0 Varer
Vælg en side

Mekanisk ventilation

– Store besparelser og et godt indeklima
Har du problemer med fugt eller vand i vinduer, radon, lugt af hund, røg eller lignende, så kan ventilation være løsningen på dine problemer. Vi forhandler flere forskellige typer af ventilationsanlæg. Du behøver ikke engang selv at stå for monteringen – det kan vi gøre for dig!

Det er altid en god idé at få luftet godt ud i hjemmet, men det er sjældent nok med bare naturlig udluftning i nye byggeri, der ikke selv kan ånde. Forurening af luften i dit hus sker, når du laver helt almindelige hverdags ting fx madlavning, Indendørs tørring af tøj, afbrænding af stearinlys. Dårlig ventilation kan få konsekvenser for både dig og dit helbred. I værste tilfælde kan det også give fugt og rådskader på huset. Det kan du se helt bort fra, hvis du invester i mekanisk ventilation.

Mikroventilation – enkelt og effektivt!

Vil du have en nem og effektiv løsning, så bør du overveje et mikroventilationsanlæg, der ikke kræver rørføring. I samarbejde med det danske firma InVentilate kan vi tilbyde dig en løsning med billigste driftsomkostninger. I forhold til et centralt ventilationssystem kan besparelse være på op til 85%! Et sted de allerede har investeret i Micro-Vent fra Invetilate er hos INNOVATORIUM i Herning. Med det nye ventilationsanlæg på 12.161 kvadratmeter sparer de ikke mindre end 135.000 kr. om året!

Placeringsmulighederne er næsten uendelige, så længe der ikke skal føres rør og kabler. MicroVent ventilerer direkte gennem ydermuren. Vi står for hele monteringen, som er specialiserede i gennem kurser.

Løsningerne med mikroventilation kan bl.a. installeres i:

  • Kontormiljøer
  • Kommercielle bygninger
  • Daginstitutioner
  • Skoler
  • Etageejendomme
  • Private boliger

Mindsk Radon med 90%

Mange danske hjem har problemer med skadelig radon, der hvert år forårsager tilfælde af lungekræft. Ved du, hvor stor påvirkningen er der hvor du bor? Ligesom mange andre vil du nok blive overrasket, hvis du fik målt niveauet af radon i dit hjem. Morten fra Silkeborg fik målt radonniveauet i hans kælder, og det var langt over det niveau, der anbefales. Derfor valgte Morten at prøve mekanisk ventilation – og det virkede! Nu er niveauet reduceret med 90%! Mange andre har ligesom Morten valgt Duka One. Et genindvindingsanlæg, som har den store fordel, at den kun monteres i de rum, hvor problemerne er. Det kunne f.eks. være i soveværelse eller kælder.
Udover et fantastisk indeklima er DUKA en effektiv og energibevidst udluftnings løsning, som giver en energibesparelse. Vil du høre mere?

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig