0 Varer
Vælg en side

Få et tilbud på LED belysning her

  Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

  Det var ikke svært at vælge, for Midtjysk El Center gav mig det bedste tilbud, og jeg vidste i forvejen, at de udfører kvalitetshåndværk

  Jesper Johannesen

  – Direktør for Fe Støberiet A/S

  Hos os får du én leverandør, som varetager alt fra beregning til montering. Uden dikkedarer!

  Ingen opgave er for lille eller stor. Vi dækker alle typer af kunder.

  Vi kaster lys over jeres hverdag!

  Det gælder også uanset om din virksomhed er stor eller lille. Vi har mange års erfaring, som giver den optimale sikkerhed, til et væld af forskellige virksomheder med forskellige behov.

  Det gælder både dig, der ejer en lille butik, arbejder på kontor eller måske i en stor lagerhal. Vi har en bred erfaring med belysning til alle tænkelige scenarier.

  3 gode grunde til at vælge Midtjysk Elcenter

  1

  Vi rådgiver dig fra start til slut

  Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer af lyskilder.

  Vi kender fordelene og ulemper, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

  2

  God service. Med garanti!

  Vi forsøger altid at forbedre os og give vores kunder den bedste oplevelse – det er vores blåstempling med ISO 9001 et udtryk for. ISO 9001 er et  anerkendt kvalitetsledelsessystem, der skal sikre, at vi opfylder specifikke krav og samtidig fokuserer på at skabe øget kundetilfredshed.

  3

  En totalløsning med levering og montering

  Hos os får du en totalløsning, hvis det er det, du ønsker. Vi beregner den årlige besparelse og giver et tilbud. Når du har accepteret tilbuddet kommer vi og leverer og monterer – vi nedtager og bortskaffer det eksisterende, så du behøver ikke røre en finger.  

  Få et tilbud på LED belysning her

   Vi ringer dig op inden for 1-2 hverdage

   LED belysning

   Lys er en helt grundlæggende nødvendighed på din arbejdsplads. Hvis det er af den rette kvalitet, danner lyset baggrund for et ergonomisk arbejdsmiljø og en god kundeoplevelse. Når mennesker befinder sig i et rum, meddanner lyset ganske enkelt det helt basale indtryk. Det er ligefrem påvist, at det rette lys kan have en positiv mental effekt på mennesker. Inden for fødevareindustrien er belysningen af varerne for eksempel væsentligt for forbrugerens købsbeslutninger.

   Uanset om din virksomhed er et kontormiljø, en fabrik, en detailhandel eller noget helt fjerde, har den brug for den rette belysning for at kunne fungere optimalt. Vi hos Midtjysk El Center tilbyder dig skræddersyede løsninger inden for moderne LED belysning til at sikre dig, at lyset på din arbejdsplads fungerer optimalt for kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

   Hvad siger vores kunder

    

   “Tilbud levering og opsætning alt var bare super.”

   Liselotte, 2019

   “Top Service hele vejen igennem”

   Mads, 2019

   Hvorfor LED belysning 

   Der kan være mange gode grunde til at overveje at udskifte de gamle lysstofrør m.m. til LED belysning i din virksomhed. De følgende punkter er blot nogle eksempler:

   • For det første, bruger lysteknologien mindre strøm i en sådan grad, at det klart kan mærkes på bundlinjen. Varmespildet er nærmest ikke-eksisterende.
   • Derudover har LED pærer m.m. markant højere levetid end andre lysteknologier – helt oppe over en faktor 4 i nogle tilfælde. På denne måde er dit vedligeholdelsesbehov mindre.
   • Lyset har den særlige egenskab, at det kan dæmpes, uden at lyset ændrer sin farvetemperatur – dette sikrer muligheden for at ændre lysstyrken i et lokale, uden at alle genstande pludselig ændrer farve fra det normale.
   • Ofte kan dit LED produkt indsættes i eksisterende armaturer uden modifikationer, hvilket gør overgangen nem og bekvem for alle involverede.
   • Lysteknologien er fri for kviksølv og er på mange måder den mest miljøvenlige form for elektrisk lys, der eksisterer i dag.

   Som det fremgår, kan noget så basalt som ny belysning altså tilføre din virksomhed betydelig værdi. Der er såmænd både menneskelige, økonomiske og miljømæssige fordele ved at byde teknologien velkommen på din arbejdsplads.

   Alt inden for LED hos Midtjysk El Center

   Vi hos Midtjysk El Center stiler mod at være dit førstevalg, når det kommer til LED belysning til erhverv. Vi tilbyder et bredt udbud af forskellige løsninger med teknologien, som dækker behov af enhver art og størrelse. Hos os finder du LED pærer i enhver afskygning, fra glober til lystråde. Du kan både finde løsninger til indendørs og udendørs brug hos os. Robusthed over for mange forskellige brugsscenarier er såmænd endnu en fordel ved LED-teknologien.

   Vi tilbyder også forskellige smarte teknologier, som kan bruges sammen med dit nye LED-lys. For det første, kan vi installere muligheden for at foretage dæmpning på din LED belysning efter behov. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at behovet for lys på en arbejdsplads kan variere efter lejligheden og tiden på dagen – det kan for eksempel være rart at efterlade lidt lys i butikken efter lukketid, så potentielle kunder stadig kan kigge ind ad vinduet og blive fristet af dit sortiment. Muligheden for at dæmpe lyset tilbyder dig således fleksibilitet såvel som en effektiv brug af elektricitet.

   Byd fremtiden velkommen med intelligent lysstyring

   Vi tilbyder dig også muligheden for at installere intelligent styring af LED belysning på din arbejdsplads. Hvis du tidligere har hørt begreber som smart home, home automation og Internet of Things (IOT), så er det lige præcis den slags, som sagen drejer sig om – bare til din virksomhed. Folk er imidlertid ved at få øjnene op for, hvor godt det fungerer inden for erhvervslivet. I de kommende årtier forventes det ligefrem, at sådanne teknologier vil revolutionere, hvordan mennesker arbejder.

   Vi tilbyder dig allerede i dag en mulighed for at komme med på bølgen med vores intelligente løsninger til styring LED belysning. Vores løsninger inden for dette område gør det muligt for dig at fjernstyre lyset på din arbejdsplads via din smartphone eller anden enhed. På denne måde har du fuld kontrol over brugen af lys på din arbejdsplads, uanset hvor du er henne, og du er altid i føling med strømforbruget – mulighederne ligger såmænd lige på fingerspidserne.

    

   En skræddersyet løsning til din virksomhed

   Vi har fuld forståelse for dig, hvis du er typen, der ikke tænker meget over lys på dit arbejde i hverdagen. Mange lægger faktisk først mærke til belysningen, når den ikke fungerer, da den ofte netop træder i baggrunden, når den gør. Når de gamle lysstofrør begynder at blinke lystigt eller udsende mere varme end lys, kan der imidlertid pludselig komme opmærksomhed omkring behovet for forbedring. Det kan også være, at du overvejer, hvordan du kan forbedre bundlinjen eller dit aftryk på miljøet ved at anvende mere effektive energikilder på din arbejdsplads.

   Her kommer vores løsninger inden for LED belysning dig til undsætning. Vil tilbyder dig skræddersyede løsninger, som passer til lige netop din virksomheds behov. Derudover kan du frit bruge os som sparringspartner til at finde den rette belysning. Vi tilbyder dig rådgivning fra A til Å, så du altid kan være sikker på, at din nye el-installation passer til arbejdsgangen i din virksomhed.

   Din erhvervselektriker

   Hvis du vælger os til at levere din LED belysning, så kan du stole på, at vi tilbyder dig den rette ekspertise og professionalisme til at løse opgaven. Vores elektrikere er specialiserede inden for erhverv og industri, og har således indsigt i de særlige betragtninger, der er relevante ved el-installationer i erhvervslivet. Her er der bl.a. særlige overvejelser, når det kommer til sikkerhed og ergonomi.

   Vi vægter vores faglighed højt og tilbyder vores medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser, så de har overskuddet til at tilbyde din virksomhed den bedst mulige belysning nu og i fremtiden. Ligesom dig ser vi nemlig værdien i at investere ressourcer i at have glade medarbejdere med gode arbejdsforhold.

   Vores værdier går helt tilbage til år 1934, hvor Midtjysk El Center blev oprettet ved en sammenlægning af forskellige midtjyske el-installationsforretninger. Vi servicerer kunder inden for det private såvel som det offentlige erhvervsliv, og er parate til at sætte denne erfaring i spil for dig. Vi stiler efter at være dit midtjyske førstevalg inden for LED belysning og andre løsninger til din arbejdsplads.