0 Varer
Vælg en side

Søger du en elektriker i Bording/Engesvang?

Søger du en elektriker i Bording eller Engesvang? Vi er din lokale elektriker og rykker til opgaver i dit nærområde – store som små. Vi har både private og industrikunder i Bording og Engesvang, så vi kender området rigtig godt. Vores mange ansatte er dygtige inden for hver deres felt, så vi kan hjælpe dig  med  alle slags el-opgaver.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

Dit lokale el-firma i Bording og Engesvang!

Du er i trygge hænder, når du vælger lokale elektrikere, der har kompetencerne i orden. Det kan altså godt betale sig at lade en fagmand gøre arbejde. Hvis du selv kaster dig ud i el-arbejde, kan selv små fejl få store konsekvenser. I allerværste fald kan det føre til brand i dit hjem. Der er ingen grund til at tage unødvendige chancer. Lad os klare det for dig – så er du på den sikre side.
Vil du have os til Bording eller Engesvang for at hjælpe dig, så giv os et på kald på 9660 6000. Vil du have os til at ringe til dig? Skriv hvad du ønsker hjælp til, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få svar på dine spørgsmål

Autoriseret elektrikere til private og erhverv

Vi kommer ikke kun i private hjem – mange af vores opgaver udfører vi for forskellige virksomheder. Det kan være alt fra simple el-installationer til mere komplicerede special-installationer og omfattende alarmsystemer.

Vi har især mange landmænd som kunder i Bording/Engesvang.  Derfor kender vi udmærket til alle de problemer, der kan opstå på et landbrug – for eksempel foderautomat, der er gået i stå eller en motor, der står af. Vi er på vagttelefonen 24 timer i døgnet, så opstår der et akut problem, kan vi hurtigt rykke ud ligegyldig, om det er i en virksomhed eller en privatbolig.

Meget mere end bare el-installatør!

Hvem ringer du til, når køleskabet stopper med at køle, vaskemaskinen ikke vil centrifugere eller der står vand i opvaskemaskinen?

Du kan altid bare ringe til os.
Vi laver reparationer af alle typer hårde hvidevarer. Kan det laves med en reservedel, så skaffer vi den hjem. Står dine hvidevarer desværre ikke til at rede, kan vi hjælpe dig med opsætning af nye og bortskaffelse af det gamle.

Vi er her for at hjælpe dig!

Lige meget hvilket el-problem, du står med, så kan vi hjælpe dig! Som elektriker skal man kunne lidt af hvert; el-installation, belysning, alarm-installation, It-løsninger og industriopgaver – vi udfører alt fra total installation af nye løsninger til renovering af eksisterende. Overvejer du at energioptimere i dit hjem, så kan vi også være behjælpelig på det område. Vi kommer gerne og laver en gennemgang sammen med dig, og giver dig en overblik over, hvor besparelserne ligger gemt. For mange virker energioptimeringer nok som en stor mundfuld, men selv små forbedringer kan gøre en stor forskel.

 

Bliver dit hus opvarmet af et gammelt oliefyret? Vi kan også montere varmepumper, hvis du vil have en mere energivenlig opvarmningskilde i dit hjem. Spar penge og tid ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. Udover en besparelse kan du også få energisparetilskud til flere forskellige typer af energiforbedringer som for eksempel opsætning af en varmepumpe.

Mangler du en elektriker i Ikast, Herning eller resten af Midtjylland, så kan du trygt ringe til os.