0 Varer
Vælg en side

Vedvarende energi

Miljøet er et af de punkter, hvorpå vi alle har muligheder for at forbedre os, og vedvarende energi er en fantastisk mulighed. Der bliver samtidig gjort meget fra mange forskellige organisationers og regeringers side i forhold til at mindske forureningen og derved skåne miljøet. Det har blandt andet resulteret i, at der bliver satset meget stort på vindmøller i Danmark, og det er også med god grund. Danmark har en yderst god beliggenhed i forhold til at kunne udvinde særdeles meget energi fra vinden. Derudover stopper det heller aldrig med at blæse, og det er derfor en uudtømmelig energikilde, vi har lige ved hånden, hvorfor det også er ganske vigtigt, at vi udnytter dette.

Vi tænker på miljøet

Vi gør meget ud af vedvarende energi hos Midtjysk El Center, hvilket blandt andet afspejler sig i bred viden inden for solceller, varmepumpe (luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper) og jordvarmeanlæg. Alle er enten vedvarende energikilder eller kan benytte strøm fra vedvarende energikilder. Derfor er det altså ikke muligt at stille spørgsmålstegn ved potentialet i dette, hvilket naturligvis også er derfor, vi har investeret stort i at få ekspertise inden for området. Vi tænker nemlig både på miljø og på, at vores kunder skal lave store besparelser på varmeregningen. Og det er den vedvarende energi omdrejningspunkt for, da det er en hel del billigere, mens det naturligvis også betaler sig godt for miljøet. Vores ekspertiseområder spreder sig over solceller såvel som varmepumper.

Solcelleanlægget er en vedvarende energikilde

Et solcelleanlæg er en vedvarende energikilde i sig selv, og det er sammen med vindmøllen en af de typer af energikilder, der er mulige at få tilknyttet sin bolig. Vi er eksperter inden for solceller her hos Midtjysk El Center. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til det solcelleanlæg, der kan opfylde de behov og krav, du end måtte have til det. Vi har megen erfaring inden for solcelleanlæg, hvilket i høj grad kommer dig som kunde til gode. Vores medarbejdere har arbejdet med solceller i mange år og kender markedet. Derfor sørger vi også for, at du kan få en vedvarende energikilde i hjemmet til gode priser.

Det er ikke kun til private, vi har erfaring med, da vi naturligvis også gerne vil hjælpe med løsninger inden for solcelleanlæg til erhverv. Når man har et større forbrug, kræver det naturligvis en tilsvarende stor investering i solcelleanlæg, der kan matche behovet. Her vil vi dog også gøre opmærksom på, at der vil være tilsvarende store besparelser at hente, hvilket naturligvis er en stor fordel for dig. Når man har et sådant anlæg, er det også vigtigt at have øje for, at strømmen kan sælges, hvorigennem der er gode muligheder for at lave indtjening igen. Når man generelt snakker om dette, taler man faktisk om forventet tilbagebetalingstid, hvorfor der altså vil gå en given periode, inden investeringen er tilbagebetalt.

En sikker investering

Vi har et væld af gange oplevet tilbagebetalingstider på omkring 10 år, og her skal man være opmærksom på, at besparelserne efterfølgende vil være givet som indtjeninger. Det er en fordel, hvis man tager i betragtning, at solcelleanlæg oftest har en meget længere levetid. Så det er både en god investering for dig og for miljøet. Vi går meget op i begge dele og vil i samarbejde med dig finde den mest optimale løsning.

Varmepumper kan benytte vedvarende energi – økonomisk og miljømæssig fordel

Varmepumper er som sådan ikke i sig selv en vedvarende energikilde. Fordelen ved varmepumpen er blot, at den er i stand til at køre på strøm fra vedvarende energikilder. Derigennem besidder varmepumpen et meget stort potentiale, som vi har uddannet os til at kunne udnytte. Vort sortiment er en bred vifte af forskellige varmepumper, som kan installeres i langt de fleste hjem. Varmepumpen er meget billig i drift, og vi har varmepumper, der producerer 5 kW for hver kWh, der benyttes. Dette er i sig selv ganske imponerende, og hvis varmepumpen udelukkende benytter vedvarende energi, spares miljøet også for en stor del af forureningen. Derfor anbefaler vi klart, at man får installeret varmepumper i boligen eller på arbejdspladsen – og vi hjælper gerne i alle tilfældene. Vi giver både hjælp til udvælgelse, mens vi også håndterer montering, installation og service.

Såvel som vi er eksperter inden for solcelleanlæg, er vi også eksperter inden for varmepumper og jordvarmeanlæg. Derfor har vi også de bedste forudsætninger for at kunne skabe den bedste løsning sammen med dig. Vi har løst mange forskellige situationer, og har derfor gode forudsætninger på baggrund af vores erfaring og viden, som vi kan benytte til at hjælpe dig frem til den rette løsning. Det er gældende, uanset om der er tale om en luft/luft varmepumpe i boligen, eller om der skal installeres et større jordvarmeanlæg ved virksomheden.

Helt efter bogen

I alle tilfældene er det dog også vigtigt, at det hele gøres efter gældende love og regler, mens det også skal gøres på en sådan måde, at det er fordelagtigt for dig/jer såvel som for miljøet. Det går vi meget op i at opretholde via uddannelser, opfølgende kurser og lignende, så du får det bedst mulige resultat i montering såvel som ved service.

Vores ekspertise hjælper dig og miljøet

Vi har et meget bredt erfaringsgrundlag inden for de nævnte energiløsninger, og vi ved derfor også en hel del om, hvad der skal til for, at energiløsninger bliver så økonomisk fordelagtige som muligt. Det gør vi både af interesse for vores kunder såvel som for miljøet. Miljøet betyder meget for os, og vi forsøger at gøre det tjenester gennem vores arbejde. Vi varetager derfor altid vores kunders og miljøets interesse, og heldigvis går disse ting også hånd i hånd. Jo mere energivenlige løsninger vi er i stand til at kunne lave, jo billigere bliver det for vores kunder. Vi har solgt adskillige varmepumpeanlæg og installeret mange solcelleanlæg gennem tiderne, og de erfaringer, vi har med herfra, vil vi med glæde benytte, således du også kan få en energivenlig løsning, som også gavner økonomisk.

Grøn energi

Grøn energi er energi, der kommer fra energikilder, der ikke leder til forurening. Der bliver gjort en stor indsats i at implementere flere vedvarende energikilder i det store billede, men det kræver også, at borgerne selv gør noget for at kunne udnytte denne grønne energi i dagligdagen. Her kommer Midtjysk El Center ind i billedet, da vi har et stort udbud af varme- og energikilder til boligen, som har et stort potentiale i at kunne køre på grøn energi. Grøn energi kommer eksempelvis af vindmøller, solceller, bølger og lignende, som alt sammen er noget, der i sig selv ikke forurener. Der er så minimal forurening, når sådanne energikilder producerer energi, at det ikke har nogen betydning for klimaet i det store billede. Dette kan være en god ide at have for øje, når man vælger varme- og energikilder til boligen, hvis man tænker på miljø og klima. Læs også: luft-luft varmepumpe til erhverv

En uendelig energiressource

Eksempelvis ser vi i Danmark et kæmpe potentiale i vindmøller, hvilket kommer i kraft af vores blæsende landskaber og gode uddannelser inden for området. En energikilde som denne, solceller og lignende er uudtømmelige energikilder, da det ikke stopper med at blæse, og solens energistråler bliver ved med at ramme os. Vi går også meget op i miljøet og vil gerne gå forrest i kampen for at få klimavenlige løsninger ud til borgerne i hele Danmark. Derfor har vi et bredt udvalg af varmepumper, solceller osv., som kan installeres ude ved borgerne, således de gode muligheder i grøn energi kan blive udnyttet af danskerne.

