0 Varer
Vælg en side

Spar penge med automatisering af vej- og parkbelysning

Skift vej-og parkbelysning ud til automatiseret lys med energibesparende LED belysning, og reducér dit energiforbrug, samtidig med, at du skåner miljøet for unødvendige ressourcer, og får en økonomisk gevinst på samme tid.

Skal du have omlagt, eller nyanlagt belysning, af enten mindre eller større område, om du er privat eller virksomhed, kan vi sørge for du har automatiseret LED lys, der tænder når du har behov for det, enten automatisk eller med bevægelsessensorer.

  • På parkeringspladsen
  • I indkørslen
  • På cykelstien
  • Langs alléen
  • I haven

LED belysning er smartere og mere effektive end traditionelle gadelygter. Du sparer penge på vedligeholdelse, på grund af den meget høj levetid, da de kun bruger cirka halvt så meget energi som de gammeldags gadelygter.

LED lamper giver en direkte belysning, derudover er det ikke det røde unaturlige lys, som sikkert alle kender. LED lamper afgiver den mest naturlige belysning således, at alt bliver gengivet i den rette farve, og giver det optimale udsyn.

Farvetemperaturen på LED er ca. 4.000 K, hvilket giver en neutral farve. Sammenholdes med lysstofrør, afgiver disse ca. 6.500 K, som giver koldt lys. For at få den mest optimale farvegengivelse er det mest optimal med en høj RA som muligt, her ligger LED på 95, imens sparepærer blot ligger på 90.

Levetiden på pærer er for en glødepære ca. 1 år, hvor sparepærer lever i ca. 10år, og LED pærer lever helt op til ca. 15 år.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig