Skal du have en varmepumpe i Herning?

Skal du have en varmepumpe til dit hus, lejlighed eller kolonihave i Herning?
Få professionel vejledning af en lokal og autoriseret installatør. Vi monterer dagligt varmepumper i hele landet og mange af dem i Herning og omegn. Vi ligger centralt i Ikast kun 10 minutters kørsel fra Herning by.

Tag trygt fat i os på tlf. 9660 6000

 

Vi guider dig til den rette løsning

Vi forhandler både luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper af anerkendte producenter.
Med mange års erfaring kan vi give dig kvalificeret rådgivning i, hvilken type og størrelse varmepumpe der passer til dit hjem. Vi kan levere både vægmodeller, gulvmodeller og til montering i loft. Tag en uforpligtende snak med en af vores varmepumpe eksperter om, hvad du har behov for.

Få svar på dine spørgsmål

Gå ikke glip af tilskud

Hvis du opfylder et par krav kan du få tilskud til monteringen af en varmepumpe enten i helårsboligen eller sommerhuset. Du kan få op til 4100,- i tilskud, hvis du bor i et helårshus erstatter oliefyret eller gasopvarmning med en varmepumpe. Er det et sommerhus opvarmet med el. kan du får 700,- i tilskud. Udover energisparetilskuddet kan du også få glæde af håndværkerfradraget på ca. 3.500.- som du kan trække fra i SKAT. Beløbet varierer fra sag til sagt alt efter, hvor lang tid installationen tager.
Læs mere
 

Det får du med en 
varmepumpe

Det kræver kun et enkelt hul i væggen til at føre kølerør, strøm og kondensslange igennem. Vi står for monteringen, vores egne montører er certificeret kølemontør og uddannet elektrikere I dag er varmepumpe super effektive og billige i strøm. Vælg en varmepumpe med energimærkning A+ eller højere og en høj SCOP-værdi. SCOP er en forkortelse for seasonal coefficient of performance. Modsat COP-værdien tager denne værdi højde for sæsonvariationer og temperaturforskelle, og den angiver effektiviteten over et helt år. En SCOP værdi på 5 betyder, at hver gang din varmepumpe bruger 1 kW strøm, leverer den 5 kW varme. Langt de fleste pumper er behovsstyret, så de selv kan regulere ydelsen. Derfor skal du passe på med at vælge en for lille varmepumpe, der skal arbejde på højtryk for at opnå den rette temperatur.

Forbedre dit indeklima

Spar på el-regning

25 års erfaring

Autoriserede KMO montører

Mere end 2000 glade kunder

Få renset luften

Få renset luften for støv og pollen. En varmepumpe kan også effektivt forbedre indeklimaet i dit hjem. Det indbyggede filter i pumpen, hvor al luften kommer igennem, renser luften og reducere antallet af luftbårne bakterier med helt op til 90 procent!
Læs mere
Referencer

Hvad siger vores kunder

Vi synes simpelthen, at de håndværkere som var ude og sætte pumpen op gjorde et fantastisk flot stykke arbejde både smed og elektriker – det var bare så godt afleveret det hele. Kaj

Købte luft-vand varmepumpe i 201

Det der gjorde udslaget for valg af montør var rådgivningsniveauet. Midtjysk El Center gav os en meget kompetent rådgivning, og viste stor fleksibilitet.” Emil

Købte luft-vand varmepumpe i 2017

DIBS - Payments made easy