0 Varer
Vælg en side

Mangler du en elektriker i Herning?

Hos Midtjysk El Center er vi eksperter i el, og laver alle slags el-arbejde rundt i hele Midtjylland. Elektriker Herning er for dig, der er bosat i Herning området og foretrækker en lokal elektriker til at ordne dine installationer, så er vi kun 10 minutters kørsel væk fra Herning. Vi kan hurtigt rykke ud og du kan altid få fat i os på telefonen. Vores mange kompetente elektrikere har erfaring inden for almindelig el-installation, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver.
Vi finder den elektriker, der passer bedst til lige netop din opgave.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

Et lokalt og autoriseret el-firma!

Gennem mange år har vi opbygget en stor herningensisk kundekreds, og vi kører dagligt ud til vores kunder i Herning området – lige meget om det er en ny lampe, der skal hænges op eller hvis det er en fryser, der skal fikses. Vi sætter stor ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse, så det også er os, de ringer til næste gang, de får brug for en elektriker Herning. Det er lykkes for os ved at yde god service og gøre arbejdet ordentligt første gang. For det er bare sjovere at have glade kunder!

Kontakt os, hvis du har brug for en elektriker Herning. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud inden vi kører ud til dig. Ring til os på 9660 6000 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Få svar på dine spørgsmål

Vi løser alle opgaver i Herning

Udover vores private kunder servicerer vi også en lang række virksomheder i Herning inden for flere forskellige fagområder; produktion, service og salg. Er den gal med en industrimaskine, så har vi elektrikere med mange års erfaring på lige netop det område. Driver du en butik i Herning, så kan vi være behjælpelige med alt fra belysning på facaden og i butikken, et klimaanlæg til en komplet alarmløsning, så du undgår uønskede gæster om natten.

Vi er her for at hjælpe dig!

Lige meget hvilket el-problem, du står med, så kan vi hjælpe dig! Som elektriker skal man kunne lidt af hvert; el-installation, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver – vi udfører alt fra total installation af nye løsninger til renovering af eksisterende.

Meget mere end bare el-installatør

Helt uforpligtende hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning.
Vi er et autoriseret el-firma og vi garanterer dig, at sikkerheden er i top, du vælger os til at lave dine el-installationer. Vores kompetente elektrikere er fuldt ajour med gældende regler og lovgivning inden for området. Udover elektriker beskæftiger vi også flere konsulenter inden for vedvarende energi og energioptimering – de har forstand på alt fra intelligent styring af el til ventilation og varmepumper. Vi har egne certificerede varmepumpe montører, som både rådgiver, monterer og servicerer varmepumper hver eneste dag. Så er du i tvivl om, hvor og hvordan du kan energioptimere i dit hjem, så tag endelig en af vores kyndige fagfolk med på råd. De kan give dig et overblik over, hvor du skal sætte ind for at få de største energibesparelser. Er du baseret et andet sted end Herning? Læs mere om: elektriker Midtjylland, elektriker Ikast eller elektriker Bording