0 Varer
Vælg en side

Elektrikere søges

Kom med på vores rejse mod mere energivenlige el løsninger. Vær med til at implementere de nyeste teknologier samt energi-og miljørigtige løsninger.

Vi er ca. 30 medarbejdere fordelt på elektrikere, montører og kontorpersonale – og vi leder efter nye kollega i elektriker afdelingen.

Vi løser hver dag el-opgaver rundt omkring i det midtjyske.

Ingen opgaver er for store eller små – vi udfører både total installation af nye løsninger og renovering af eksisterende.

Arbejdsopgaverne er fordelt på forskellige områder indenfor service, industri og byggeri – og vi garanterer at din hverdag bliver afvekslende, og ikke mindst fantastiske kolleger.

Hvis du synes det lyder spændende, så send allerede i dag en ansøgning via linket herunder eller direkte til Viggo på vm@midtjyskelcenter.dk eller ring på tlf. 2217 7431

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Som elektriker hos os, vil du kunne blive kastet ud i følgende:

Traditionelle el-installationer

Montering og reparation af hvidevarer

Mindre opgaver i forbindelse med byggeprojekter og renoveringer

3 gode grunde til at du skal sende din ansøgning til os

Hos Midtjysk El Center beskæftiger vi os med alt fra almindeligt el-arbejde til opfattende løsninger inden for energioptimering og vedvarende energi.

1. Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende hverdag med mange forskellige slags opgaver.
Ikke 2 dage er ens, og vi garanterer dig, at du ikke komme til at kede dig!

2. Du møder ind hver dag til glade kolleger, der altid er klar til at hjælpe.
Med 25 års erfaring i branchen har vi masser erfaring, vi deler med dig.

3. Du får lov til at køre rundt i en af vores fine firmabiler.

Lyder det interessant for dig?

Send din ansøgninger via knappen herover

 

 

 

Hvem er Midtjysk El Center? 

De sidste 20 år har Viggo Mulvad stået bag Midtjysk El Center. Hvert år vokser kundekartoteket både med private og erhvervskunder, som har brug for en elektriker, effektivt sikring af hjemmet eller i en virksomhed eller noget helt tredje – for vi tilbyder mere end du tror!
I løbet af årene er forretningen blevet udvidet med forskellige områder. Blandt andet varmepumper, som i dag er et stort fokusområde.
Vi leverer og monterer både luft/luft og luft/vand varmepumper i Jylland og på Fyn.

I dag er vi omkring 40 ansatte. Flere af vores trofaste medarbejdere har været hos os i mere end 10 år! – udover elektrikere har vi eksperter i vedvarende energi, som arbejder med varmepumper. Vi har også sikringsteknikere, som kan hjælpe med alt inden for overvågning og alarmsystemer både til private hjem og virksomheder. Og så har vi vores lille flok af administrative medarbejdere, som passer kontoret på Siriusvej i Ikast. Det er dem, du møder, hvis du mangler et lysstofrør eller en stump ledning.

 

Nu har du hørt lidt om os… Fortæl os lidt om dig!

Ligegyldig om du sender os en uopfordret ansøgning eller går efter en bestemt stilling, så tager vi imod din henvendelse med stor interesse.

Vedhæft gerne et CV og et par linjer om dig selv.

Send din ansøgning til Viggo Mulvad på vm@midtjyskelcenter.dk

Vi ser frem til at høre mere om dig!