WAOO TV

Midtjysk El Center har indgået et samarbejde med Waoo om at forhandle TV og dertil understøttende fiberinternet. Vi kan således også være medvirkende til installationen, såvel som rådgivningen. Udbuddet er stort og løsningerne mange – til tider også for komplekse. Derfor vil vi gøre det helt simpelt for dig med en let oversigt over løsningerne, som vi tilbyder.

TV og internet i et

For at kunne tegne et abonnement med Waoo TV, forudsættes der et Waoo Fiber abonnement. Årsagen bag dette findes i, at Waoo ønsker altid at kunne levere det bedst mulige produkt i form af TV, hvilket bygger på en internetforbindelse, de helt og aldeles kan stå inde for – nemlig deres egen. Heldigvis er priserne konkurrencedygtige, og der garanteres en stabil og solid internetforbindelse.

Waoo leveres og serviceres af energiselskabet Eniig a.m.b.a.

Forskel mellem TV-boks og TV GO?

Vælger du Waoo TV med boks, får du høj billedkvalitet og en masse funktioner, der gør det ikke blot let at betjene lige ved hånden, men også at kunne skræddersy netop DIN TV-oplevelse. Adgang til filmleje i Waoo Bio, tilkøb af kanaler, sætte udsendelsen på Pause eller Start Forfra samt optage i Cloud Record. Dertil får du også adgang til Waoo Web TV, som giver dig komplet frihed og ikke mindst mulighed for at tage TV med i sommerhus og på ferie gennem adgang via computer, tablet og smartphone.

Med TV GO får du et streaming abonnement, hvor du streamer dit indhold og dine kanaler via en internetforbindelse. Du kan se TV med din computer, via app på mobil eller tablet – du kan sågar bruge dit Apple TV eller caste til Chromecast. Dertil får du også mulighed for at Pause, Start Forfra og optage via Cloud Record – samt filmleje med Waoo Bio og tilkøb af kanaler.

Danmarks største kanaludvalg

Med Waoo har du adgang til Danmarks største udvalg af kanaler med mere end 100 forskellige kanaler. Vælger du TV-boks eller TV GO (Streaming TV), kan du få komplet kontrol over dine kanaler og sammensætningen er mulig med Waoo Flex. Så betaler du kun for de kanaler, du vil se.

Vælger du, en TV-pakke fra Waoo, har du dog også mulighed for at tilføje en ekstra kanal.

Se film i Waoo Bio

Når du har købt en TV-pakke fra Waoo, får du adgang til Waoo Bio. Waoo Bio er din personlige hjemmebiogaf, hvor du har mulighed for at leje mellem tusindvis af forskellige titler i mange forskellige genrer. Fra komedie til action, kærlighed, gys og endda de helt store premierefilm finder sin vej til Waoo Bio!

Film du lejer med Waoo Bio er tilgængelig på alle dine enheder – TV-boks, computer, smartphone, tablet.

Opgrader din TV oplevelse

Vælger du Waoo TV med tv-boks får du direkte adgang til dit personlige Waoo TV-arkiv, Cloud Record, Start Forfra og Pause på dit tv.

Med Waoo TV-arkiv kan du finde og se programmer, der er blevet vist inden for de seneste 48 timer på et bredt udvalg af kanaler. Mens du med Cloud Record kan gemme programmer fra alle dine enheder og se dem på et senere tidspunkt – også på en anden enhed, end den du har gemt fra.

Kan du få Waoo?

Tjek din adresse og se om det er muligt for dig at modtage Waoo TV. Klik her

Vælg de TV-kanaler, der passer dig!

Nedenfor er der samlet et komplet overblik over alle udbudte kanaler af Waoo. Disse er opdelt i priskategorier set i forhold til, at du skulle have lyst til at købe en kanal til din pakke.

Eller måske ønsker du komplet kontrol over dine kanaler og vil selv samle en pakke med dine favoritkanaler? Så er Waoo Flex lige dig!

Følgende kanaler er gratis tilgængelig.

                

Følgende kanaler kan vælges for 10 kr. pr. stk.

             

Følgende kanaler kan vælges for 15 kr. pr. stk.

                                                           

Følgende kanaler kan vælges for 20 kr. pr. stk.

                           

Følgende kanaler kan vælges for 25 kr. pr. stk.

   

Følgende kanaler kan vælges for 30 kr. pr. stk.

                        

Følgende kanaler kan vælges for 40 kr. pr. stk.

                                

Følgende kanaler kan vælges for 50 kr. pr. stk.

       

Følgende kanaler kan vælges for 90 kr. pr. stk.

     

Vilkår

Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo TV produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af TV abonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen.

Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. TV-abonnementet indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af Waoo TV abonnement.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig

DIBS - Payments made easy