Grøn energi

Grøn energi er energi, der kommer fra energikilder, der ikke leder til forurening. Der bliver gjort en stor indsats i at implementere flere vedvarende energikilder i det store billede, men det kræver også, at borgerne selv gør noget for at kunne udnytte denne grønne energi i dagligdagen. Her kommer Midtjysk El Center ind i billedet, da vi har et stort udbud af varme- og energikilder til boligen, som har et stort potentiale i at kunne køre på grøn energi. Grøn energi kommer eksempelvis af vindmøller, solceller, bølger og lignende, som alt sammen er noget, der i sig selv ikke forurener. Der er så minimal forurening, når sådanne energikilder producerer energi, at det ikke har nogen betydning for klimaet i det store billede. Dette kan være en god ide at have for øje, når man vælger varme- og energikilder til boligen, hvis man tænker på miljø og klima. Læs også: luft-luft varmepumpe til erhverv

En uendelig energiressource

Eksempelvis ser vi i Danmark et kæmpe potentiale i vindmøller, hvilket kommer i kraft af vores blæsende landskaber og gode uddannelser inden for området. En energikilde som denne, solceller og lignende er uudtømmelige energikilder, da det ikke stopper med at blæse, og solens energistråler bliver ved med at ramme os. Vi går også meget op i miljøet og vil gerne gå forrest i kampen for at få klimavenlige løsninger ud til borgerne i hele Danmark. Derfor har vi et bredt udvalg af varmepumper, solceller osv., som kan installeres ude ved borgerne, således de gode muligheder i grøn energi kan blive udnyttet af danskerne.

Varmekilder med grøn energi er fremtiden

Når midlerne til produktion af grøn energi udvikler sig, stiger chancerne også for, at mere og mere af Danmarks strøm skabes på baggrund af vedvarende energikilder. Derfor er det også vigtigt, at vi er klar til det med varme- og energikilder i boligen, der benytter denne strøm. Mere og mere af den strøm, vi danskere køber kommer af vedvarende energikilder. Derfor kan det være en fordel at investere i en klimavenlig løsning såsom en varmepumpe. Vi har mange forskellige varmepumper og typer heraf i vores brede sortiment. Fælles for dem alle er, at de kan køre på grøn energi, mens de samtidigt kan spare en hel del på langt de flestes varmeregning. Derfor bør man altså se et køb af varmepumpe som en investering, der kan tjene sig selv ind igen. Man bør dog også se det som en investering i miljøet, da varmepumper benytter langt færre ressourcer, mens de ligeledes kan køre på grøn energi.

Vi har et bredt udvalg!

Vi har både luft/luft varmepumper og luft/vand varmepumper, som begge er ganske miljøvenlige løsninger. Vi har dog et meget bredt udvalg af varmepumper af de to forskellige slags, og det kan herfor være en udfordring lige at spotte, hvilken varmepumpe man skal vælge. Valget af varmepumpe afhænger også af flere forskellige ting såsom nuværende varmekilde, størrelse på boligen og andre forskellige behov. Dernæst er der også mange forskellige funktioner såsom indstillinger, trådløs styring og lignende, som også kan påvirke valget af varmepumpe. Her er vi eksperter i at rådgive dig til den rette løsning på baggrund af de behov, du præsenterer for os. Vi går meget op i, at du fra start får et godt samarbejde med os, så du gennem valg af varmepumpe, ved montering og installering, dagligt brug og service er sikker på, at vi varetager dine interesser på den bedst mulige måde.

Udnyt solens energi

Solceller er en direkte grøn energikilde, og de har derudover en hel del forskellige fordele. De forurener ikke, mens de også kan være en del af boligens facade og derved give boligen en ekstra dimension i udseendet. Derudover støjer solcellerne ikke, hvilket også er en stor fordel ved anlægstypen. Der er også økonomiske gevinster ved at benytte sig af solceller som energikilde i boligen. Det er muligt at få nogle energitilskud, når man vælger at installere en energivenlig løsning i boligen, mens det også er muligt at benytte sig af håndværkerfradrag, når man skal have installeret solceller. På den måde er der altså nogle økonomiske gevinster, der kan indikere, at køb af solceller faktisk kan være en rigtig god investering. Solceller kræver også minimalt i det daglige, hvilket også er en af deres helt store fordele.

Lad os hjælpe dig!

Vi går meget op i energivenlighed og grøn energi, hvorfor vi også tilbyder solceller og montering heraf. Det gør vi, da vi gerne vil gøre miljøet en stor tjeneste. Vi vil dog også gøre dig som forbruger en stor tjeneste, og denne store tjeneste kommer i kraft af, at du sparer mange penge på strøm og varme, hvilket kan blive betydeligt store beløb på længere sigt. Vores erfaringsgrundlag inden for solceller og varmepumper er også ganske godt, hvilket også gør, at vi kan hjælpe dig frem til den helt rette løsning, som vil spare dig for tid og besvær.

Vi hjælper private og erhverv til mere klimavenlige løsninger

Vi tilbyder både hjælp til implementering af grønne energikilder eller energikilder, der benytter sig af grøn energi til private såvel som for erhverv. Der er ikke nogen opgaver, der bliver for store for os, og vi kan håndtere en bred vifte af forskellige opgaver. Tilfældet kan også være, at du har behov for specialløsninger i dit erhverv såsom landbrug, mens der også kan være nogle specielle behov i en institution, på kontorer eller lignende. Alle tilfældene og mange flere har vi meget erfaring med, hvorfor vi også kan udarbejde specialløsninger til dig, så du får den bedst mulige løsning, som gavner miljøet og pengepungen.

I løbet af de seneste år har vi gjort os til specialister inden for energiløsninger inden for den grønne energi, så vi kan være behjælpelige for vores kunder med at finde frem til de bedste løsninger. Vi er gode til at finde nogle løsninger, som benytter så lidt strøm som muligt i forhold til den varme, eller energi, der produceres, hvorigennem vi gør både dig en tjeneste økonomisk, mens det også gavner miljøet. Men den grønne energi er fremtiden, og vi håber, at du/I er klar til at gå ind i den med Midtjysk El Center, der gerne hjælper med at finde gode grønne energiløsninger.

Brug for vejledning? Lad os hjælpe dig