OLIEFYR ERSTATTET AF LUFT/VAND VARMEPUMPE FRA PANASONIC

Kaj og hans kone Helga har erstattet deres gamle oliefyr med en varmepumpe – med en luft/vand varmepumpe fra Panasonic (AQUAREA ALT-I ET T-CAP 9 kW) sparer de nu estimeret 10.000 kr. hvert år på varmeregningen!
Kaj og Helga havde i længe undersøgt markedet for varmepumper. Ved en demonstration hos Bording Trælast fik de kendskab til Panasonics varmepumper og undersøgte efterfølgende, hvem der forhandlede Panasonic i området. Det var i den forbindelse, de fandt frem til Midtjysk EL Center. De henvendte sig til salgskonsulent Kaj Jeppesen, efter at havde mødt ham på en varmepumpeudstilling i Ikast Strøgcenter.

Har i været tilfredse med den rådgivning, i har fået hos Midtjysk El Center?

Vi har været rigtig godt tilfredse, også med den rådgivning vi fik inden vi købte varmepumpen – der var ikke noget med købetvang eller noget som helst. Jeres salgskonsulent Kaj, lavede en udregning efter det vi havde behov for og kom med et godt tilbud.

Hvordan har i oplevet servicen i forbindelse med opsætningen af pumpen?

Vi synes simpelthen, at de håndværkere som var ude og sætte pumpen op gjorde et fantastisk flot stykke arbejde både smed og elektriker – det var bare så godt afleveret det hele.

De kom på klokkeslettet. Elektrikeren kom endda dagen efter og tjekkede det hele efter. Vi fik forklaret en masse omkring pumpen og fik gode råd til, fx hvordan filteret skal renses. Selvom der intet problem var med pumpen, blev vi opfordret til at ringe direkte til dem, hvis der skulle blive det mindste.

Vil i anbefale Midtjysk El Center?

Vi fortæller gerne andre, at vi har fået en god behandling og er tilfredse med både anlægget og fremgangsmåden på det hele. Vores oplevelse er, at Midtjysk El Center er et rigtig godt firma og det hele har bare kørt. Vi kan kun sige positive ting og opfordrer gerne andre til at købe deres varmepumpe hos Midtjysk El Center.