Varmekilder med grøn energi er fremtiden

Når midlerne til produktion af grøn energi udvikler sig, stiger chancerne også for, at mere og mere af Danmarks strøm skabes på baggrund af vedvarende energikilder. Derfor er det også vigtigt, at vi er klar til det med varme- og energikilder i boligen, der benytter denne strøm. Mere og mere af den strøm, vi danskere køber kommer fra vedvarende energikilder. Derfor kan det være en fordel at investere i en klimavenlig løsning som f.eks en varmepumpe. Vi har mange forskellige varmepumper og typer heraf i vores brede sortiment. Fælles for dem alle er, at de kan køre på grøn energi, mens de samtidigt kan spare en hel del på langt de flestes varmeregning. Derfor bør man altså se et køb af varmepumpe som en investering, der kan tjene sig selv ind igen. Man bør dog også se det som en investering i miljøet, da varmepumper benytter langt færre ressourcer, mens de ligeledes kan køre på grøn energi.

Vi har et bredt udvalg!

Vi har både luft/luft varmepumper og luft/vand varmepumper, som begge er ganske miljøvenlige løsninger. Vi har et meget bredt udvalg af varmepumper af de to forskellige slags, og det kan derfor være en udfordring lige at spotte, hvilken varmepumpe man skal vælge. Valget af varmepumpe afhænger også af flere forskellige ting såsom nuværende varmekilde, størrelse på boligen og andre forskellige behov. Dernæst er der også mange forskellige funktioner såsom indstillinger, trådløs styring og lignende, som kan påvirke valget af varmepumpe. Her er vi eksperter i at rådgive dig til den rette løsning på baggrund af de behov, du præsenterer for os. Vi går meget op i, at du fra start får et godt samarbejde med os, så du gennem valg af varmepumpe, ved montering og installering, dagligt brug og service er sikker på, at vi varetager dine interesser på den bedst mulige måde.

Udnyt solens energi

Solceller er en direkte grøn energikilde, og de har derudover en række forskellige fordele. De forurener ikke, mens de også kan være en del af boligens facade og derved give boligen en ekstra dimension i udseendet. Derudover støjer solcellerne ikke, hvilket også er en stor fordel ved anlægstypen. Der er også økonomiske gevinster ved at benytte sig af solceller som energikilde i boligen. Det er muligt at benytte sig af håndværkerfradrag, når man skal have installeret solceller. På den måde er der altså nogle økonomiske gevinster, der kan indikere, at køb af solceller faktisk kan være en rigtig god investering. Solceller kræver også minimalt i det daglige, hvilket også er en af deres helt store fordele.

Lad os hjælpe dig!

Vi går meget op i energivenlighed og grøn energi, hvorfor vi også tilbyder solceller og montering heraf. Det gør vi, da vi gerne vil gøre miljøet en stor tjeneste. Vi vil dog også gøre dig som forbruger en stor tjeneste, og denne store tjeneste kommer i kraft af, at du sparer mange penge på strøm og varme, hvilket kan blive betydeligt store beløb på længere sigt. Vores erfaringsgrundlag inden for solceller og varmepumper er også ganske godt, hvilket også gør, at vi kan hjælpe dig frem til den helt rette løsning, som vil spare dig for tid og besvær.

Vi hjælper private og erhverv til mere klimavenlige løsninger

Vi tilbyder både hjælp til implementering af grønne energikilder eller energikilder, der benytter sig af grøn energi til private såvel som til erhverv. Der er ikke nogen opgaver, der bliver for store for os, og vi kan håndtere en bred vifte af forskellige opgaver. Tilfældet kan også være, at du har behov for specialløsninger i dit erhverv såsom landbrug, mens der også kan være nogle specielle behov i en institution, på kontorer eller lignende. Alle tilfældene og mange flere har vi meget erfaring med, hvorfor vi også kan udarbejde specialløsninger til dig, så du får den bedst mulige løsning, som gavner miljøet og pengepungen.

I løbet af de seneste år har vi gjort os til specialister inden for energiløsninger inden for den grønne energi, så vi kan være behjælpelige for vores kunder med at finde frem til de bedste løsninger. Vi er gode til at finde nogle løsninger, som benytter så lidt strøm som muligt i forhold til den varme, eller energi, der produceres, hvorigennem vi gør både dig en tjeneste økonomisk, mens det også gavner miljøet. Men den grønne energi er fremtiden, og vi håber, at du/I er klar til at gå ind i den med Midtjysk El Center, der gerne hjælper med at finde gode grønne energiløsninger.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig