Mangler du en elektriker i Herning?

Vi er eksperter i el, og laver alle slags el-arbejde i hele Midtjylland. Hvis du bor i Herning området og foretrækker en lokal elektriker, så er vi kun 10 minutters kørsel væk. Vi kan hurtigt rykke ud og du kan altid få fat i os. Vores mange kompetente elektrikere har erfaring inden for almindelig el-installation, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 600

Et lokalt og autoriseret el-firma!

Gennem mange år har vi opbygget en stor herningensisk kundekreds, og vi kører dagligt ud til kunder i Herning – lige meget om det er en ny lampe, der skal hænges op eller hvis det er en fryser, der skal fikses. Vi sætter stor ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse, så de også ringer til os næste gang, de får brug for en elektriker. Det er lykkes os ved at yde god service og gøre arbejdet ordentligt første gang.

Kontakt os, hvis du har brug for en elektriker. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud inden vi kører ud til dig. Ring til os på 9660 6000 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Få svar på dine spørgsmål

Vi løser alle opgaver i Herning

Udover vores private kunder servicere vi også en lang række virksomheder i Herning inden for flere forskellige områder; produktion, service og salg. Er den gal med en industrimaskine, så har vi elektrikere med mange års erfaring på lige netop det område. Driver du en butik i Herning, så kan vi hjælpe med alt fra facade/butiks belysning, klimaanlæg til alarmløsninger, så du undgår uønskede gæster om natten.

Meget mere end bare el-installatør!

Helt uforpligtende hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning.
Vi er autoriserede elinstallatører og vi garanterer dig, at sikkerheden er i top, du vælger os til at lave dine el-installationer. Vores kompetente elektrikere er fuldt ajour med gældende regler og lovgivning inden for området.

Vi er her for at hjælpe dig!

Lige meget hvilket el-problem, du står med, så kan vi hjælpe dig! Som elektriker skal man kunne lidt af hvert; el-installation, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver – vi udfører alt fra total installation af nye løsninger til renovering af eksisterende.
DIBS - Payments made easy