Reducer skadelig Radon

Hvor trygt kan du sove i dit hjem?
Mange danske familie har et for højt niveau af skadelige radon i hjemmet.
Radon er hvert år medvirkende til 300 tilfælde af lungekræft.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

 

Sådan kommer du
radon til livs

Løsningen er enkel. Med Duka ONE et-rums ventilation kan du reducere niveauet markant. Morten fra Silkeborg fik i 2017 målt radonniveauet i sin kælder. Det oversteg i den grad det anbefalende niveau. Efter han fik monteret ventilation faldt niveauet med 90%

Anlægget kan monteres direkte i de rum, hvor problemet er størst.
Duka ONE fungerer ved skiftevis i indblæsnings- og udsugning. Ved udsugnings overføres varmen til den indbyggede keramiske veksler. Du får ventilator, varmeveksler og indblæsnings- og udsugningsmontor i et og samme anlæg. Det er em nem, effektiv og sikker måde at forøge din radonsikring.

 

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er radon?

Radon er en radioaktiv gasart, som stammer fra undergrunden. Radon findes i jord og byggematerialer, som den kan trænger ind i gennem og videre ind i dit hjem. Du kan hverken lugte eller se, om du har meget Radon i dit hjem. Birkvirkningerne kommer desværre også først efter et stykke tid. Få målt niveauet før det får konsekvenser for dig og din familie. Derfor er radonsikring vigtigt.

Duka

Meget mere end
udluftning

Det er ikke kun radon, du kan bekæmpe med Duka ONE.
Du får effektiv udluft som også hjælper på andre problemer som fugt, kondensvand og råd.

Du behøver ikke engang selv at montere den – vi kan gøre det for dig! Det kræver boring af et enkelt hul i muren. Anlægget er velegnet til både hus, lejlighed og erhverv. Især i fugtige kældre eller i soveværelset kan du få stor glæde Duka ONE.

Forbedre indeklima

 

Effektiv udluftning

 

Nem montering

 

Energibesparende

 

Lavt støjniveau

 

DIBS - Payments made easy