0 Varer
Vælg en side

Spar penge med automatisering af vej og park belysning

Skift vej og park belysning ud til automatiseret lys med energibesparende LED belysning, og reducer dit energiforbrug, samtid med du skåner miljøet for unødvendige ressourcer, og får en økonomisk gevinst samtid.

Skal du have omlagt, eller nyalagt belysning, af enten mindre eller større område, om du er privat eller virksomhed, kan vi sørge for du har automatiseret LED lys, der tænder når du har behovet for det, enten automatisk eller med bevægesensorer.

  • Parkeringspladser
  • Indkørsler
  • Cykelstier
  • Allér
  • Have

LED belysning er smartere og mere effektive end traditionelle gadelygter. Du sparer penge på vedligeholdelse, da de har en meget høj levetid, da de kun bruger ca halvt så meget energi som de gammeldags.

LED lamper giver en direkte belysning, derudover er det ikke det røde unaturlige lys, som vi sikkert alle kender, LED lamper afgiver den mest naturlige belysning således alt bliver gengivet i den rette farve, og giver det optimale udsyn.

Farvetemperaturen på LED er ca 4.000 K, hvilket gør de laver neutralt farve. Her kan sammenholdes med Lysstofrør, som afgiver ca. 6.500 K, som giver koldt lys. For at få den mest optimale farvegengivelse er det mest optimal med en høj RA som muligt, her ligger LED på 95, imens sparepære blot ligger på 90.

Levetiden på pærer er for en glødepære ca 1 år, hvor sparepære lever i ca 10år, og LED pære lever helt op til ca 15 år.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig