Søger du en elektriker i Bording/Engesvang?

Søger du en elektriker i Bording eller Engesvang? Vi er din lokale elektriker og rykker til opgaver i dit nærområde – store som små. Vi har både private og industrikunder i Bording og Engesvang, så vi kender området rigtig godt. Vores mange ansatte er dygtige inden for hver deres felt, så vi kan hjælpe dig mellem alle el-opgaver.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

Dit lokale el-firma i Bording og Engesvang!

Du er i trygge hænder, når du vælger lokale elektrikere, der har kompetencerne i orden. Hvis du gerne vil have os til Bording eller Engesvang for at hjælpe dig, så giv os et på kald på 9660 6000. Vil du have os til at ringe til dig? Skriv hvad du ønsker hjælp til, kontakter vi dig hurtigst muligt. Overvejer du at skrotte oliefyret? Vi kan også montere varmepumper, hvis du vil have en mere energivenlig opvarmningskilde i dit hjem. Med en luft/vand varmepumpe kan spare penge og tid.

Få svar på dine spørgsmål

Autoriseret elektrikere til private og erhverv

Vi har især mange landmænd som kunder i Bording/Engesvang.  Derfor kender vi udmærket til alle de problemer, der kan opstå på et landbrug – for eksempel foderautomat, der er gået i stå eller en motor, der står af. Vi er på vagttelefonen 24 timer i døgnet, så opstår der et akut problem, kan vi hurtigt rykke ud.

Meget mere end bare el-installatør!

Hvis køleskabet stopper med at køle, vaskemaskinen ikke vil centrifugere eller der står vand i opvaskemaskinen, så kan du bare ringe til os. Vi laver reparationer af alle typer hårde hvidevarer. Står de ikke til at rede, kan vi hjælpe dig med opsætning af nye.

Vi er her for at hjælpe dig!

Lige meget hvilket el-problem, du står med, så kan vi hjælpe dig! Som elektriker skal man kunne lidt af hvert; el-installation, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver – vi udfører alt fra total installation af nye løsninger til renovering af eksisterende.
DIBS - Payments made easy