Sådan bliver i sikret


Få et tilbud på videoovervågning til erhverv 

Udfyld og få tilbud indenfor få dage

Vi er blåstempling med ISO 9001 
Din garanti for kvalitet og god service

Vi tilbyder både med og uden abonnement
Sammensæt din løsning, som du har lyst til.

100% tryghed
Vi er en del af Danmarks største kæde af installatører.

Vi er specialister i sikring

Videoovervågning

Vi tilbyder flere forskellige pakkeløsninger med overvågning. Løsningen kan altid udbygges med et ekstra kamera.

Alarmsystemer

Vi forhandler alarmsystemer i forskellige prisklasser og til forskelige formål fx. tyveri, brand og teknik.

Kombination

Hos os er det ikke enten eller. Vi laver gerne en skræddersyet kombination til jeres virksomhed, så i får det præcis, som i ønsker.

Videoovervågning til erhverv

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus conva

Videoovervågning har mange forskellige fordele, hvilket først og fremmest er gældende for den præventive effekt, det har. Det er samtidigt også med til, at man bedre kan få opklaret et eventuelt indbrud, da man i en log kan gemme optagelser, hvis der måtte blive behov for dette. Derudover værner videoovervågning om tryghed og sikkerhed, da det kan gøre medarbejderne mere sikre i arbejdstiden, mens det også kan skabe en større sikkerhed, når virksomheden er lukket, og der ikke er noget opsyn. Det kunne også være i forlængelse af sikkerhedsprotokoller, der påkræver videoovervågning, måske af forsikringsmæssige årsager. Trygheden om at overvågning er til stede er der helt sikkert, og vi ønsker blot at hjælpe med at skabe tryghed.

Midtjysk El Center vil gerne hjælpe dig, om det er et mindre kontor, butik eller en større lagerhal eller bygning. Vi er på sagen og ingen opgave er for lille eller stor for os. Med os får I en bred erfaring inden for alarmsystemer og de dertilhørende systemer tilknyttet, herunder videoovervågning. Et hav af metoder til overvågning og systemer dertil gør det ofte uoverskueligt, men vi hjælper dig gerne. Adskillige års erfaring med vores håndværk gør os til eksperter, og vi guider dig fra start til slut gennem hele processen og finder den helt rette løsning til dig. Nedenfor kan du se mange af de forskellige typer af kameraer og systemer, som vi har erfaring med at arbejde i.

Forskellige kameraer og systemer

 

Det er eksempelvis gældende for systemer med det såkaldte PoE. Det står for Power over Ethernet. Dette bliver koblet direkte til enheder med forbindelse til netværk, som får strøm direkte gennem et netværkskabel. Det er smart, da man herved ikke skal lave kabling af strøm og netværk, men at det hele går gennem et kabel, hvor man altså ikke kan så tvivl, om kameraet er sat til strøm og netværket. Det vidner også meget om vores principper, da vi gerne vil gøre tingene så optimale som muligt for jer. Det samme er gældende, når vi rådgiver jer til valg af overvågning. Her er det muligt at vælge IP analoge kameraer, der giver nogle rigtig gode og tydelige billeder, hvilket er en stor fordel i ethvert overvågningssystem.

En fordel ved denne type af kamera er, at den kan køre med de gamle COAX-kabler, uden at det går ud over kvaliteten. Kablerne har også den fordel, at de kan trækkes over lange afstande, uden at det påvirker kvaliteten. Det er også muligt at benytte PDS kabler, der har den fordel, at de kan benyttes til langt de fleste overvågningskameraer og sørge for god forbindelse og kvalitet. Vi har stor ekspertise inden for dette område og tilbyder både cat. 5e og cat. 6 kabler. Det er forskellige kategorier, som kablerne deles op i, og valget her handler eksempelvis om ønske til hastighed på billeder, lydniveau, sammenkobling, indgange, udgange og lignende, men det hjælper vi naturligvis også med.

Detaljen for kameraet

Ses der eksempelvis på kameraet, er det vigtigt at have øje for kvalitet, billeder pr. sekund, perimeter og lignende. Derudover findes der flere forskellige typer af kameraer, hvilket er gældende for Dome, Tube, Bullet, PTX og Cube, som er fire gængse typer af kameraer, som vi gerne installerer. Disse hører under kategorien, CCTV, da det er kameraer, der arbejder i et lukket kredsløb. Dome-overvågningskameraet er et kamera, der optager flere forskellige vinkler og kan justeres i mange forskellige retninger. Denne type anbefaler vi i situationer, hvor der er et bredt synsfelt, der skal overvåges. De fleste af vores kameraer er udstyret med funktion til cross-line, som hjælper til et optimalt billede. Det er også vigtigt med optimalt billede om natten, hvilket blandt andet hjælpes på vej af IR-lys, der egner sig godt til natoptagelse. Lyset kan registrere bevægelse i mørke, hvilket kan vise sig at være en stor fordel.

Fordele og smart styring

Fordelene ved mange af de kameraer, vi installerer, er, at de kan styres af en remote, således der er fuld styring. Det kan være i forhold til at vinkle kameraet, slukke det eller lignende. Det kan eksempelvis også benyttes, hvis der er behov for zoom, hvis der skal ses tættere på et objektiv eller lignende. Vi hjælper også med kameraer, der kan styres af smartphone via en APP, hvilket er kompatibelt til iPhone såvel som for Android. Det er en meget smart løsning, da man har let adgang til at kunne kontrollere og holde øje med overvågningen. Udover styringen er lagring af video, lyde, live optagelser osv. også vigtigt, og det gøres på en harddisk, hvor vi også gerne hjælper med at finde den rette lagringsplads i forhold til jeres situation.

Vi hjælper jer gennem hele processen

Vi hjælper jer gennem hele processen, uanset i hvilket omfang I ønsker videoovervågning. Vi ønsker at skabe sikkerhed i jeres virksomhed og arbejdsplads. Derfor hjælper vi både med valg af HDMI eller HDI, skærm, monitor, spot og lignende. På den måde sørger vi for, at I har jeres spy, som kan sørge for, at der ikke kommer til et ske uønskede ting i virksomheden, på parkeringspladsen eller lignende. Vi hjælper både med rådgivning, mens vi naturligvis også er behjælpelig med konfiguration af software, som eksempelvis kunne være IVMS, således systemerne fungerer, som man ønsker, og er i stand til de ting, der er behov for.

Lovmæssige forbehold

Når man videoovervåger, gør vi også opmærksom på de lovmæssige forbehold, man skal tage sig i forhold til skiltning og informationer, således overvågningen foregår lovligt. Det er noget, vi har brugt meget tid på at sætte os ind i, således vi rådgiver alle vores kunder efter love og regler. Vi vil naturligvis også være behjælpelige med hegn i denne forbindelse, da det kan være en fordel at opsætte, når man eksempelvis har overvågning udendørs. Hegnet sammen med videoovervågning har en meget præventiv effekt, mens man også tvinger eventuelle gerningsmænd til at vise sig, når de skal kravle over et hegn. Men det er naturligvis noget, vi hjælper med og rådgiver dig. Vi er med i processen fra, at du har en idé om overvågning, indtil du står med tilfredsstillende overvågningssystemer.