0 Varer
Vælg en side

Solamagic – bedre terrassevarmer findes ikke

Billig i drift og imponerende effektiv!
Hvorfor bør du vælge en Solamagic, når du køber terrassevarmer? – der er faktisk flere gode grunde til, at terrassevarmere fra Solamagic er så meget bedre end de andre terrassevarmer af samme art. Du får tysk kvalitet i et stilrent og funktionelt design, som samtidig er langt mere effektiv. Effektiviteten er ikke mindre end 40% højere for en Solamagic end for en gennemsnitlig el-varmelampe.

2,85 kroner koster det i timen at opvarme 14 kvadratmeter med en Solamagic. Sammenlignet med en traditionel gas-terrassevarmer er besparelse stor. Hele 80 procent billigere!

Du slipper også for bøvlet med at flytte store tunge gasflasker og rengøringen efter støv og sod.
De lydløse og total lugtfrie Solamagic er baseret på ny og miljøvenlig teknologi kaldet No-Glare, der er specielt udviklet til at skåne miljøet. Det gør dem til et fantastisk alternativ til gas, der er langt mindre miljørigtige.

Hvor som helst og når som helst

Det er ikke kun på terrassen, du kan bruge en Solamagic. De kan også sagtens anvendes på altanen, værkstedet eller garagen. Du behøver ikke at bekymre dig, hvis du bruger den indendørs – der er ingen farlige gasser eller CO2 udledning.
Flyt dem rundt lige som du har lyst til. Det er ikke nødvendigt med installation – sæt stikket i stikkontakten og så er den klar. Lettere bliver det ikke. Du får fuld effekt med det samme og mere målrettet varme.
Det er ikke kun om sommeren, det er aktuelt. De kan bruges i al slags vejr hele året rundt.

Alt efter dit behov fås Solamagic i flere forskellige størrelser og med eller uden afbryder. Du vælger også selv, hvilken farve du ønsker.
Du finder mere information om de hver enkelt variant i webshoppen. Bestil din Solamagic her, så bliver den leveret lige til døren.

Mangler du varmelamper til din forretning?

Solamagic er ikke kun for private. De bruges også på fortovscaféer, på værksted, udendørs siddearealer eller markedspladser. Du kan få en skræddersyet løsning.
Vil du vide mere, så kontakt os. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig og din forretning.