Videoovervågning til private og erhverv

Videoovervågning har mange forskellige fordele, hvilket først og fremmest er gældende for den præventive effekt, det har. Det er samtidigt også med til, at man bedre kan få opklaret et eventuelt indbrud, da man i en log kan gemme optagelser, hvis der måtte blive behov for dette. Derudover værner videoovervågning om tryghed og sikkerhed, da det kan gøre medarbejderne mere sikre i arbejdstiden, mens det også kan skabe en større sikkerhed, når virksomheden er lukket, og der ikke er noget opsyn. Derudover kan det også virke ekstra betryggende at have videoovervågning i hjemmet, da det er præventivt, og man kan altid holde øje med, hvem der opholder sig omkring og i boligen.

Her kommer vi hos Midtjysk El Center ind i billedet, da vi hellere end gerne vil hjælpe dig på vej til at få videoovervågning, uanset om der er tale om en større virksomhed med mange bygninger eller et mindre hjem. Vi har bred erfaring inden for alarmer og dertilhørende systemer, hvorfor vi også har ekspertisen til at hjælpe og guide dig frem til den helt rigtige løsning. Derudover har vi også godt styr på de forskellige overvågningsmetoder og -systemer, så vi kan guide dig frem til de rigtige valg. Nedenfor kan du se mange af de forskellige typer af kameraer og systemer, som vi har erfaring med at arbejde i.

Forskellige kameraer og systemer

Det er eksempelvis gældende for systemer med det såkaldte PoE. Det står for Power over Ethernet. Dette bliver koblet direkte til enheder med forbindelse til netværk, som får strøm direkte gennem et netværkskabel. Det er smart, da man herved ikke skal lave kabling af strøm og netværk, men at det hele går gennem et kabel, hvor man altså ikke kan så tvivl, om kameraet er sat til strøm og netværket. Det vidner også meget om vores principper, da vi gerne vil gøre tingene så optimale som muligt for dig. Det samme er gældende, når vi rådgiver dig til valg af overvågning. Her er det muligt at vælge IP analoge kameraer, der giver nogle rigtig gode og tydelige billeder, hvilket er en stor fordel i ethvert overvågningssystem.

En fordel ved denne type af kamera er, at den kan køre med de gamle COAX-kabler, uden at det går ud over kvaliteten. Kablerne har også den fordel, at de kan trækkes over lange afstande, uden at det påvirker kvaliteten. Det er også muligt at benytte PDS kabler, der har den fordel, at de kan benyttes til langt de fleste overvågningskameraer og sørge for god forbindelse og kvalitet. Vi har stor ekspertise inden for dette område og tilbyder både cat. 5e og cat. 6 kabler. Det er forskellige kategorier, som kablerne deles op i, og valget her handler eksempelvis om ønske til hastighed på billeder, lydniveau, sammenkobling, indgange, udgange og lignende, men det hjælper vi naturligvis også med.

Detaljen for kameraet

Ses der eksempelvis på kameraet, er det vigtigt at have øje for kvalitet, billeder pr. sekund, perimeter og lignende. Derudover findes der flere forskellige typer af kameraer, hvilket er gældende for Dome, Tube, Bullet, PTX og Cube, som er fire gængse typer af kameraer, som vi gerne installerer. Disse hører under kategorien, CCTV, da det er kameraer, der arbejder i et lukket kredsløb. Dome-overvågningskameraet er et kamera, der optager flere forskellige vinkler og kan justeres i mange forskellige retninger. Denne type anbefaler vi i situationer, hvor der er et bredt synsfelt, der skal overvåges. De fleste af vores kameraer er udstyret med funktion til cross-line, som hjælper til et optimalt billede. Det er også vigtigt med optimalt billede om natten, hvilket blandt andet hjælpes på vej af IR-lys, der egner sig godt til natoptagelse. Lyset kan registrere bevægelse i mørke, hvilket kan vise sig at være en stor fordel.

Fordele og smart styring

Fordelene ved mange af de kameraer, vi installerer, er, at de kan styres af en remote, således der er fuld styring. Det kan være i forhold til at vinkle kameraet, slukke det eller lignende. Det kan eksempelvis også benyttes, hvis der er behov for zoom, hvis der skal ses tættere på et objektiv eller lignende. Vi hjælper også med kameraer, der kan styres af smartphone via en APP, hvilket er kompatibelt til iPhone såvel som for Android. Det er en meget smart løsning, da man har let adgang til at kunne kontrollere og holde øje med overvågningen. Udover styringen er lagring af video, lyde, live optagelser osv. også vigtigt, og det gøres på en harddisk, hvor vi også gerne hjælper med at finde den rette lagringsplads i forhold til din situation.

Vi hjælper jer gennem hele processen

Vi hjælper jer gennem hele processen, uanset i hvilket omfang I ønsker videoovervågning. Vi ønsker at skabe sikkerhed i jeres hjem og/eller i jeres virksomhed. Derfor hjælper vi både med valg af HDMI eller HDI, skærm, monitor, spot og lignende. På den måde sørger vi for, at I har jeres spy, som kan sørge for, at der ikke kommer til et ske uønskede ting i virksomheden, på parkeringspladsen, i hjemmet eller lignende. Vi hjælper både med rådgivning, mens vi naturligvis også er behjælpelig med konfiguration af software, som eksempelvis kunne være ivms, således systemerne fungerer, som man ønsker, og er i stand til de ting, der er behov for.

Lovmæssige forbehold

Når man videoovervåger, gør vi også opmærksom på de lovmæssige forbehold, man skal tage sig i forhold til skiltning og informationer, således overvågningen foregår lovligt. Det er noget, vi har brugt meget tid på at sætte os ind i, således vi rådgiver alle vores kunder efter love og regler. Vi vil naturligvis også være behjælpelige med hegn i denne forbindelse, da det kan være en fordel at opsætte, når man eksempelvis har overvågning udendørs. Hegnet sammen med videoovervågning har en meget præventiv effekt, mens man også tvinger eventuelle gerningsmænd til at vise sig, når de skal kravle over et hegn. Men det er naturligvis noget, vi hjælper med og rådgiver dig. Vi er med i processen fra, at du har en idé om overvågning, ind til du står med tilfredsstillende overvågningssystemer.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig