapaciteter, hvilket også er en kæmpe fordel for dig som kunde, da dine behov altid vil kunne afstemmes. Det er vigtigt at huske på, at vi trods alt, er eksperterne på området. Vi vil altid gerne hjælpe dig, så du kan få optimeret indeklimaet på din arbejdsplads med et klimaanlæg til erhverv på en billig og miljøvenlig måde.

   De forskellige løsninger indenfor klimaanlæg til et forbedret indeklima

   Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt et sundt indeklima er. Især på arbejdspladser, hvor det er vigtigt at kunne arbejde fokuseret og koncentreret for virksomhedens målsætning. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, når det kommer til klimaanlæg til erhverv. Det er for eksempel muligt at styre temperaturen på kontoret eller blot i dit hjem meget præcist med et airconditionanlæg. Dette er selvfølgelig en fordel i og med, at man hverken har det for varmt eller for koldt, hvilket også er gældende, hvis man vælger at have åbne vinduer og døre. Det er dog med et airconditionanlæg ikke nødvendigt med åbne vinduer og døre og dermed simpel udluftning, da luften her bliver sat i cirkulation og sat til den rigtige temperatur gennem anlægget.

   Et airconditionanlæg er altid et fornuftigt valg ved overvejelser om anskaffelse af et klimaanlæg – især når gælder til erhverv. Et airconditionanlæg og lignende produkter har som regel nogle filtre, og de sørger for, at luften bliver renset for forskellige partikler. Endnu en ting der i den grad er med til at skabe et bedre indeklima. Det virker måske ikke af meget, men hvis din virksomhed er vant til et ringere indeklima, så vil du og dine medarbejdere uden tvivl kunne mærke en forskel med et klimaanlæg til virksomheden. Desuden sørger et airconditionanlæg for at forebygge ophobning af fugt i bygningen, hvilket jo mindsker risikoen for udvikling af svamp.

   Af klimaanlæg til dit firma er der også disse tre andre muligheder:

   • Varmepumpe

    En varmepumpe fungerer på mange måder efter samme princip som et airconditionanlæg. Ved valg af en varmepumpe bliver varmeenergien fra luften udenfor overført til luften indenfor, hvor luften så bliver cirkuleret. Ligesom ved airconditionanlægget kan en varmepumpe både benyttes til opvarmning såvel som kølning. Det er også muligt med en varmepumpe at rense luften. Det der dog gør en varmepumpe til noget særligt og unikt er, at en varmepumpe kan benyttes som primær varmekilde. Dette kan ske, hvis man vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe. En luft/luft varmepumpe kan altså kun benyttes som sekundær varmekilde. Når det kommer til valg af klimaanlæg til dit erhverv, så kan en varmepumpe altså levere flere fordele i og med, at den kan benyttes som primær varmekilde og ikke blot et anlæg, der sørger for god og sund luft på din arbejdsplads. Der findes som nævnt tidligere tre typer af varmepumper:

   Jordvarme

   Vores salgskonsulenter står klar til at rådgive dig om, hvilke af de tre muligheder, der ville være bedst til din virksomhed, hvis enigheden går på, at en varmepumpe er det bedste valg.

   • Luft-luft varmepumpe

   Nu har vi gennemgået varmepumper generelt, men det er værd lige at tage et kig nærmere på en af de tre typer af varmepumper, der findes – nemlig luft/luft varmepumpen. Luft/luft varmepumpen er nemlig ideel at vælge, hvis du i forvejen har en fin varmekilde. I dette tilfælde sørger luft/luft varmepumpen nemlig for også at opvarme optimalt, hvis dette er et problem. Igen en vigtig faktor for et sundt arbejdsmiljø hos din virksomhed. Ved valg af klimaanlæg til erhverv er luft/luft varmepumpen også især ideel, da den også kan køle rummene ned om for eksempel sommeren, når der kan blive rigtig godt varmt og lummert. Her er det især vigtigt at sørge for god luftcirkulation, og dette sørger varmepumpen for ved at rense luften.

   De varmepumper, vi tilbyder, ganske energivenlige og ikke mindst energieffektive. De er altså dermed billige i drift, og det er jo altid rart at kunne spare de penge, man nu kan, på sin varme- og elregning.

   • Ventilationsanlæg

   Nu du er på udkig efter et klimaanlæg til dit firma, så er et ventilationsanlæg også en mulighed. Et ventilationsanlæg kan Midtjysk El Center også tilbyde. Ventilationsanlæg sørger for den gode luftcirkulation i rummet. Luften bliver simpelthen renset, og på den måde vil luften altid være frisk og ideel på din arbejdsplads. Måden et ventilationsanlæg virker på er således, at anlægget suger luft ind ude fra og omvendt – sender luft inde fra ud, og dette er selvfølgelig kun, når der er behov for det, hvilket anlægget også selv registrerer. Dette lyder ikke energivenligt, og i mange tilfælde kan et ventilationsanlæg ikke være energivenligt. Det er dog ikke tilfældet for de ventilationsanlæg, som vi forhandler med. Det er jo ikke energivenligt at lukke varm luft ud og trække kold luft ind, da det kræver, at den kolde luft bliver opvarmet, så luften er i den rette temperatur, når den kommer ud igen. Det har vi taget i betragtning ved indkøb af deres produkter. De har derfor valgt, at deres ventilationsanlæg tilbydes med genindvinding. Genindvinding betyder, at varmeenergien fra den luft, der skal ud, benyttes til at opvarme den luft, der kommer ind igen. Med denne løsning vil en oprindelig knap så energivenlig men stadig smart løsning kunne fås energivenlig, og det er jo altid en fordel. Derudover kan de ventilationsanlæg som vi tilbyder også forebygge ophobning af fugt i din firmabygning samt mindske radonniveauet og CO²-niveauet. Alt dette til det formål at give et langt bedre indeklima hos din virksomhed. Så et ventilationsanlæg kunne dermed også være en god løsning af klimaanlæg til dit erhverv.

   Om Midtjysk El Center

   Hos Midtjysk El Center er du sikret at få en god og fleksibel klimaanlægsløsning til dit erhverv. Midtjysk El Center blev grundlagt i 1934 og er en sammenlægning af el-installationsforretningerne Ove Nørholm, Hans Andersen & Søn, Ikast Elservice, H. Boel og Bording Installationsforretning. Alle el-installationsforretninger har et bredt kendskab til det midtjyske erhvervsliv. Dermed følger stor erfaring og viden dels på grund af grundlægningsåret men også på grund af sammenlægningen af store og respekterede el-installationsforretninger. Du kan altså være sikker på en god service og vejledning i forhold til anskaffelse af klimaanlæg til din virksomhed.

   Vores målsætning er at være den mest effektive virksomhed indenfor branchen, og med det mål medfølger sublim service. De vil kunne levere det bedste produkt med de laveste omkostninger til kunder som dig, der har brug for råd, vejledning og eventuelt køb af et klimaanlæg til erhverv. Vi afsætter stadig ressourcer til at udbygge og opbygge kompetencer indenfor områder, som deres kunder efterlyser, og dette er på trods af deres mange år som firma. Dette gør, at de er og altid vil være professionelle nok til at imødegå og håndtere de opgaver, der bliver efterspurgt. Det er altså fair at konstatere, at du som kunde, kan føle dig helt tryg i hænderne på Midtjysk El Center. Vi står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning både før og efter køb af det erhvervsklimaanlæg, som du i samarbejde med os finder bedst til din virksomhed. Midtjysk El Center har hovedkontor i Ikast med CVR-nummer: 20186178. Adressen er helt konkret Siriusvej 1, 7420 Ikast. De kan kontaktes på følgende måder:

   Midtjysk El Centers målsætninger, der altid sikrer dig den bedste service

   Vi har en meget konkret virksomhedskultur. Vi ved, hvad vi laver, og vi ved, hvad vi stræber efter med deres mange år på markedet. Vi er kendetegnet ved:

   Evnen til at kunne tilbyde kunder et højt service- og kvalitetsniveau. Dette blandt andet gennem dygtige montører

   Evnen til at kunne servicere deres kunder, når lige præcis kunden har brug for det

   At holde en åben og samarbejdsvillig dialog med deres kunder for at sørge for, at forudsætningerne for et godt samarbejde altid er etableret

   At have, fastholde og tiltrække engagerede montører for at sikre at kunne være i stand til at yde den bedste service og også udvide markedsområdet

   At kunne levere gode leveringsforhold

   Evnen til at skabe en god og attraktiv arbejdsplads for nuværende og nye medarbejdere. Dette sikres gennem et godt arbejdsklima og et stort fælles ansvar i det daglige virke

   Der er altså rigtig mange fordele ved at vælge at få hjælp med rådgivning omkring klimaanlæg til dit erhverv ved Midtjysk El Center. De står altid klar til at hjælpe både før og efter køb. Desuden er vores idegrundlag og vision at være en seriøs og professionel samarbejdspartner, der kan løfte både små og store opgaver til aftalt tid, i bedste kvalitet og til en god og fair pris. Dét, at være kendt for at være et firma, der udfører arbejde af solidt og dygtigt håndværk og af højt serviceniveau, er vigtigt for os. Hos os arbejdes der mod at stå som en visionær virksomhed, hvor medarbejdere og ledelse står sammen om de fælles mål og udfordringer, som vores kunder stiller dem. Vi er altså en virksomhed som bestræber sig efter, at alle parter bliver hørt – igen en kæmpe fordel for dig i din søgen efter den bedste løsning på klimaanlæg til dit firma.

   Vi vil være Midtjyllands absolut foretrukne leverandør af el-tekniske ydelser, installationer og services. Dette indebærer selvfølgelig teknologisk og forretningsmæssig forkant med markedets krav. Desuden ønsker vi at udvide geografisk og dermed blive større i området. Vi sikrer altså, at privatpersoner og virksomheder i Midtjylland kan opnå effektivitet og driftsøkonomi indenfor:

   Elteknik

   Industriautomation

   Miljø- og energioptimering

   Datanet

   Sikringsanlæg

   Dette vil vi sikrer via rådgivning, fremtidsorienterede og driftssikre installationer og ved at yde service, når kunderne har brug for det. Så angående anskaffelse af klimaanlæg til erhverv, så står vi altid klar til at hjælpe dig med alt det indebærer.

   Spar helt op til 60% på varmeregningen

   Hos Midtjysk El Center kan du lige nu spare op til 60% på din varmeregning, afhængigt af hvilken opvarmningskilde, du har nu. Det er jo aldrig ildeset at spare, hvor man kan, heller ikke når det kommer til anskaffelse af klimaanlæg til erhverv. Udover en eventuel besparelse på din varmeregning er standardmontering inkluderet i prisen hos os. Som nævnt tidligere får du altid fem års garanti fra installationsdatoen, hvis du altså får et årligt servicetjek. Men det er ikke det hele. Du kan i visse tilfælde også gøre brug af håndværkerfradraget, som beskrevet tidligere, ved at trække arbejdslønnen fra i SKAT.

   Nu hvor du er på udkig efter et klimaanlæg til din virksomhed, var en varmepumpe en af fire muligheder. En varmepumpe er altså en genial investering både på grund af ovenstående med de mange fordele og besparelser, men også fordi den sørger for alt i én. En varmepumpe kan være en opvarmningskilde, men også fungerer som et klimaanlæg for et rent og sundt indeklima. Dermed kan du spare penge, da en varmepumpe er en mere miljøvenlig energikilde end mange andre alternativer. På en arbejdsplads er det som sagt super vigtigt med et godt indeklima, og her er en varmepumpe ganske effektiv. Alle varmepumper har et indbygget luftfilter, hvor i al luft kommer igennem. Dette betyder også, at de renser luften og kan reducere luftbårne bakterier med op til 90%. Luften renses også for støv og pollen, og der er nogle modeller som kan sænke pollentallet med op til 50%. Alt dette er kæmpe fordele på for eksempel en arbejdsplads. Sådan en basal ting som at luften er ren og sund kan have kæmpe indvirkning på dine medarbejderes sundhed og generelle velvære.

   En anden væsentlig fordel ved lige netop en varmepumpe er, at den kan fjernstyres. Dette er især væsentligt for dig, der er på udkig efter et klimaanlæg til dit firma. Det er ligegyldigt hvor du befinder dig, så er der mulighed for fjernstyring. Fjernstyring kan deles op i to kategorier:

   1. Fjernstyring via SMS
   2. Og fjernstyring via wifi/trådløst internet

   Hvis vi starter med at gennemgå SMS-metoden. Denne metode til fjernstyring kræver et simkort, der kan sende SMS’er. Du kan altså sende kommandoer via SMS til din varmepumpe, og når du har gjort det, vil den svare tilbage til dig og udføre kommandoen. Et eksempel kunne være, hvis du skriver ”Heat 20” i en SMS, så vil varmepumpen skrue temperaturen op på 20°.
   Den anden mulighed for fjernstyring via wifi altså trådløst internet går på, at varmepumpen simpelthen tilsluttes et modul. Via dette modul vil du kunne styre varmepumpen fra hele verden via din smartphone og en installeret app derpå. Denne metode kræver naturligvis, at der er et trådløst netværk tilgængeligt, men dette er garanteret ikke et problem på en arbejdsplads. Endnu en kæmpe fordel for dig, der er søgende efter et smart og funktionelt klimaanlæg til forbedring af arbejdsmiljøet hos dit firma. Det skal dog nævnes, at fjernstyringsmoduler fungerende via wifi oftest skal købes som tilkøb, men der er modeller at få på det danske marked, hvor wifi-fjernstyringen er integreret i varmepumpen.

   Energilån – hjælp til finansiering

   Midtjysk El Center har et samarbejde med Resurs Bank. De to kan sammen tilbyde dig hjælp med finansiering af dine energioptimeringer. Du skal blot ansøge om et gratis finansieringstilsagn. Der er to muligheder for lån:

   1. Rentefrit lån – her kan du låne op til 60.000 kr. uden renter i fem år
   2. Boliglån – her kan du låne op til 350.000 kr. med en årlig rente på 3,66%.

   Ved valg af et rentefrit lån skal du ikke stille sikkerhed, står uden renter i fem år, har altid mulighed for at indfri uden meromkostninger, samt du får 14 dages fortrydelsesret, hvis dette skulle blive nødvendigt. Med et boliglån skal du heller ikke stille sikkerhed, men du har op til 15 års løbetid på lånet. I boliglånet er der lige så vel som ved det rentefrie lån altid mulighed for indfrielse uden meromkostninger samt 14 dages fortrydelsesret. Vi har altså mange værktøjer til at hjælpe dig på bedst mulig vis, så du ikke går glip af nogen goder som besparelser og manglende mulighed på grund af økonomi. Et klimaanlæg til erhverv vil uden tvivl være en god investering, men afhængig af størrelsen på din virksomhed og dermed dens lokaler, så kan prisen på et klimaanlæg til erhvervet varierer. Her er Resurs Bank og Midtjysk El Centers samarbejde genialt for dig. Det skal dog nævnes, at hvis det lyder som noget for dig at få hjælp til finansiering af energioptimeringer via Midtjysk El Center og Resurs Banks samarbejde, så er det gennem Resurs Bank. Det er altså banken, som du skal kontakte ved spørgsmål. Resurs Bank har telefonnummer: 39 13 16 35 og mail: energi@resurs.dk.

   Reducer skadeligt radon med et klimaanlæg til erhvervet

   Det er bevist, at mange familier har et for højt niveau af radon i deres hjem. Det vil sige, at det altså er i deres boliger, at der er radon. Dette er kritisk, da radon hvert år blandt andet er medvirkende til 300 tilfælde af lungekræft. Dette er altså også relevant for dig, der leder efter et klimaanlæg til erhverv. Der kan sagtens være for højt radon-niveau i din firmabygning uden, at du er klar over det.

   Radon er en kræftfremkaldende radioaktiv ædelgas som stammer fra undergrunden. Radon kan trænge fra undergrunden og ind i dit hjem via alle former for utætheder. Radon kan hverken lugtes eller ses, og bivirkningerne af for meget radon kan først fremstå efter 10-40 år. Det kan altså få alvorlige konsekvenser for dig og dine medarbejdere. Radon er farligt, da det omdannes til kortlivede radioaktive stoffer med alfastråling som kan beskadige levende celler. Radonsikring er altså endnu en vigtig faktor at tage i betragtning ved ønske om forbedret indeklima med et klimaanlæg til dit erhverv.

   Radonsikring med et ventilationsanlæg

   Det er dog simpelt at løse dette problem, og et ventilationsanlæg, som valg af klimaanlæg, kan afhjælpe problemet samt være mere økonomisk. Et ventilationsanlæg kan sikre frisk luft hele tiden ved at rense luften, og placeres i de rum hvor radon-niveauet er værst. Alfastrålingen, som radon udsender, stoppes nemlig let i luft, og derfor kan strålingen blandt andet ikke trænge igennem hudens ydre beskyttelseslag. Derudover sikrer et ventilationsanlæg, at du undgår mug og luftgener og kan afhjælpe pollen til en vis grad. Et ventilationsanlæg er også typisk den mest støjsvage type af klimaanlæg. Vi gør det nemt for dig med levering og montering.