0 Varer
Vælg en side

OPTIMER INDEKLIMAET I DIT HJEM

Få ét samlet tilbud på levering og montering af mikro-ventilation 
– enkelt og effektivt!

Udfyld og få tilbud sendt

Vi er eksperter i energiløsninger

Få en effektiv løsning, der er god både for dig og miljøet

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.

Vi har mere end 25 års erfaring
og giver dig kun det bedste tilbud.

Mikro- eller mekaniske ventilation
Store besparelser og et godt indeklima

Har du problemer med fugt eller vand i vinduer, radon, lugt af hund, røg eller lignende, så kan ventilation være løsningen på dine problemer. Vi forhandler flere forskellige typer af ventilationsanlæg. Du behøver ikke engang selv at stå for monteringen – det kan vi gøre for dig!

Det er altid en god idé at få luftet godt ud i hjemmet, men det er sjældent nok med bare naturlig udluftning i nye byggeri, der ikke selv kan ånde. Forurening af luften i dit hus sker, når du laver helt almindelige hverdags ting fx madlavning, Indendørs tørring af tøj, afbrænding af stearinlys. Dårlig ventilation kan få konsekvenser for både dig og dit helbred. I værste tilfælde kan det også give fugt og rådskader på huset. Det kan du se helt bort fra, hvis du invester i mekanisk ventilation.

Meget mere end udluftning

Få effektiv udluftning og varmegenindvinding i et og samme anlæg. Dette betyder, at varmen, der udskiftes, overføres til indblæsningsluften, hvilket resulterer i, at man sparer energi og samtidigt undgår træk i hjemmet. Støj er du også fri for – anlægget yderst støjsvagt – helt ned til 15 dB(A). 

Effektiv nedbringelse af radon

Energibesparende

Lav støjniveau

Vælg mellem velkendte mærker

Ventilationsanlægget kan monteres direkte i de rum, hvor problemet er størst. Miniventilation fungerer som en mere avanceret ventil i dit hjem. Ikke blot sikrer det frisk luft og sparer dig for at åbne vinduet – den indbyggede varmegenindvinding i anlægget sparer dig penge på varmeregningen ved at genbruge den varme luft, der kommer ud til at opvarme luften, der kommer ind. Faktisk formår anlægget at genbruge helt op til 85 % af varmen. Sådan undgår du kold frisk luft og en højere og unødvendig varmeregning.

Dertil opnår du også en forbedring i indeklimaet og undgår mug og lugtgener. Hvis du døjer med allergi, så er det også en rigtig god løsning, da mængden af pollen i luften reduceres. 

Der findes mange producenter af mini-ventilation. Vi forhandler kun de bedste – fx DUKA, Mitsubishi og Thermex. 

 

Lad os klare monteringen

Vil du have en nem og effektiv løsning, så bør du overveje et mikroventilationsanlæg, der ikke kræver rørføring. Placeringsmulighederne er næsten uendelige, så længe der ikke skal føres rør og kabler. Mini ventilation ventilerer direkte gennem ydermuren.

Vi står for hele monteringen, som er specialiserede i gennem kurser. Du kan gøre brug af dit håndværkerfradrag, når du laver energiforbedringer i dit hjem med ventilation.   

Bekæmp skadelig Radon med ventilation

Radon er en kræftfremkaldende radioaktiv ædelgasart, som stammer fra undergrunden, som findes i jord og byggematerialer, som den kan trænge ind i gennem og videre ind i dit hjem.  

Du kan hverken lugte eller se, om du har meget radon i dit hjem. Birkvirkningerne kommer desværre først efter et stykke tid – typisk kan der gå mellem 10 til 40 år. Få målt niveauet før det får konsekvenser for dig og din familie. Det anslås i Danmark, at radon i boliger er en medvirkende årsag til omkring 9 % af alle nye lungekræfttilfælde – det vil sige ca. 300 tilfælde årligt. Er du ryger er risikoen hele 25% højere.

 

Morten reducerede Radon med 90% 

Morten fra Silkeborg kender i den grad til problemet med Radon. Han fik målt radonniveauet i hans kælder, og det var langt over det niveau, der anbefales. Derfor valgte Morten at prøve mekanisk ventilation – og det virkede! Nu er niveauet reduceret med 90%!

Allerede dagen efter installationen var niveuaet faldet med 81%, hvor DUKA ONE havde kørt i niveau ét (ud af tre hastigheder). I seks dage kørte Morten med hastighed 1, hvor niveauet faldt med gennemsnitligt 76 %. Herefter kørte DUKA ONE løsningen 7 dage i niveau 2, hvor radoniveauet faldt med gennemsnitligt 88 %. Og efterfølgende i 6 dage, hvor løsningen kørte i niveau 3, hvor radoniveaet faldt med gennemsnitligt 91 %