Vores alarmsystemer giver dig sikkerhed

– For en “sikkerheds” skyld

Når man har en bolig, virksomhed, et sommerhus og lignende, vil der altid være en lille utryghed dybt inde, da man aldrig kan vide, om der kommer indbrud, om en brand vil opstå, om der er for meget fugt og lignende. Denne utryghed kan give anledning til nogle negative vibrationer og tanker, hvilket ikke er specielt sundt at gå rundt med – tværtimod. Derfor opfordrer vi hos Midtjysk El Center på det kraftigste til, at man forsøger at gøre noget ved det. Utrygheden og usikkerheden er mulig at pakke meget længere væk, hvis man får installeret nogle forskellige alarmer. Det kan både være tyverialarmer, overvågning, brandalarmer, vandalarmer og lignende, som alt sammen kan give en sikkerhed. Hvis ikke alarmener udløses, vil det sige, at alt er i skønneste orden, hvorigennem man altså kan sove roligt om natten og ikke skal tænke på disse forskellige ting i hverdagen.

Vi varetager altid vores kunders interesser, og derfor tilbyder vi også, at man kan betale for alarmsystemerne pr. måned i form af den månedlige ydelse, hvor der vil følge engangsbeløb i forbindelse med installationen. Når du vælger at betale pr. md. er det måske lettere at få ind i budgettet, mens det også over tid kommer til at forestå som en mindre udgift, hvilket kan være lettere at håndtere økonomisk. Det er et abonnement, vi tilbyder, og det giver dig nogle ganske lukrative og fordelagtige ydelser. Vi har en hel del løsninger og sørger for at implementere dem for særdeles gode priser, således du, din familie, medarbejdere osv. kan føle sig sikre og ikke skal bekymre sig om forskellige ting.

Alarmer og adgangskontrol med en præventiv effekt

Adgangskontrol kan eksempelvis være gennem en nøgleboks, som eksempelvis kan være med et kodesystem, hvor man giver dem, der skal have adgang til den givne bygning, en personlig kode, således man altid kan holde øje med dem, der har adgang. Det giver den effekt, at en kode ikke kan sprede sig, mens man også lettere kan finde ud af, hvilke personer der har været i bygningen på givne tidspunkter, hvilket kan virke godt i en eventuel opklaringsproces. Dette er især en fordel i større virksomheder, hvor der er mange, der skal have adgang til en bygning. Når der gives en personlig kode, er der ikke blot en enkelt kode, der giver adgang. Denne kode kan hurtigt brede sig, og man kan derfor ikke holde styr på, hvem der har tilgået en bygning på et givent tidspunkt. Der er herfor heller ikke tale om, at der skal uddeles nøgler, som medarbejdere kan tabe eller miste. Det er i høj grad et system, vi anbefaler, at man vælger at tage op til seriøs overvejelse, når vi hjælper virksomheder med forskellige systemer.

Vi tilbyder også alarmer i form af eksempelvis tyverialarmer, som virker særdeles forebyggende for indbrud. Mange indbrudstyve undgår bygninger, hvor der er overvågning og alarmer, da det først og fremmest gør det sværere at bryde ind, mens muligheden for at blive fanget på fersk gerning er særdeles stor. Indbrudstyve er på rov nat og dag, og det er herfor vigtigt, at man også selv er det. Det klarer vores alarmer, da de altid vil være i stand til at kunne gå af, hvis der skulle forekomme et indbrud. Tyveri er samtidigt noget af det, der kan lede til mange forskellige udgifter til udredning af skader, mens det også kan være en længerevarende proces at få erstattet stjålne sager. Derfor kan det være en fordel at have dette forebygget, således man undgår en træls situation, hvor en tyv eller røver skal løbe med værdifulde ting.

Hvis skaden er ude hjælper vores system dig også

Røveri er også noget af det, hvor man både mister materielle ting, mens det samtidigt også kan være en særdeles hård oplevelse for de implicerede. Derfor er denne situation også god at undgå, mens det også er vigtigt at få fanget de skyldige. Derfor anbefaler vi også, at man på tankstationer, i banker og lignende vægter det meget højt at tilkalde et alarmfirma som os, da vi kan hjælpe jer. Vi kan både installere overvågning, mens vi også er bekendte med en del forskellige alarmer, som både kan forebygge og sørge udrede en situation som denne.

Det kan dog ske, at skaden er ude i forbindelse med både tyveri og røveri. Derfor kan det være en fordel med en tilkaldevagt og en trigger, der hurtigt tilkalder politi, således der er større sandsynlighed for at afværge efterfølgende skader. En hurtig reaktion er altafgørende, når man laver et tilkald af vagt, så det faktisk kan være muligt at afværge en uheldig situation. Vores alarmsystemer egner sig særdeles godt til dette, og vi vil i samarbejde med dig meget gerne finde frem til en løsning, som både kan gøre jer sikre og forebygge flest mulige skader.

Det er her vigtigt, at det er med let at lave frakobling og udkobling af alarmsystemer, således dette kan gøres, hvis der er falsk alarm. Dette er tilfældet i vores alarmsystemer. Vi giver dig mulighed for at frakoble alarmerne let og enkelt, men det gøres naturligvis på en sådan måde, at det kun er de rigtige, der kan frakoble alarmen. Derudover sørger vi for let tilkobling, således alarmen altid er klar, når den er indstillet til det, hvilket er ret vigtigt i forhold til at kunne have alarmen i gang, når der er behov for det. Det er vigtigt med en god veksling her, da det måske ikke er nødvendigt at have alarmen tilkoblet i løbet af arbejdsdagen, mens dette dog er nødvendigt, når arbejdsdagen er ovre.

Det er ligeledes muligt at få nogle ekstra ting med til vores alarmsystemer i samarbejde med nogle forskellige selskaber. Eksempelvis er det muligt at få en vagt til at køre rundering ved sin virksomhed, hvilket også har en særdeles præventiv effekt, mens det også kan sørge for, at der ikke sker nogle uønskede ting i virksomheden. Vi vil gerne være med til at sikre din virksomhed eller dit hjem, og du skal blot kontakte os, så er vi mere end klar til at hjælpe dig på vej.

Vi udfører alle slags alarmsystemer:

 • Trådløse alarmsystemer
 • Adgangskontrol anlæg
 • Dør- og portalarmer
 • Tekniske alarmer
 • Brandalarmer
 • Vand- og rørskadealarmer
 • Tågesikring
 • Indbrudsalarm
 • GSM alarm
 • Tyverialarm
 • Alarmer til forskellige (betalings)behov

Skal vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning? Så ring til os på 9660 6000 eller skriv til os her.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig