Vi scanner markedet – du får billigste!
Få ét samlet tilbud på din nye varmepumpe – nemt og bekvemt!
Udfyld og få tilbud indenfor 24 timer
Vi behøver kun dit navn, telefon nr. og en mailadresse
Vi udfører mere end 1000 opgaver om året.
Vi kigger alle varmepumpeproducenter efter i sømmene.
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.
og giver dig kun det bedste tilbud.
Vi behøver kun dit navn, telefon nr. og en mailadresse
Samlet løsning på varmepumpe og montering
Få også lavet service hos os, så sikrer du optimal drift!
Standardmontering er inkluderet i prisen hos os. Vi sikrer at du får installeret din varmepumpe efter loven og efter producentens forskrifter. Det sikrer at du har garanti! På nogle pumper op til 5 år fra installationsdatoen. De fleste leverandører forlænger garanti hvis du får et årlig servicetjek af pumpen, som vi naturligvis også kan hjælpe dig med.
Hvad siger vores kunder
Vi har monteret over 3000 varmepumper rundt i hele Jylland og på Fyn – skal vi også montere din?
“Hele vejen igennem fra tilbud til udførelse en virkelig god oplevelse. God kommunikation og professionelt udført.”
“Vi fik en konkurrencedygtig pris på opsætning af en Midea luft-til-luft. Leveret iht. aftale og pris. Venlig og kompetent leverandør. Alt i alt en god oplevelse”
Hvad vi kan hjælpe dig med
Få hjælp til finansiering
Mangler du luft i budgettet, så kan vi hjælpe dig med en finansieringen. Der er ingen skjulte omkostninger, og du kan altid indfri lånet uden meromkostninger.
Prøv vores låneberegner
Årligt service
Et årligt service hos os sikrer at din varmepumpe kører optimalt. For de fleste varmepumper betyder det også at du har din garanti i en længere periode.
Vælger du en varmepumpe med mere en 1 kg kølemiddel er det et lovkrav at få service årligt.
Læs mere om service her!
Vi giver dig en samlet løsning
Hos os for du en samlet pakke der inkluderer alt til din varmepumpe, Fra tilbud til montering og efterfølgende service. Vi er med dig hele vejen. Nemt og enkelt.
Rent og sundt indeklima
Alle varmepumper har et indbygget luft filter, hvor i al luften kommer igennem. Det betyder også, at de renser luften og kan reducere antallet af luftbårne bakterier med op til 90%. Luften renses også for støv og pollen – nogle modeller kan nedsænke pollentallet med op til 50%. For at pumpen kan fungere optimalt skal filteret renses gerne hver 14. dag eller alt efter forholdene.
Renser luften
Mindsker pollen
Reducerer bakterier
Fjernstyr din varmepumpe
Ligegyldigt, hvor du befinder dig
Fjernstyring kan deles op i to kategorier, den første måde er via sms. Det kræver du får et simkort, der kan sender sms’er. Hver gang du sender en kommando til den, vil den svarer tilbage til dig og udføre kommandoen. Eksempel sms: Heat 20 og varmepumpen vil skrue temperaturen for opvarmning op til 20 grader. En anden måde og fjernstyre din varmepumpe er gennem wifi/trådløs internet. Det kræver du allerede har et trådløs netværk tilgængeligt. Varmepumpen tilkobles et modul, og du vil herefter kunne styre varmepumpen fra hele verden gennem din smartphone og installeret app. Fjernstyrings moduler er oftest tilkøb med undtagelse af få modeller på det danske marked, hvor wifi fjernstyringen er allerede integreret i varmepumpen.
Kvalitet fra anerkendte mærker
Vi leverer kun totale løsninger, og står for hele processen – fra rådgivning, til levering og montering af anlægget i dit hjem eller sommerhus. Vi udfører også service på de anlæg, vi opsætter. Alle vores montører er naturligvis KMO certificerede varmepumpemontører, som sikrer montering i henhold til dansk lovgivning, så din installation opfylder kravene og du får garanti på dit anlæg.
Find din indedel
Du kan vælge tre forskellige indedele. Loft kassette, som navnet antyder bliver monteret i loftet. Det giver den flotteste installation samtidig en luft strøm, der spredes i alle retninger. En gulvmodel kan med fordel vælges, hvis du ikke ville have en varmepumpe til at sidde på vægen. Disse monteres også på væggen men i højde som almindelig radiator og er mindre iøjnefaldende. Vægmodelen er den mest kendte, den billigste og nemmeste installation. Indedelen placeres i en højde af typisk ca. 2 meter og vil have fri adgang.
Loft kassetter
Gulvmodeller
Væg modeller
Værd at vide om varmepumper
Der er mange ting at sætte sig ind i, når man overvejer at købe en varmepumpe. Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål vedrørende varmepumpe fra A-Å
Hvordan fungerer en varmepumpe?
Varmepumpens udedel trækker varmen ud af ude luften og varmer kølemiddelet op, som sendes til indedelen. Herefter kan indedelen bruge den varme, den har fået leveret til at opvarme luften i rummet. På en varm sommerdag kan det være tiltrængt med lavere temperatur indenfor. Alle varmepumper kan nedkøle temperaturen – rent teknisk vil varmepumpen selv vende sin cyklus, hvor varmen i stedet blive ført til udedelen og den kolde kølemiddel vil blive ført til indedelen, der så derefter kan sænke temperaturen i rummet.
En luft/luft varmepumpe koster mindre end en luft/vand grundet dens simple opsætning. Den kan med fordel anvendes som supplerende varmekilde.
Luft/vand varmepumper skal kobles på eksisterende radiatorer eller gulvvarme, og kan samtidig producere varmtvand.
Montering
I forbindelse med montering er det lovpligtigt at bruge en montør, der er certificeret kølemontør. Ligeledes skal det være en uddannet elektriker, der laver og tilslutter strøm til varmepumpen. Varmepumper bliver i dag leveret uden strøm kabel og skal etableres ved installation. Krav til installation, varmepumpen skal tilsluttes enten direkte i el skab eller i ny/eksisterende stikdåse med jord. Hvis dette ikke overholdes vil garantien bortfalde, og der vil opstå risiko for stød. Installation foregår ved at bore et enkelt hul i væggen for at føre kølerør, strømkabel samt kondensslange til udedelen. Udedelen kan monteres på væggen – anbefales kun ved murstens vægge. Den kan også placeres på et fast underlag i form af fliser på et stativ eller fødder, hvilket vi anbefaler.
Placering af din varmepumpe
Optimal placering sikrer, at pumpen generer mindst muligt, og samtidig god varmecirkulation i rummet. Indedel: Placeres i største rum/område af huset hvor der er det største behov for opvarmning eller nedkøling. Kan med fordel placeres således at varmepumpen kan blæse luften ind mod huset eller andre rum det vil give den bedste udnyttelse af energien. Udedel: Bør placeres hvis muligt 3 meter fra skel, for ikke og sende støj ind til naboen. Placere gerne væk fra soveværelse for at undgå unødvendig støj om natten. Det er vigtigt, at udedelen ikke bliver lukket inde i garagen, skuret eller loftet, hvor den ikke har adgang til nyt frisk luft. Hvis dette foretages vil udedelen nedkøle det rum denne er monteret i. Samtidig vil den ikke opnå en god virkningsgrad, da temperaturen vil blive lavere og lavere.
Valg af størrelse
Her menes der ikke fysisk størrelse på varmepumpen men ydelsen. En varmepumpes ydelse angives i kW. Ydelsens størrelse afhænger af behovet. Det vurderes blandt andet på baggrund af husets størrelse, isoleringsforhold samt antal personer i husstanden. Alle anerkendte mærker er i dag inverterstyret også kaldet behovsstyret. Det betyder varmepumpen selv regulere, hvor meget effekt den skal bruge. Derfor er det bedre at vælge en varmepumpe, der er for stor end en der er for lille, der skal arbejde på højtryk for at opnå den ønskede temperatur.
Energimærkning og SCOP
Varmepumper er meget effektive – de bedste varmepumper på markedet er i dag med energimærkning A+++. Det betyder for dig, at hver gang din varmepumpe bruger 1 kW el, svarer det til du får varme for 5 kW dette kaldes for SCOP-værdi 5. Du bør så vidt muligt tage højde for at vælge en varmepumpe med så høj en SCOP-værdi som muligt. Der er rigtig mange forhold, der spiller ind i forhold til effektiviteten. Eksempel: ønsket rum temperatur, forbrugsvaner, isolerings forhold for bygningen, ændringer i klimaforhold. COP er forkortelse for coefficient of performance. SCOP er en forkortelse for seasonal coefficient of performance.
Modsat COP-værdien tager denne værdi højde for sæsonvariationer og temperaturforskelle, da den angiver effektiviteten over et helt år.
Isolering
Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid en god ide og få isoleret sit hus, hvis det ikke allerede er det. Det vil tjene sig ind igen på den lange bane, i form af din varmekilde og varmepumpe skal bruge mindre energi for at holde den ønskede temperatur. I huse hvor isoleringen næsten ikke er eksisterende, kan du få svært ved at holde varmen på de koldeste dage også med en varmepumpe. Varmen vil simpelthen hurtigere sive ud af boligen end den vil blive ført til. Der er to måder at løse det på, efterisolere eller få en større eller ekstra varmepumpe monteret.
Vinterfunktion/sommerhusfunktion
Mange varmepumper har i dag det der i daglig tale kaldes sommerhusfunktion eller vinterfunktion. Det betyder varmepumpen typisk holder en indetemperatur på 8-10 grader, hvor indedelen kører på højeste trin. Så længe det ikke er nødvendigt vil udelen ikke køre, men indedelen kører altid på fuld styrke ved denne funktion og cirkulere luften rundt.
Brændeovn
Må jeg bruge en varmepumpe, når jeg har installeret en brændeovn? – ja det må du gerne. Vær opmærksom på at varmepumpens filter skal renses oftere pga. de partikler brændeovnen sender ud i luften. Sluk gerne for varmepumpen, hvis du fyrer i din brændeovn. Hvis du alligevel holder den tændt, så være sikker på varmepumpens funktion kun er valgt til opvarmning(heat på fjernbetjening) da denne ellers vil begynde at køle luften ned pga. temperaturen bliver for høj i rummet.
En udedel 2 eller flere indedele med multisplit
En løsning hvor du kan nøjes med 1 udedel og flere indedele kaldes multisplit. Denne type føres af de fleste anerkendte producenter. Det anbefales ved eksempel flere etager, hvor det vil være optimalt at anbringe en i hver etage. Kan med fordel bruges i flere rum, hvor varmen ellers vil have svært at bevæge sig hen. Ved installation skal der til gengæld trækkes rør fra hver indedel til samme udedel. Det kan gøre installationen besværlig.
Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?
Så skriv til os
"Du er nået til bunden. Har du brug for hjælp?"
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os direkte på telefon: 9660 6000