0 Varer
Vælg en side

Sådan forbedrer du dit indeklima

Der findes mange forskellige råd til, hvordan man kan forbedre sit indeklima. Det er gældende for at åbne vinduerne, ikke at tørre vasketøj inden døre og lignende, men det er dog ikke altid, at man har lyst til at åbne vinduerne, når det er koldt uden for, mens vasketøjet heller ikke kan tørres ude, når det regner. Derudover vil der også være i nogle boliger eller på nogle arbejdspladser, hvor udluftning ved åbne vinduer simpelthen ikke er tilstrækkeligt for at skabe et godt indeklima. Dertil skal det også lægges, at fugt i boliger ikke altid bliver renset ud ved åbne vinduer, og det er her os hos Midtjysk El Center kommer ind i billedet, da vi kan tilbyde en hel del forskellige løsninger til, hvordan I kan forbedre jeres indeklima og få frisk luft uden åbne vinduer.

Lad os rådgive dig

Der er flere forskellige fordele ved at lade os rådgive dig i forbindelse med forbedring af indeklimaet. Vi har en række af forskellige løsninger i form af ventilationsanlæg, varmepumper, aircondition og lignende, som kan forbedre dit indeklima. Fordelene ved vores produkter er, at de via deres luftcirkulation og dertilhørende rensning mindsker radon, fjerner fugt i boligen, mens det samtidigt kan hjælpe til at fjerne dug og kondens i vinduer.

En kompleks proces

Det kan dog være en udfordring at finde frem til de rette løsninger, såfremt man måske ikke er helt bevidst om de konkrete behov, mens det også kan være svært at vælge de rette produkter. Dernæst kan det også være udfordrende i forhold til montage og implementering af produkterne i hjemmet, hvor der også er nogle lovkrav, der skal opfyldes. Dette går vi også meget op i at holde os ajourført med, mens vi også er autoriserede og erfarne inden for vand og el, hvormed vi altså kan hjælpe dig gennem hele processen til at få et bedre indeklima i boligen. Det kan vi blandt andet gøre ved hjælp af ventilationsanlæg og varmepumper, som begge er metoder til forbedring af indeklimaet i hjemmet såvel som på arbejdspladsen.

Ventilationsanlæg og varmepumper forbedrer miljøet såvel som indeklimaet

Der findes forskellige typer af ventilation. En af dem er en bordventilator, som er den kendte løsning, hvor tre små vinger drejer hurtigt rundt, hvilket er med til at fremme luftcirkulationen. Dette kan være en fordel i mindre tilfælde, hvor der sjældent er problemer med indeklimaet. Er indeklimaet et lidt større problem, tilbyder vi også en række af forskellige ventilationsanlæg, og det er eksempelvis gældende for ventilationsanlægget fra Duka. Denne type af ventilationsanlæg har genvinding.

Hvad er genvinding?

Det vil sige, at den varmeenergi, der er i den luft, anlægget ventilerer ud, bliver overført til den luft, der ventileres ind, således den nye luft er opvarmet til den rette temperatur på en energivenlig måde. Der er herfor tale om en energioptimering, da varmen genbruges, hvorfor der også er tale om en energivenlig ventilationsmetode. Grundet genbruget og ventilationsanlæggets lave forbrug, er det også en økonomisk fordelagtig løsning, da det er meget billigt i drift. Det kan også vise sig, at denne metode er billigere i forhold til udluftning med vinduer, da boligens energikilde så skal på overarbejde for at kompensere for den varme, der lukkes ud af vinduerne.

Varmepumper

En anden fordelagtig løsning til forbedring af indeklimaet er en varmepumpe, som vi også forhandler, monterer og fører service på. En varmepumpe er sund for miljøet og også for pengepungen. Denne benytter varmeenergien fra luften uden for, hvorefter den overfører varme til luften inden for i takt med, at luften cirkulerer rundt i lokalet og gennem varmepumpen. Begge løsninger er metoder, hvor det er muligt at bibeholde en fast temperatur, uden at bruge ekstra ressourcer på opvarmningen.

Derudover vil der i de fleste modeller af ventilationsanlæg og de fleste af vores varmepumper være implementeret et filter, som er med til at rense luften. Derigennem undgår man, at partikler, fugt og lignende bliver ved med at cirkulere rundt i boligen. Fordelen ved at mængden af fugt i boligen nedsættes er, at luften bliver friskere og lettere. Sker der ikke denne udluftning, er der risiko for, at der kan ophobe sig fugt i boligen, hvilket i de værste tilfælde kan give anledning til udvikling af svamp. Derudover er det også denne fugt, der forårsager kondens og dug på vinduer, som man gennem klimaanlæggene ønsker at fjerne.

Vi giver erfaren rådgivning

 Vi har leveret klimaløsninger til supermarkeder, virksomheder, landbrug, private, offentlige institutioner og meget andet, hvilket vil sige, at vi har erfaringer med at tilbyde mange forskellige løsninger. Det giver dig den fordel, at vi også kan hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning, så du kan få forbedret indeklimaet i hjemmet eller på arbejdet. Vi lægger meget vægt på, at vores samarbejde med kunderne er så tæt som overhovedet muligt, hvilket vi først og fremmest sikrer gennem et udpræget kendskab til dine krav og behov.

En løsning på dine vilkår

Når vi kender dine krav og behov, kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der forbedrer dit indeklima bedst muligt. Derudover har vi naturligvis også økonomien i baghovedet, og det har vi til din fordel. Vi vil lave en løsning, som giver et optimalt indeklima til de bedste penge. Det sørger vi blandt andet for ved at lave nogle gode tilbud på de forskellige udbud, vi har, mens vi også sørger for dette ved at være med gennem hele processen.

Bedst mulige montage

Vi sælger både varmepumper og ventilationsanlæg, mens vi også tilbyder montage og service på de anlæg, vi sælger til dig. Derigennem sikres det, at du får den bedst mulige montage og efterfølgende service. Vi tror på, at det er muligt at lave bedre eftersyn og vedligehold, når vi selv har været inde over monteringen. Derigennem tilbyder vi altså en bred vifte af forskellige produkter, mens vi også tilbyder mange forskellige ydelser, som alt sammen kan være med til at forbedre dit indeklima og sørge for lang holdbarhed på installationerne.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig