Vedvarende energi

Miljøet er et af de punkter, hvorpå vi alle har muligheder for at forbedre os, og vedvarende energi er en fantastisk mulighed. Der bliver samtidigt gjort meget fra mange forskellige organisationers og regeringers side i forhold til at mindske forureningen og derved skåne miljøet. Det har blandt andet resulteret i, at der bliver satset meget stort på vindmøller i Danmark, og det er også med god grund. Danmark har en yderst god beliggenhed i forhold til at kunne udvinde særdeles meget energi fra vinden. Derudover stopper det heller aldrig med at blæse, og det er herfor en uudtømmelig energikilde, vi har lige ved hånden, hvorfor det også er ganske vigtigt, at vi udnytter dette.

Vi tænker på miljøet

Vi gør meget ud af vedvarende energi hos Midtjysk El Center, hvilket blandt andet afspejler sig i bred viden inden for solceller, varmepumpe og jordvarmeanlæg. Alle er enten vedvarende energikilder eller kan benytte strøm fra vedvarende energikilder. Derfor er det altså ikke muligt at stille spørgsmålstegn ved potentialet i dette, hvilket naturligvis også er derfor, vi har investeret stort i at få ekspertise inden for området. Vi tænker nemlig både på miljø, og at vores kunder skal lave store besparelser på varmeregningen. Og det er den vedvarende energi omdrejningspunkt for, da det er en hel del billigere, mens det naturligvis også betaler sig godt for miljøet. Vores ekspertiseområder spreder sig over solceller såvel som for varmepumper.

Solcelleanlægget er en vedvarende energikilde

Et solcelleanlæg er en vedvarende energikilde i sig selv, og det er sammen med vindmøllen en af de typer af energikilder, der er mulige at få tilknyttet sin bolig. Vi er eksperter inden for solceller her hos Midtjysk El Center. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til et solcelleanlæg, der kan opfylde de behov og krav, du end måtte have til det. Vi har megen erfaring inden for solcelleanlæg, hvilket i høj grad kommer dig som kunde til gode. Vores medarbejdere har arbejdet med solceller i mange år og kender markedet. Derfor sørger vi også for, at du kan få en vedvarende energikilde i hjemmet til gode priser.

Det er ikke kun private, vi har erfaring med, da vi naturligvis også gerne vil hjælpe med løsninger inden for solcelleanlæg til erhverv. Når man har et større forbrug, kræver det naturligvis en tilsvarende stor investering i solcelleanlæg, der kan matche behovene. Her vil vi dog også gøre opmærksom på, at der vil være tilsvarende store besparelse at hente, hvilket naturligvis er en stor fordel for dig. Når man har et sådant anlæg, er det også vigtigt at have øje for, at strømmen kan sælges, hvorigennem der er gode muligheder for at lave indtjening igen. Når man generelt snakker om dette, taler man faktisk om forventet tilbagebetalingstid, hvorfor der altså vil gå en given periode, inden investeringen har er tilbagebetalt.

En sikker investering

Vi har et væld af gange oplevet tilbagebetalingstider på omkring 10 år, og her skal man så være opmærksom på, at besparelserne efterfølgende vil være givet som indtjeninger. Det er en fordel, hvis man tager i betragtning, at solcelleanlæg oftest har en meget længere levetid. Så det er både en god investering for dig og for miljøet. Vi går meget op i begge dele og vil i samarbejde med dig finde den mest optimale løsning.

Varmepumper kan benytte vedvarende energi – økonomisk og miljømæssig fordel

Varmepumper er som sådan ikke i sig selv en vedvarende energikilde. Fordelen ved varmepumpen er blot, at den er i stand til at køre på strøm fra vedvarende energikilder. Derigennem besidder varmepumpen et meget stort potentiale, som vi har uddannet os til at kunne udnytte. Vi har skabt en bred vifte af forskellige varmepumper, som kan installeres i langt de fleste hjem. Varmepumpen er meget billig i drift, og vi har varmepumper, der producerer 5 kW for hver kWh, der benyttes. Dette er i sig selv ganske imponerende, og hvis varmepumpen udelukkende benytter vedvarende energi, spares miljøet også for en stor del af forureningen. Derfor anbefaler vi klart, at man får installeret varmepumper i boligen eller på arbejdspladsen – og vi hjælper gerne i alle tilfældene. Vi giver både hjælp til udvælgelse, mens vi også håndterer montering, installation og service.

Såvel som vi er eksperter inden for solcelleanlæg, er vi også eksperter inden for varmepumper og jordvarmeanlæg. Derfor har vi også de bedste forudsætninger for at kunne skabe den bedste løsning sammen med dig. Vi har løst mange forskellige situationer, og har derfor gode forudsætninger på baggrund af vores erfaring og viden, som vi kan benytte til at hjælpe dig frem til den rette løsning. Det er gældende, uanset om der er tale om en luft/luft varmepumpe i boligen, eller om der skal installeres et større jordvarmeanlæg ved virksomheden.

Helt efter bogen

I alle tilfældene er det dog også vigtigt, at det hele gøres efter love og regler, mens det også skal gøres på en sådan måde, at det er fordelagtigt for dig/jer såvel som for miljøet. Det går vi meget op i at opretholde via uddannelser, opfølgende kurser og lignende, så du får det bedst mulige resultat i montering såvel som ved service.

Vores ekspertise hjælper dig og miljøet

Vi har et meget bredt erfaringsgrundlag inden for de nævnte energiløsninger, og vi ved derfor også en hel del om, hvad der skal til for, at energiløsninger bliver så økonomisk fordelagtige som muligt. Det gør vi både af interesse for vores kunder såvel som for miljøet. Miljøet betyder meget for os, og vi forsøger at gøre det tjenester gennem vores arbejde. Vi varetager derfor altid vores kunders og miljøets interesse, og heldigvis går disse ting også hånd i hånd. Jo mere energivenlige løsninger vi er i stand til at kunne lave, jo billigere bliver det for vores kunder. Vi har solgt adskillige varmepumpeanlæg og installeret mange solcelleanlæg gennem tiderne, og de erfaringer, vi har med herfra, vil vi med glæde benytte, således du også kan få en energivenlig løsning, som også gavner økonomisk.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig